Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 6:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Alus! Przez Ciebie raczej nie przemawia fanatyzm. "Byt kształtuje świadomość", mam nadzieję, że zrozumiałaś o co chodzi.
Mnie to nie dotyczy, gdyz Platformie "zawdzięczam" swoją pogarszającą się sytuację materialną.

Ostatnio edytowano So mar 19, 2011 11:03 przez Gita2, łącznie edytowano 1 raz

So mar 19, 2011 11:00

P.S Komorowski jaki jest każdy widzi.

So mar 19, 2011 11:02
CzłowiekBezOczu napisał(a):
On jest tylko żałosny. Ja tam nie jestem jakimś faszystą ale do licha złapali go na ortografach. To nawet ja w pracy używam wszelkich środków żeby pismo wyszło bez błędów a ten se "bul" pisze oficjalnie. Przecież to jest żenada do sześcianu. I przykład dla dzieci. Nie ucz się to zostaniesz prezydentem. Alus nie mam nic do ciebie ale przyznaj że to poracha. Sztab ludzi tam ma a kartki mu nikt nie dał bez ortografa.

Nie czytasz postów - wyraxnie napisałam
Cytuj:
Ja traktuję błąd Komorowskiego jako karygodny na poziomie szkoły podstawowej

"Bogo-ojczyźniani" trakują jako dyskwalifikację człowieka.

So mar 19, 2011 11:11

Alus napisał(a):

Ja to tez tak traktuje bo jest Prezydentem a to zobowiązuje. Od tego ma sztab doradców żeby mu dali kartkę jak pisać bez błędów. A skoro nawet tego nie potrafi to szkoda słów. Co tu dużo gadać. Analfabetę se wybraliście i muzyczka gra. Jest fajnie. Taki sam ananas jak i ci młodzi wykształceni wyborcy z wielkich miast. Ja jestem z urodzenia Krakowiak i wstydzę się za ten wybór. I jeszcze za Warszawską ćwiakająca panią z kłopotem wymowy. Nie wiem co wam ta polska zawiniła żeście jej taki numer wykręcili. Nawet JKM byłby lepszy niż ta banda rudego

So mar 19, 2011 11:23
Alus napisał(a):

Ja to tez tak traktuje bo jest Prezydentem a to zobowiązuje. Od tego ma sztab doradców żeby mu dali kartkę jak pisać bez błędów. A skoro nawet tego nie potrafi to szkoda słów. Co tu dużo gadać. Analfabetę se wybraliście i muzyczka gra. Jest fajnie. Taki sam ananas jak i ci młodzi wykształceni wyborcy z wielkich miast. Ja jestem z urodzenia Krakowiak i wstydzę się za ten wybór. I jeszcze za Warszawską ćwiakająca panią z kłopotem wymowy. Nie wiem co wam ta polska zawiniła żeście jej taki numer wykręcili. Nawet JKM byłby lepszy niż ta banda rudego

Lepiej przeczytaj co piszesz, i jesli już masz się wstydzić, to moze trochę refleksji nad tonem, i arogancją jaką prezentujesz.
Ludzie, którzy nawet w 10% nie prezentowali podobnego tonu, zostali zbanowani, albo odeszli z forum mając dość złośliwości pod swoim adresem :( :(

So mar 19, 2011 12:08

Przecież to jest żenada do sześcianu.

Żenada do sześcianu to by była, gdyby skończyło się na przeprosinach. Ale prezydent oczywiście w swoim stylu dopowiedział, że ja się zsiusiałem ale popatrzcie - Jarek się zsiusiał kiedyś przede mną! I jeszcze okazuje się , że Jarek się nie zsiusiał wcale. Ciężko komentować takie zachowanie.

Angella_S napisał(a):
Ile gaf by nie popełnił i tak będzie lepszy od kartofla

Podnoszą podatki, grzebią przy emeryturach, ale nawet jak zostaniemy w samych gaciach to są lepsi od tych pis...ów!

So mar 19, 2011 16:25

Gita2 napisał(a):
Mnie to nie dotyczy, gdyz Platformie "zawdzięczam" swoją pogarszającą się sytuację materialną.

