Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
andej napisał(a): Najpierw sobie pomyślałem, że bawicie się w proroków. Ale, nie. To raczej wywoływanie duchów, to znaczy "faktów. Staracie się zaklinać rzeczywistość tak, aby spełniły się wasze pragnienia. Nic z tych rzeczy, przynajmniej ja. Po prostu owa opcja jest bardzo przewidywalna. andej napisał(a): Nie rozumiem, dlaczego tak wam zależy (to moje domniemanie wysnute na podstawie wcześniejszych wypowiedzi), aby gdzieś, ktoś wyskoczył z analogiami smoleńskimi. Najlepiej, aby zrobił to sam Kaczyński. Wyobraź sobie, że byłabym szczęśliwa, gdybym się pomyliła. Na prawdę. andej napisał(a): A wtedy można by było przez parę tygodni wyśmiewać, opluwać, poniżać. Wcale nie byłoby mi do śmiechu, tak jak nie było mi do śmiechu, gdy ta opcja z tragedii narodowej robiła farsę. andej napisał(a): Ach, jaki ubaw w TVN i GW byłby. Może i byłby, ale dla mnie nieosiągalny, gdyż nie posługuję się ww mediami. andej napisał(a): Więcej będzie na ten temat w gazecie Michnika czy Rydzyka (mniemam, iż za "niezależną" uznajecie ND; czy tak?). Nie czytam/nie słucham żadnych z tych mediów. andej napisał(a): Nie podoba mi się interpretowanie wszystkiego na siłę, aby tylko dokopać nielubianej opcji. Jeśli uważasz, że na siłe, to nie mam nic więcej do powiedzenia.
|
| Pt mar 04, 2016 21:06 |
|
|
|
 |
|
andej
|
Stwierdzenie, że JUTRO i potwierdzenie, że na BANK - świadczą o woli piszących. Każdy ma prawo do własnej optyki.
A JUTRO będzie już za kilka godzin. Zobaczymy jutro wieczorem. Kto się ucieszy, kto zmartwi i czym.
A na razie media niechętne prezydentowi stwierdzają, że takie zdarzenie nie miało prawa się zdarzyć. Na jakiej podstawie tak twierdzą? Wszak przed każdą podróżą pojazd, w tym opony są sprawdzane. A ci, którzy jeżdżą samochodami wiedzą, jak małe jest prawdopodobieństwo rozerwania się specjalnej opony. Może wjechał na jeża? Będzie śledztwo. Bo być musi. Ale już w komentarzach są dowcipne sugestie dotyczące pancernych brzóz, komisji Millera i Anodiny i zabezpieczenie resztek opony. Ale śmieszne. I na poziomie. Kończę więc, gdyż chichot utrudnia mi pisanie.
|
| Pt mar 04, 2016 21:23 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Stwierdzenie, że JUTRO i potwierdzenie, że na BANK - świadczą o woli piszących. Helenka napisał(a): Po prostu owa opcja jest bardzo przewidywalna.
|
| Pt mar 04, 2016 21:31 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Moja notka na portalu salon 24: "Prostactwo KODu rozprzestrzenia się jak zaraza": http://brygida.naruniec.salon24.salon24 ... jak-zaraza
|
| Pt mar 04, 2016 21:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Czy to był zamach stwierdzi prokuratura.
|
| Pt mar 04, 2016 21:39 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Widzę, ze jeżeli chodzi o "przekręcenie" informacji, to na "prawicową" prasę można liczyć.
Informacja prawdziwa jest taka, ze protestowano przeciwko wykorzystania otwarcia wystawy dla celów kampanii wyborczej. Nikt nie protestował przeciwko wystawie, ani przeciwko gen. Andersowi.
|
| Pt mar 04, 2016 21:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
"- To nie powinno się zdarzyć, to nie mogło się zdarzyć, a jednak się wydarzyło - ocenił w "Piaskiem po oczach" Mariusz Błaszczak. Szef MSWiA skomentował piątkowy incydent z udziałem prezydenckiej limuzyny, w której w czasie jazdy pękła tylna opona. Dodał, że szef BOR ma już "pewną hipotezę" dotyczącą tego zdarzenia. " więcej na tvn24
|
| Pt mar 04, 2016 21:44 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Widzę, ze jeżeli chodzi o "przekręcenie" informacji, to na "prawicową" prasę można liczyć.
