PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Autor |
Wiadomość |
zepp
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
SLD, zwłaszcza z Millerem i Czarzastym jest dla mnie przekreślone. To Millerowi zawdzięczamy samodzielne rządy pis: tak manewrował przed wyborami, że wyautował SLD, dając niezasłużoną premię wygranym.
_________________ Jeśli można na coś poradzić, po cóż rozpaczać, Jeśli nie można, na cóż ronić łzy ...
|
Pn maja 06, 2019 8:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zepp napisał(a): SLD, zwłaszcza z Millerem i Czarzastym jest dla mnie przekreślone. To Millerowi zawdzięczamy samodzielne rządy pis: tak manewrował przed wyborami, że wyautował SLD, dając niezasłużoną premię wygranym. Miller z Czarzastym manewrują, 5 posłów PO nie stawia sie na głosowanie w sprawie TS dla Ziobry....przypadek?
|
Pn maja 06, 2019 9:02 |
|
 |
zepp
|
Alus napisał(a): zepp napisał(a): SLD, zwłaszcza z Millerem i Czarzastym jest dla mnie przekreślone. To Millerowi zawdzięczamy samodzielne rządy pis: tak manewrował przed wyborami, że wyautował SLD, dając niezasłużoną premię wygranym. Miller z Czarzastym manewrują, 5 posłów PO nie stawia sie na głosowanie w sprawie TS dla Ziobry....przypadek? Tradycyjne olewactwo PO ... chociaż, co by to dało : jedno więcej ułaskawienie.
_________________ Jeśli można na coś poradzić, po cóż rozpaczać, Jeśli nie można, na cóż ronić łzy ...
|
Pn maja 06, 2019 9:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zepp napisał(a): Tradycyjne olewactwo PO ... chociaż, co by to dało : jedno więcej ułaskawienie. A Konstytucję czytał? Nie da się ułaskawić osoby skazanej przez TS.
|
Pn maja 06, 2019 13:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zefciu napisał(a): zepp napisał(a): Tradycyjne olewactwo PO ... chociaż, co by to dało : jedno więcej ułaskawienie. Cytuj: A Konstytucję czytał? Nie da się ułaskawić osoby skazanej przez TS. ..ledwo stojącemu na zimnie człowiekowi zawiesili jakiś śmieć na szyi by publicznie sam poniżał swą godność.Posłanka Pawłowicz o starszym człowieku stojącemu z napisem Konstytucja, 14.11.2018 r - dla jednych Konstytucja, dla innych śmieć.
|
Pn maja 06, 2019 14:04 |
|
|
|
 |
Palmer
|
zepp napisał(a): SLD, zwłaszcza z Millerem i Czarzastym jest dla mnie przekreślone. To Millerowi zawdzięczamy samodzielne rządy pis: tak manewrował przed wyborami, że wyautował SLD, dając niezasłużoną premię wygranym. O cholera! Z katolickiej perspektywy to rzeczywiście wielkie przekleństwo, że SLD z Palikotem nie weszli do Sejmu... Taka wspaniała katolicka koalicja by nami trzeci rok rządziła: PO+Nowoczesna+Zjednoczona Lewica, czyli Ewa Kopacz z Michałem Szczerbą, Ryszard Petru z Joanną Szering-Wielgus i Janusz Palikot z Armandem Ryfińskim! Zamiast tego mamy antykatolicki PiS... Ja bardzo przepraszam, ale czy Wy się aby na pewno, Drodzy Forumowicze, dobrze czujecie?  Sprawdzam nagłówek i jednak to "wiara.pl", a nie "antyklerykalnapartiapostepuracja.eu". 
|
Pn maja 06, 2019 15:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Katoliczki są za aborcją... mnie już nic nie zdziwi
Osobiście będę głosował na Konfederacje. Albo nie pójdę w ogóle na te wybory. Bo innego wyjścia nie mam. Ewentualnie tej PiS, ale ta partia nie broni ani też nie zwalcza Kościoła, za to robi gnój w inntch sprawach
|
Pn maja 06, 2019 15:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Palmer napisał(a): zepp napisał(a): SLD, zwłaszcza z Millerem i Czarzastym jest dla mnie przekreślone. To Millerowi zawdzięczamy samodzielne rządy pis: tak manewrował przed wyborami, że wyautował SLD, dając niezasłużoną premię wygranym. O cholera! Z katolickiej perspektywy to rzeczywiście wielkie przekleństwo, że SLD z Palikotem nie weszli do Sejmu... Taka wspaniała katolicka koalicja by nami trzeci rok rządziła: PO+Nowoczesna+Zjednoczona Lewica, czyli Ewa Kopacz z Michałem Szczerbą, Ryszard Petru z Joanną Szering-Wielgus i Janusz Palikot z Armandem Ryfińskim! Zamiast tego mamy antykatolicki PiS... Ja bardzo przepraszam, ale czy Wy się aby na pewno, Drodzy Forumowicze, dobrze czujecie?  Sprawdzam nagłówek i jednak to "wiara.pl", a nie "antyklerykalnapartiapostepuracja.eu".  "Katolicki" PiS posiada tyle samo, lub więcej, we własnych szeregach posłanek/posłów w drugim/trzecim związku małżeńskim, czy rozwiedzionych żyjących w konkubinacie, co w innych liberalnych partiach. Od płacenia alimentów też liberalnie usiłują się migać. Całkowitego zakazu aborcji też ustawowo nie chce partia "katolicka" wprowadzić, dlatego Kaja Godek musi szukać sprzymierzeńców w szeregach innych partii. Przewodniczący KEP abp Gądecki wydał komunikat o nieistnieniu w Polsce katolickiej partii...ale co tam Gądecki wie....
