Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 9:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 245  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Duda? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Duda?
No, Alus, kiedy przyznasz rację Dudzie zgodnie z zapowiedzią?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt lis 10, 2015 8:13

Tak bardzo na gorąco.
Sądziłem, że jak ktoś idzie do kościoła, to po to aby się pomodlić, wyciszyć, skupić, próbować rozmawiać z Bogiem.
Takie jest moje wyobrażenie.
Zostało ono szybko jednak rozwiane.

Transmisja na żywo z mszy w kościele w kolejną miesięcznicę katastrofy smoleńskiej.
W pierwszej ławce siedzą Pani B. Szydło, M. Błaszczak i jeszcze kilku prominentnych polityków PIS-u.
Msza sobie, a oni sobie. Dyskutują w najlepsze. Rozczulające.

Ot, taka PIS-owska msza.

No Comments.

Wt lis 10, 2015 8:30

Cytuj:
Takie jest moje wyobrażenie.

Twoje wyobrażenie dotyczy tylko poityków PiS, czy także innych partii? Czy ogólnie...

Możesz sobie wyobrazić w swojej lewacko-liberalnej doktrynie, ze ludzie chodza do Kościoła z róznych powodów?
Rozmowy w Kościele w czasie mszy sa oczywiście czymś nagannym, ale msza nie trwa cały czas. Można śpiewać, rozmawiać, a niektórzy nawet tańczą.

Wt lis 10, 2015 8:45
kosiarz1 napisał(a):
Możesz sobie wyobrazić w swojej lewacko-liberalnej doktrynie
"parę pojęć jak cepy..."

Wt lis 10, 2015 8:55
Johnny99 napisał(a):
No, Alus, kiedy przyznasz rację Dudzie zgodnie z zapowiedzią?

Zaproszenie z 15 lipca 2015r na szczyt 11-12 listopada na Malcie, było wysłane także do RP.
W listopadzie Tusk jedynie dokonał podziału posiedzenia - 1-szy dzień sprawom Afryki, 2 dzień - sprawa uchodźców.

Wt lis 10, 2015 9:11

Alus napisał(a):
W listopadzie Tusk jedynie dokonał podziału posiedzenia - 1-szy dzień sprawom Afryki, 2 dzień - sprawa uchodźców.

Alus, po co wymyślasz jakieś kolejne bzdury, zamiast po prostu poczytać to, co ci podesłałem? :o Nie chcesz przyjąć do wiadomości faktów, to nie przyjmuj, ale przynajmniej się nie ośmieszaj.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt lis 10, 2015 9:16
Johnny99 napisał(a):
Alus napisał(a):

Alus, po co wymyślasz jakieś kolejne bzdury, zamiast po prostu poczytać to, co ci podesłałem? :o Nie chcesz przyjąć do wiadomości faktów, to nie przyjmuj, ale przynajmniej się nie ośmieszaj.

A Ty, poza deprecjonowaniem faktu zaproszenia z dni 15 lipca, nie potrafisz dowieść, ze takowego pisma nie było.....Daniel Korona, opozycjonista, oskarżający Kopacz o ukrycie tego dokumentu, to pospolity oszust....a może V kolumna PO??
Gdy niepodważalnie dowiedziesz, że D. Korona i strona sewis21, salon24, to oszuści, wtedy przeproszę.
http://sprzeciw.salon24.pl/673770,kopac ... rezydentem

Ostatnio edytowano Wt lis 10, 2015 9:30 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Wt lis 10, 2015 9:22

Alus napisał(a):
A Ty, poza deprecjonowaniem faktu zaproszenia z dni 15 lipca, nie potrafisz dowieść, ze takowego pisma nie było

Ile razy mam ci tłumaczyć, że to pismo dotyczyło szczytu UE-Afryka, a nie "nieformalnego szczytu przywódców", zarządzonego przez Tuska 3 listopada, o który jest cała awantura? Nie moja wina, że nie znasz angielskiego. Może poproś kogoś, kto zna, żeby ci przetłumaczył (bo mi pewnie i tak nie uwierzysz)?