W jaki sposób konkretnie?

So mar 19, 2011 16:38

Witoldzie, udajesz Greka???
Przeczytaj post mazli, a ja jeszcze dodam od siebi, że prawie za każdym wejściem do sklepu widzę wyzsze ceny, a Ty tego nie widzisz, gdzie Ty mieszkasz?????
Oczywiście pogarszająca się sytuacji doyka przwie wszystkich Polaków, tylko ślepcy,lub udający ślepców tego nie widzą.

So mar 19, 2011 16:48

Gita2 napisał(a):
Przeczytaj post mazli, a ja jeszcze dodam od siebi, że prawie za każdym wejściem do sklepu widzę wyzsze ceny, a Ty tego nie widzisz, gdzie Ty mieszkasz????? Oczywiście pogarszająca się sytuacji doyka przwie wszystkich Polaków, tylko ślepcy,lub udający ślepców tego nie widzą.

A konkretnie to w jaki sposób PO odpowiada za ten wzrost cen?

Gdyby rządził PiS to ceny by były ustalane przez rząd, jak za komuny i wtedy byłoby lepiej, dobrze mówię?

Z góry mówię że jeśli zamierzasz wszystko zwalić na podwyżkę VAT o 1% to możesz sobie darować. Pisałem już o tym wcześniej. "Wzrost cen" to taki tani chwyt przeciwko dosłownie KAŻDEJ władzy - PO też to robiło w wyborach 2007. Czy wtedy Gita i jej podobni temu przyklaskiwali? Nie, skąd, jak ceny rosną za PiSu, to jest wina układów, jak ceny rosną za PO, to jest wina rządu. Tandetna demagogia skierowana do ludzi o ubogich portfelach i ubogich intelektach, którzy nie rozumieją że ceny się ustalają na rynku, a nie na posiedzeniach rady ministrów.

Te wzrosty cen na całym świecie, o których mówi ONZ, to zapewne też wina PO :)

So mar 19, 2011 16:57

A za co Twoim zdaniem ma odpowiadać PO, za nic?
A gdzie zapowiedź z kampanii wyborczej:"By wszystkim żyło się lepiej" Śmiechu warte to hasło.
Byłam w piątek/wczoraj/ na filmie:"Czarny czwartek-Janek Wiśniewski padł".
W filmie pokazano, jak podwyżki cen żywności doprowadziły do protestów robotniczych a później do rzezi dokonanej przez władze PRL, nie ośmielaj się, więc porównywać PiS do komuny.
Polacy na razie wytrzymują te podwyżki, jak długo???
Za pogarszająca się sytuację w Polsce odpowiada zarówno rząd jak i prezydent Komorowski.

So mar 19, 2011 17:10

No i bomba. Dokładnie tego się spodziewałem - propagandowy bełkot.

Odpowiedzi na pytanie w jaki sposób się kokretnie PO przyczyniło do wzrostów cen (de facto na całym świecie), oczywiście nie ma i nie będzie.

Cytuj:
W filmie pokazano, jak podwyżki cen żywności doprowadziły do protestów robotniczych a później do rzezi dokonanej przez władze PRL, nie ośmielaj się, więc porównywać PiS do komuny.

No i właśnie dlatego porównywać PiS do komuny się ośmielam i będę ośmielać. Kto jak kto ale Gita mi daje do tego poważne podstawy. Niczym rasowy homo sovieticus jest przekonana, że dziś to wygląda dokładnie tak samo jak wtedy, jak za starych dobrych czasów przedstawionych na filmie, kiedy ceny były regulowane przez rząd. Więc jeśli ceny wzrastają, to jest wina rządu. Oczywiście tylko tego niewłaściwego rządu. Kiedy PO wytykało PiSowi wzrost cen w okresie jego rządów, to wszystko było w porządku. Wtedy nie narzekaliście.

