Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 14:00

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 104  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3 
Autor Wiadomość
Z dzieckiem które ukończło 15 lat można uprawiać seks, a nie można się z nim ożenić.

So wrz 20, 2008 14:56

Czy współżycie z kobietą która ma rozwiniete cechy płciowe i miesiączkuje
niezależnie od wieku można nazwać pedofilią?

So wrz 20, 2008 15:17

Myślę,żę w większości mamy zakodowane na szczęście pewne normy.Mogę odczuwać pożądanie w stosunku do "dobrze rozwiniętej"
15-latki,nie wyobrażam siebie współżyjącego np. z 7-latką albo 80-latką,z drugim facetem,zwierzęciem,drzewem,trupem itp.Natura wyposażyła wiekszość z nas w instynkt zachowania gatunku.Normą jest odczuwanie popędu w stosunku do osoby dojrzałej płciowo przeciwnej płci,ponieważ takie zachowanie służy przedłużeniu gatunku.Dlatego wyznaczanie granic 15 lat albo 18 lat jest sztuczne.

So wrz 20, 2008 15:54
Cyrylu, jesteśmy niewolnikami pewnych, przyjętych w danej kulturze norm.
Jest ich wiele.
Normy: formalne, nieformalne, prawne, religijne, moralne, obyczajowe, zwyczajowe.
Mieszkamu w Polsce i mamy takie a nie inne powyższe normy.
Ja się nie podobają to albo trzeba je zmienić ustawodawczo, albo zmienić kraj pobytu.
To proste. :)

So wrz 20, 2008 18:32
Może najpierw wyjaśnimy czym jest pedofilia?

Otóż to stan w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z osobami nie posiadającymi trzeciorzędowych cech płciowych.
Trzeciorzedowe cechy płciowe to:
W przypadku kobiet:
- biust
- specyficzne owłosienie ciała
- specyficzne rozłożenie tłuszczu na ciele (np. szerokie biodra)
- odpowiednie proporcje budowy ciała
W przypadku męzczyzn:
- specyficzne owłosienie ciała
- męskie umięśnienie ciała i specyficzna budowa
- jabłko Adama

Nie jest więc pedofilem facet, który miał stosunek z 14-latką z wyraźnymi trzeciorzedowymi cechami płciowymi. Pedofilem nazywa takiego gościa prawo, ale faktycznie nim nie jest!
Każdy z nas chyba niejednokrotnie widział 14, czasem już 13 latki z ogromnym biustem i figura typowo kobiecą. Gdyby nie wiedział ile ma lat z pewnością nie pomyślałby, że to małolata.

Pedofilia zgodnie z definicją jest ohydną chorobą, a jedynym sposobem jej eliminowania jest przymusowe leczenie np. poprzez chemiczną kastrację. Która jak słyszałem nie jest nieodwracalna.
Osobników chorych psychicznie i niebezpiecznych dla otoczenia, przymusowo zamyka się w szpitalach i przymusowo leczy.
Pedofil jest osobą bardzo niebezpieczną i to dla najważniejszych dla każdego społeczeństwa jednostek - DZIECI

Miałem nieprzyjemność znać osobiście faceta, który okazał sie pedofilem. Niczym się nie wyróżniał, pracował, miał rodzinę, az pewnego dnia zgwałcił 6-miesięczne dziecko!!. Dziecko przeszło kilka operacji. Ten facet sprawił cierpienie nie tylko dziecku i jego rodzinie, ale także swoim bliskim. Posadzono go za kratki, nie leczono...i po kilku tygodniach jego "leczeniem" zajeli się koledzy spod celi. Efekt był bardzo szybki. Stwierdzono samobójstwo, a jak było naprawdę tego nikt się nie dowie.

Nie pisze tego po to by żałować gościa (nie czuję nawet śladu żalu), ale po to by co niektórzy zrozumieli, ze mamy dwa wyjścia
1. Przymusowe leczenie chemiczną kastracją
2. Dobrowolne leczenie "kolegami spod celi" skutkujące stała eliminacją.

Nie wyobrażam sobie bowiem, by na takich gości wykładac dodatkowa kase na osobistych klawiszy, lub by stwarzać im osobne cele w wiezieniach. Po to by po wyjściu znów dopuścili sie kolejnej (wyjątkowo ohydnej) zbrodni.