|
Pn maja 06, 2019 17:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prof. Anna Raźny o katolickości PiS http://www.mysl-polska.pl/node/19
|
Pn maja 06, 2019 17:42 |
|
 |
Palmer
|
O kurka, Anna Raźny też za SLD? xDD Zaprawdę, zaprawdę, żal wielki, że nie było rządu Kopacz-Palikot-Petru-Szering-Wielgus! Ojjjj, ooooj, jaki żal - mało powiedziane, że wielki - nieskończony!  Quinque napisał(a): Katoliczki są za aborcją... mnie już nic nie zdziwi.
Nie są. Nie są. Nie są. Być nie mogą. Cała reszta jest "swądem szatańskim w Świątyni Pańskiej" i niczym więcej.
|
Pn maja 06, 2019 23:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Palmer napisał(a): O kurka, Anna Raźny też za SLD? xDD Zaprawdę, zaprawdę, żal wielki, że nie było rządu Kopacz-Palikot-Petru-Szering-Wielgus! Ojjjj, ooooj, jaki żal - mało powiedziane, że wielki - nieskończony!  Quinque napisał(a): Katoliczki są za aborcją... mnie już nic nie zdziwi.
Nie są. Nie są. Nie są. Być nie mogą. Cała reszta jest "swądem szatańskim w Świątyni Pańskiej" i niczym więcej. Miłuj bliźniego swego jak siebie samego - ale tylko tego jeszcze nie narodzonego, narodzonym pogardzaj, opluwaj go, kpij - nowa ewangelia w wydaniu prawych katolików patriotów.
|
Wt maja 07, 2019 6:12 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
@Palmer Proszę wyciszyć emocje i dyskutować merytorycznie. Za kolejny podobny wpis (jak dwa ostatnie) będzie ostrzeżenie.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Wt maja 07, 2019 6:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oho, za Matkę Boską Częstochowską w tęczowej koronie państwowa policja robi 50-latce o szóstej rano nalot, aresztowanie i zarekwirowanie telefonu i komputera. A jak się komuś nie podoba polski szuriat katolicki, może wyjechać do Iranu czy innej Arabii Saudyjskiej, powiadają.
|
Wt maja 07, 2019 6:53 |
|
 |
SweetChild
|
Alus napisał(a): "Katolicki" PiS posiada tyle samo, lub więcej, we własnych szeregach posłanek/posłów w drugim/trzecim związku małżeńskim, czy rozwiedzionych żyjących w konkubinacie, co w innych liberalnych partiach. Od płacenia alimentów też liberalnie usiłują się migać. Całkowitego zakazu aborcji też ustawowo nie chce partia "katolicka" wprowadzić, dlatego Kaja Godek musi szukać sprzymierzeńców w szeregach innych partii. A przynajmniej jeden z liderów tej innej partii to, o ile mi wiadomo, też zatwardziały cudzołożnik Palmer napisał(a): Quinque napisał(a): Katoliczki są za aborcją... mnie już nic nie zdziwi.
Nie są. Nie są. Nie są. Być nie mogą. Otóż to, ale umiejętność czytania ze zrozumieniem niestety nie jest wymagana na wiara.pl  Ciekawe jest natomiast, jak ortodoksyjny katolik może popierać praktykującego cudzołożnika 
|
Wt maja 07, 2019 7:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): Alus napisał(a): "Katolicki" PiS posiada tyle samo, lub więcej, we własnych szeregach posłanek/posłów w drugim/trzecim związku małżeńskim, czy rozwiedzionych żyjących w konkubinacie, co w innych liberalnych partiach. Od płacenia alimentów też liberalnie usiłują się migać. Całkowitego zakazu aborcji też ustawowo nie chce partia "katolicka" wprowadzić, dlatego Kaja Godek musi szukać sprzymierzeńców w szeregach innych partii. A przynajmniej jeden z liderów tej innej partii to, o ile mi wiadomo, też zatwardziały cudzołożnik Jest taki, jak sam siebie określa "post chrześcijanin" (jak twierdzi KK zniszczył naturalne człowiekowi wielożeństwo), który równolegle ma 3 kobiety - żona z 4 dzieci + konkubina z synem + konkubina bezdzietna.....jak sam mówił w wywiadzie Wigilię spędza ze wszystkim po kolei.
|
Wt maja 07, 2019 8:20 |
|
|
|