So mar 19, 2011 17:22

Ja w ogólę się nie odezwę tylko zapytam skromnie co się stało z polskimi cukrowniami ? Czyżby Unia kazała zamknąć ? I jaki efekt w sklepie widzisz ? A co z resztą zakładów ? Ktoś (niejaki Emil Wąsacz) sprzedał telefony, świetnie jest płacić francuzom za użycie logo tepsa nie? Może jeszcze cieszy Cię że jakiś zagraniczny market nie musi płacić podatków a jak się okres kończy to wymienia się z innym ? Uśmiechnij się bo do tego bulu który czujesz niżej pleców szybko się przyzwyczaisz.

So mar 19, 2011 17:51

Witoldzie! Załóż wątek o PO, to może znajdziesz paru fanów, którzy pomimo istniejącej marnej rzeczywistości będa razem z tobą piać hymny pochwalne na cześc Platformy, która dawno temu zgubiła przydomek "Obywatelska"
To jest wątek o Komorowskim, fakt,że był i jest członkiem Platformy, ale mówimy o nim jako o prezydencie. Ostatnio o prezydencie robiącym kardynalne błędy ortograficzne.

http://bialogwardzista.salon24.pl/28878 ... i-nadzieji

So mar 19, 2011 17:55
Ja w ogólę się nie odezwę tylko zapytam skromnie co się stało z polskimi cukrowniami ? Czyżby Unia kazała zamknąć ? I jaki efekt w sklepie widzisz ? A co z resztą zakładów ? Ktoś (niejaki Emil Wąsacz) sprzedał telefony, świetnie jest płacić francuzom za użycie logo tepsa nie? Może jeszcze cieszy Cię że jakiś zagraniczny market nie musi płacić podatków a jak się okres kończy to wymienia się z innym ? Uśmiechnij się bo do tego bulu który czujesz niżej pleców szybko się przyzwyczaisz.

I niejakiego emila Wąsacza chłopinę 1,60 m "w kapeluszu", prowadziło 8 osiłków ponad 2 m wzrostu z ekipy min. Ziobry przed kamerami, bo ponoć chciał prosić Yetti o azyl polityczny :D
Przez dwa lata IV RP tyle zdołano zdziałać w kwestii ukarania owego pana

So mar 19, 2011 18:11

Gita2 napisał(a):
Witoldzie! Załóż wątek o PO, to może znajdziesz paru fanów, którzy pomimo istniejącej marnej rzeczywistości będa razem z tobą piać hymny pochwalne na cześc Platformy, która dawno temu zgubiła przydomek "Obywatelska"
To jest wątek o Komorowskim, fakt,że był i jest członkiem Platformy, ale mówimy o nim jako o prezydencie. Ostatnio o prezydencie robiącym kardynalne błędy ortograficzne.

Ale to ty tutaj twierdziłaś, jakoby "przez PO rosną ceny". Za czym poza propagandowym bełkotem nie potrafisz wymienić ani jednego argumentu. Po prostu przez PO rosną i koniec. A jak rosły za PiSu, to też było przez PO :)

W zasadzie Gita w ogóle nie zauważyłem, żebyś potrafiła napisać COKOLWIEK poza propagandowym bełkotem. Na jakikolwiek temat. O Komorowskim też nie.

Cytuj:
Porównywać to z wpisem Prezydenta RP w księdze kondolencyjnej z kilkoma błędami w którym "bul" , zamiast ból, za który to błąd gimnazjalista nie otrzymałby promocji do następnej klasy. Obrona Komorowskiego w takim zestawieniu jest po prostu ŻENADĄ !!!

Podobnie jak żenadą jest obrona Kaczyńskiego za meldunek wykonania zadania, za żenujące wymigiwanie się od odznaczenia Jaruzelskiego twierdzeniami że nie wiedział co robi, czy nawet za "Irasiad jest bardzo zdenerwowany" co jest gafą na mniej więcej tym samym poziomie co ten "bul" Komorowskiego. Ale śmiem obstawiać, że tych gaf Gita nigdy Kaczyńskiemu nie miała za złe. Co innego, gdyby zrobił to Komorowski...

A poza tym to taki gimnazjalista miałby najprawdopodobniej zaświadczenie o dysleksji czy innym dys-czymś tam i zdałby do następnej klasy bez najmniejszych problemów.

So mar 19, 2011 23:51
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 128  Następna strona