Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 20:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Na pewno to jełop bo w oficjalnym międzynarodowym wpisie w ambasadzie Japonii napisał "bul". Przecież to nie list do cioci. Pan Prezydent Bredzisław "bul" Komorowski to żenada.

Pt mar 18, 2011 11:24
CzłowiekBezOczu napisał(a):
Na pewno to jełop bo w oficjalnym międzynarodowym wpisie w ambasadzie Japonii napisał "bul". Przecież to nie list do cioci. Pan Prezydent Bredzisław "bul" Komorowski to żenada.

Przesadzasz - nie myli się tylko ten, co nic nie robi.
Ortografii p. prezydent musi się poduczyć......

Pt mar 18, 2011 12:43

Alus napisał(a):

Przesadzasz - nie myli się tylko ten, co nic nie robi.
Ortografii p. prezydent musi się poduczyć......

Sorry Alus ,ale można się pomylić w pisowni słowa trudnego i rzadko używanego. Jednak słowo "ból" jest powszechnie znane. Taki błąd jest dyskwalifikujący na poziomie szkoły podstawowej.

To jednak dla mnie kolejny dowód ,że demokracja promuje miernoty.

Pt mar 18, 2011 13:06
zbanowana na stałe

Kilka błędów ortograficznych a jakie pozytywy za sobą pociągają.
Wszakże kilka miernot może sie dzięki temu dowartościować...
...a ja wiem jak sie to pisze o ten głupek nie...hahaha...

Pt mar 18, 2011 16:00
Na zasadzie: urągała motyka gracy......i ten co pałaszuje smaczny obiat wzywa tego od bulu do dyktanda :D

Pt mar 18, 2011 18:24

Taki sam yntelygent jak Ty Alus. Swój ciągnie do swego. Nawet nie trzeba nic więcej mówić bo wszystko widać jak na dłoni.

Pt mar 18, 2011 21:41

Alus! Bronisz tego, co jest nie do obronienia. Ja bym na Twoim miejscu milczała.
Dzięki Bogu nie wybierałam prezydenta pełniącego rolę ruskiego wasala, robiącego gafy za gafą i do tego robiącego kardynalne błędy ortograficzne.
Słowo honoru, że milczałabym ze wstydu, gdybym była na Twoim miejscu.

Pt mar 18, 2011 23:49

Nie chcem ale muszem to napisać. Rezydent z Ruskiej Budy.

Pt mar 18, 2011 23:55

W TVN 24 natychmiast pojawił się materiał jakoby Jarosław Kaczyński gdzieś tam kiedyś tam napisał zamiast obiad - "obiat". Nie wiedziałem że manipulacja i praca przeciwko PISowi osiągnie tak niski poziom:
http://niezalezna.pl/7829-jak-%E2%80%9Eobiad%E2%80%9D-stal-sie-%E2%80%9Eobiatem%E2%80%9D
Manipulacja osiągnęła chyba poziom ortografii naszego prezydenta.

So mar 19, 2011 0:12

Gita2 napisał(a):
Dzięki Bogu nie wybierałam prezydenta pełniącego rolę ruskiego wasala
Rezydent z Ruskiej Budy.
Komoruski, pajacu - precz z Pałacu!

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

So mar 19, 2011 2:26

Oni są śmieszni. Tratatata i hymny jakby z grunwaldu. A hymnem powinno być to http://www.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI Nie żebym był jakimś raperem ale w dzisiejszych czasach to jest sama prawda.
Ale dało by się hita zrobić Komoruski, umczy umczy , pajacu, umczy umczy wypad z pałacu, umczy umczy. Tylko kto to nagra ? Chyba Palikot bo jest w opozycji i ma kasę.

So mar 19, 2011 2:41
Gita2 napisał(a):
Alus! Bronisz tego, co jest nie do obronienia. Ja bym na Twoim miejscu milczała.
Dzięki Bogu nie wybierałam prezydenta pełniącego rolę ruskiego wasala, robiącego gafy za gafą i do tego robiącego kardynalne błędy ortograficzne.
Słowo honoru, że milczałabym ze wstydu, gdybym była na Twoim miejscu.

Nie potrafisz zrozumieć, że błędy robi każdy...dla was stwierdzenie faktu, jest albo aktem nienawiści, albo obrony....nic normalnego pośrodku.
Gdy ktoś przypominał spieprzaj dziadu był to akt nienawiści, gdy pisze, że to żenujący błąd, ale zdarza się, jest to obrona nędznej userki nędznego prezydenta.
Ja traktuję błąd Komorowskiego jako karygodny na poziomie szkoły podstawowej, wy sławne spieprzaj dziadu traktujecie w kategoriach aktu strzelistego.

So mar 19, 2011 8:21

Mniej chociaż odrobinę klasy Alus.
Przypominanie wypowiedzi ś.p. L.Kaczyńskiego do upierdliwego gościa obrażającego /nie wiem czy juz był prezydentem/, chamskiego faceta i reakcja zamiast dać w mordę powiedział:"spieprzaj dziadu".
A Komorowski jako marszałek sejmu, przypomnij Alus jego wypowiedzi dotyczące Prezydenta RP-Lecha Kaczyńskiego. Brak słów!!!!!!!
Teraz co niektóre media robią szum wokół świstka papieru, na którym podobnież, bo to nie jest pewne, JK napisał "obiat".
Porównywać to z wpisem Prezydenta RP w księdze kondolencyjnej z kilkoma błędami w którym "bul" , zamiast ból, za który to błąd gimnazjalista nie otrzymałby promocji do następnej klasy.
Obrona Komorowskiego w takim zestawieniu jest po prostu ŻENADĄ !!!

So mar 19, 2011 10:11
Żenadą jest ślepy fanatyzm...."nasz" to choćby na***ł komu na głowę będzie zawsze półbogiem, każdy pozostały to zakała.

So mar 19, 2011 10:44

On jest tylko żałosny. Ja tam nie jestem jakimś faszystą ale do licha złapali go na ortografach. To nawet ja w pracy używam wszelkich środków żeby pismo wyszło bez błędów a ten se "bul" pisze oficjalnie. Przecież to jest żenada do sześcianu. I przykład dla dzieci. Nie ucz się to zostaniesz prezydentem. Alus nie mam nic do ciebie ale przyznaj że to poracha. Sztab ludzi tam ma a kartki mu nikt nie dał bez ortografa.

So mar 19, 2011 10:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 128  Następna strona