Wt lis 10, 2015 9:28
Johnny99 napisał(a):
Alus napisał(a):
A Ty, poza deprecjonowaniem faktu zaproszenia z dni 15 lipca, nie potrafisz dowieść, ze takowego pisma nie było

Ile razy mam ci tłumaczyć, że to pismo dotyczyło szczytu UE-Afryka, a nie "nieformalnego szczytu przywódców", zarządzonego przez Tuska 3 listopada, o który jest cała awantura? Nie moja wina, że nie znasz angielskiego. Może poproś kogoś, kto zna, żeby ci przetłumaczył (bo mi pewnie i tak nie uwierzysz)?

Nie zmienia to faktu, że to nadal ta sama data, ustalona i podana w zaproszeniu w lipcu - 11-12 listopad.

Wt lis 10, 2015 9:38

No ta sama i co w związku z tym?

Wt lis 10, 2015 9:48
Johnny99 napisał(a):
No ta sama i co w związku z tym?

Sam sobie odpowiedz.

Wt lis 10, 2015 9:57

Ok, ja sobie sam odpowiem, a ty przyznaj rację Dudzie, jak obiecałaś.

Wt lis 10, 2015 10:01

Mówił dziad do obrazu ...

Drogi Johny, fakty nie przekonają tego, kto z góry założył, że nie masz racji. Ale masz rację, trzeba wciąż rzucać perły.

Wt lis 10, 2015 10:43

kosiarz1 napisał odnośnie mojej uwagi o rozmowach w trakcie mszy św.:
Cytuj:
Twoje wyobrażenie dotyczy tylko poityków PiS, czy także innych partii? Czy ogólnie...

To dotyczy każdego kto udaje się do kościoła.

kosiarz1:
Cytuj:
Możesz sobie wyobrazić w swojej lewacko-liberalnej doktrynie, ze ludzie chodza do Kościoła z róznych powodów?

Miałem okazję zaobserwować.
Po przejęciu władzy PiS wprowadza zmiany. Najlepsze decyzje dla kraju pewnie podejmują w dyskusji w trakcie mszy św. Łaska Boża ich dodatkowo oświeca.

kosiarz1:
Cytuj:
Można śpiewać, rozmawiać, a niektórzy nawet tańczą.

Tańczą? W czasie mszy żałobnej?
Obce są mi takie sytuacje w polskiej tradycji chrześcijańskiej.
No, ale jestem niewierzącym, więc pewnie mylę się.

Jeszcze odnośnie szczytu maltańskiego.
Po co to całe kruszenie kopii?
Wystarczy spojrzeć na chronologię wydarzeń.
Najpierw D. Tusk ogłasza "nieformalny szczyt przywódców UE", a kilka dni pózniej Prezydent A. Duda ogłasza posiedzenie Sejmu na ten sam dzień.
Czy to nie jest podstawianie nogi przez P. Prezydenta?
Nawarzył piwa to niech je teraz pije. Najlepiej na Malcie.

Nie odwracajcie rzeczywistości, jak to jeszcze kilka dni temu usiłował zrobić przyszły Minister MSZ Właszczykowski twierdząc, że to D. Tusk robi na złość Panu Prezydentowi.
W żadnym kabarecie czegoś takiego nie wymyślą. :)

Wt lis 10, 2015 11:19
Johnny99 napisał(a):
Ok, ja sobie sam odpowiem, a ty przyznaj rację Dudzie, jak obiecałaś.

Obiecałam, tylko gdy dowiedziesz, że pismo z dn 15 lipca nie dotarło do kancelarii prezydenta.

andej napisał(a):
Mówił dziad do obrazu ...

Drogi Johny, fakty nie przekonają tego, kto z góry założył, że nie masz racji. Ale masz rację, trzeba wciąż rzucać perły.

Tak właśnie obrońcy Kościoła traktują nie podzielających ich jedynie słusznego zdania wieprze......

Wt lis 10, 2015 13:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 245  Następna strona