Świadomie więc jako katolik mówię - chemiczna kastracja dla pedofili jest DOBRA. Mówię to i podtrzymuje jako katolik, gdyż do dzisiejszego dnia KrK dopuszcza Karę Smierci(KKK zaleca stosowanie innych środków, ale jej nie eliminuje w sposób zdecydowany). Skoro więc można karać śmiercią to tymbardziej można przymusowo leczyć, nawet w sposób drastyczny.

So wrz 20, 2008 20:17
Burza wybuchła w piątek wieczorem, gdy szef MSZ zdradził w "Magazynie 24 godziny", że nie zdawał sobie sprawy, że jego rozmowa z prezydentem Lechem Kaczyńskim z 4 lipca miała charakter tajny i nadal nie wie, czy jest ona objęta tajemnicą państwową. W związku z tym podzielił się niektórymi szczegółami, np. pytaniami o Rona Armusa.

Biedny Sikorski, nie wiedział, że tajna. To chłopczyk z piaskownicy, czy minister?
Tusk
I dalej.

Cytuj:
Tusk: Sikorski jest człowiekiem dyskretnymNatomiast Donald Tusk uważa, że wszczynanie śledztwa w sprawie przecieków tej rozmowy to przesada. - Sytuacja wydaje mi się - powiem brutalnie - absurdalna, biorąc pod uwagę pytania, jakie zadawał pan prezydent. I podzielam opinie tych, którzy mówią, że szkoda pieniędzy prokuratury na sprawdzanie czegoś co nie ma niczego wspólnego z tajnymi sprawami - uważa premier.

Jassne, po co prokuraturze takimi bzdurami głowę zawracać skoro czeka na nich nie lada sprawa, jak wyłudzenie 300 zł przez posłów PiS.
Co tam bezpieczeństwo państwa, trzeba zebrać wszystkie siły żeby dowalić pisiorom za te 300 stówki.
To jest sprawa rangi państwowej.

So wrz 20, 2008 23:00

Bezpieczeństwo państwa zostało wogóle zagrożone? Jakoś nic się nie stało od czasu tej rozmowy. A wyłudzanie 300 złotych to dopiero porażka. Zarabiają po kilka tysięcy, ale będą się kłócić o te 300 zł...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

N wrz 21, 2008 9:43
Bezpieczeństwo państwa zostało wogóle zagrożone? Jakoś nic się nie stało od czasu tej rozmowy. A wyłudzanie 300 złotych to dopiero porażka. Zarabiają po kilka tysięcy, ale będą się kłócić o te 300 zł...

Tu nie chodzi o to, czy rzeczywiście bezpieczeństwo państwa zostało zagrożone, tylko o to, że dla własnego widzimisie Sikorskiego i woli odegrania się na prezydencie dopuszcza on ujawnienie tajemnicy państwowej.
To jest bardzo groźne zachowanie i kiedyś może się źle skończyć dla nas wszystkich.
Nie może być tak że dany polityk stawia swój interes własny nad bezpieczeństwo państwa.
To jest żałosne i niedopuszczalne, tak samo jak próba wyłudzenia tych 300 zł z naszej kieszeni, tyle że nie zagraża to bezpieczeństwu państwa tylko morale nas wszystkich.
Pazerność to jest jedna z cech wiodących nietylko posłów, ale Polaków w ogóle.
Widzę to np. po swoim otoczeniu.
Reasumując, tłumaczenie się Sikorskiego jest rodem z piaskownicy, a komentarz Tuska - bagatelizujący sprawę - jest żałosny jak on sam.

N wrz 21, 2008 10:02
tylko o to, że dla własnego widzimisie Sikorskiego i woli odegrania się na prezydencie dopuszcza on ujawnienie tajemnicy państwowej.
To jest bardzo groźne zachowanie i kiedyś może się źle skończyć dla nas wszystkich.
Nie może być tak że dany polityk stawia swój interes własny nad bezpieczeństwo państwa.

Tak tak! gadanie o ułanie i d...Maryni to dla naszego Prezia tajemnica państwowa.. Nie rozśmieszaj mnie człowieku. Kaczyński odwalił kompromitacje w klatce z Sikorskim. Jego powinno się zamknac w innej klatce.

Natomiast wyłudzenie 300 złotych z państwowej kasy jest zwykłym przestepstwem. Teraz juz wiadomo do czego PiSuary sa zdolne.
Gdyby ktoś próbował okraśc swego pracodawce na jakąkolwiek sume, wyleciałby w najlepszym razie w pracy na zbity pysk, dziękując pracodawcy że go nie kazał przymknąć.
Jako podatnik, a więc pracodawca posłów, mam ochotę tych złodzieji z Jarosławem Kaczyńskim wywalić na bruk, pyskiem z błoto. [...]
Mam nadzieję, ze wyborcy tego nie zapomną.