Informacja prawdziwa jest taka, ze protestowano przeciwko wykorzystania otwarcia wystawy dla celów kampanii wyborczej. Nikt nie protestował przeciwko wystawie, ani przeciwko gen. Andersowi. Poszukaj w internecie film z tego zdarzenia, to przekonasz się jak prostacko zachowywali się KODziarze.
|
| Pt mar 04, 2016 21:47 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Przychodzisz do pracy, a tu surprise: Cztery osoby, w tym byłą pierwszą damę Annę Komorowską usunięto bez powiadomienia z władz Fundacji PZU. Wiemy, kto ich zastąpi.http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... miany.html
|
| Pt mar 04, 2016 22:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Insynuacje na pewno będą. To taki właśnie rodzaj "niezależnej" prasy. Od rozumu.
|
| Pt mar 04, 2016 23:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kozioł napisał(a): Widzę, ze jeżeli chodzi o "przekręcenie" informacji, to na "prawicową" prasę można liczyć.
Informacja prawdziwa jest taka, ze protestowano przeciwko wykorzystania otwarcia wystawy dla celów kampanii wyborczej. Nikt nie protestował przeciwko wystawie, ani przeciwko gen. Andersowi. Poszukaj w internecie film z tego zdarzenia, to przekonasz się jak prostacko zachowywali się KODziarze. Nie tak jak czasem pielgrzymi RM rozbijający kamery operatorom. https://www.youtube.com/watch?v=tx6BfMTAxls
|
| So mar 05, 2016 9:05 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! Przecież nie jesteś głupia, a jedynie zmanipulowana! Czyżbyś nie widziała różnicy? Ci z kamerą przeszkadzali podczas mszy świętej, zakłócili modlitewny nastrój. KODziarze zachowali się po chamsku podczas otwierania wystawy poświęconej Generałowi Andersowi i jego żołnierzom. Alus! Coraz częściej stajesz po stronie prostaków, pamiętaj:Kto z kim przystaje takim się staje!
|
| So mar 05, 2016 9:35 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus! Przecież nie jesteś głupia, a jedynie zmanipulowana! Czyżbyś nie widziała różnicy? Ci z kamerą przeszkadzali podczas mszy świętej, zakłócili modlitewny nastrój. KODziarze zachowali się po chamsku podczas otwierania wystawy poświęconej Generałowi Andersowi i jego żołnierzom. Alus! Coraz częściej stajesz po stronie prostaków, pamiętaj:Kto z kim przystaje takim się staje! I Ty "z wyższej półki" dyskutujesz z prostakami schodząc do ich poziomu?
|
| So mar 05, 2016 9:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus! Przecież nie jesteś głupia, a jedynie zmanipulowana! Czyżbyś nie widziała różnicy? Ci z kamerą przeszkadzali podczas mszy świętej, zakłócili modlitewny nastrój. KODziarze zachowali się po chamsku podczas otwierania wystawy poświęconej Generałowi Andersowi i jego żołnierzom. Alus! Coraz częściej stajesz po stronie prostaków, pamiętaj:Kto z kim przystaje takim się staje! I Ty "z wyższej półki" dyskutujesz z prostakami schodząc do ich poziomu? A na temat prostackiego zachowania KODziarzy wobec Anny Anders masz coś do powiedzenia? Przecież tego nie da się obronić!
|
| So mar 05, 2016 9:46 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): A na temat prostackiego zachowania KODziarzy wobec Anny Anders masz coś do powiedzenia? Przecież tego nie da się obronić! Przyganiał kocioł garnkowi. Alus napisał(a): Czyżbyś nie widziała różnicy? Ci z kamerą przeszkadzali podczas mszy świętej, zakłócili modlitewny nastrój. Ja widzę, szczególnie tu: https://www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw - ewangeliczny język tu: https://www.youtube.com/watch?v=slS8DMg ... xEMTpv7RcA - kto kogo atakuje? gita napisał(a): Ci z kamerą przeszkadzali podczas mszy świętej, zakłócili modlitewny nastrój. Msza święta trwa, a ludzie "modlą się" aż miło  Nie słychać nikogo oprócz ... . https://www.youtube.com/watch?v=MAimLSWgF74
|
| So mar 05, 2016 9:55 |
|
|
|