[...] - proszę o nieużywanie tego rodzaju słownictwa. Kamyk

N wrz 21, 2008 15:09
Mam nadzieję, ze wyborcy tego nie zapomną.

Ja też mam nadzieję, że tego co powyżej napisałem wyborcy nie zapomną, i sami ocenią co jest gorsze dla naszego państwa. :D
PS
Nie ważne czy gadali o d...upie Maryny, ważne, że wyciekły informacje przeznaczone dla wąskiego grona i oznaczone jako tajne.
U nas nie ma żadnych tajemnic, bo praktycznie najtajniesze informacje wyciekają, więc nie dziwmy się że tak łatwo o rozbiór Polski.
Sami się oddajemy w ręce naszych wrogów.
Oby tak dalej, to może wreszcie moje województwo zamieni się w land i skończy się burdel.

N wrz 21, 2008 15:54
Jakoś nic nie wyciekło poza własnie bełkotaniem Prezia o d... Maryni.
Za to trzystuzłotowe złodzieje z PiSuaru chlapali ozorami o WSI na cały świat. Stwarzając autentyczne zagrożenie dla wielu ludzi

Fajne było tłumaczenie Naczelnego Złodzieja Jarka. On automatycznie podpisał co mu podano. No super i ta kreatura była Premierem???

N wrz 21, 2008 18:30
Jedni się martwią, że gospodarka Polski nie wytrzyma tego ciosu, po wyłudzeniu onych 300 zł, a tu się kroi lepszy skandal.
Kancelaria Premiera uczy się omijania prawa?

Cytuj:
Chociaż nie zdawali obowiązkowych egzaminów i nie są wpisani do Państwowego Zasobu Kadrowego, to mogą być szefami departamentów w Kancelarii Premiera. Mogą, bo kancelaria nagina prawo i czterech spośród 20 szefów departamentów zatrudnia jako "kierujących" ich pracami, a nie "dyrektorów" - pisze "Newsweek".
"Kierującymi" (w przeszłości modnym prawnym wytrychem było określenie p.o. dyrektora) są Barbara Szymborska, Tomasz Bolek, Mateusz Matejewski i szef Centrum Informacyjnego Rządu Jacek Filipowicz. Cała czwórka nie może formalnie być zatrudniona na stanowiskach dyrektorskich bo zgodnie z obowiązującą od 2006 roku ustawą o Państwowym Zasobie Kadrowym (PZK) wysokie funkcje w administracji państwowej mogą sprawować tylko osoby zarejestrowane w PZK. Szymborska, Bolek, Matejewski i Filipowicz nie spełniają tego kryterium.

Co to jest te kilkaset złotych, przy dziesiątkach tysięcy branych przez ludzi, którzy niezgodnie z obowiązującym prawem zasiadają na powyższych stanowiskach.
Jak to mówią: przyganiał kocioł garnkowi, albo: widzisz drzazgę w oku bliźniego, a nie widzisz belki w swoim.
Moralność to nasi politycy mają w d................. i to wszyscy jak leci.

N wrz 21, 2008 18:49
Powyższe informacje zaczęrpnięto z Radia Maryja.............. nie, nie (chcieli byście) bo już ręce zaciera shark, ale z www.tvn24.pl

N wrz 21, 2008 18:51

Ups!
Powyższe informacje zaczęrpnięto z Radia Maryja.............. nie, nie (chcieli byście) bo już ręce zaciera shark, ale z www.tvn24.pl

Przecież WSI24 to podstawowe ogniwo osi zła i manipulacji... Jak szanujący się obywatel może hańbić się cytowaniem takiego ścieku (nie mylić ze źródłem)? ;)

Pn wrz 22, 2008 8:43
Nie kumam.
Informacje czerpię właśnie z tuby Tuska ("reżimowa" TV jak dla mnie), aby nie być posądzony o brak bezstronności.
Jak donosi swój na swego to właśnie wtedy zaczyna być intrygujące.
Może to tylko ze strony TVN24 takie zagrywki, żeby siebie choć trochę uwiarygodnić.

Pn wrz 22, 2008 9:10
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 104  Następna strona