|
|
|
PIS, ostatni bastion katolicyzmu w europejskiej polityce??
Autor |
Wiadomość |
Kamyk
|
 Re: PIS, ostatni bastion katolicyzmu w europejskiej polityce
Temat odblokowałem
|
Pn lis 22, 2010 9:27 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
Pewna słuchaczka żaliła się na niekorzystny wynik wyborów samorządowych. Dlaczego tak dużo głosów zdobyli przeciwnicy krzyża, przeciwnicy życia? Czyżby znowu (konsekwentnie) Polacy nie wybrali wartości chrześcijańskich?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Pn lis 22, 2010 12:13 |
|
 |
Gita2
|
Ostatni bastion patriotyzmu i chrześcijaństwa, to Podkarpacie. Wykazały to ostatnie wybory. Niestety ja nie mieszkam na Podkarpaciu, ale życzę siły do dalszej walki o polskość i wiarę mieszkańcom tego regionu.
|
Wt lis 23, 2010 12:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Ostatni bastion patriotyzmu i chrześcijaństwa, to Podkarpacie. Wykazały to ostatnie wybory. Niestety ja nie mieszkam na Podkarpaciu, ale życzę siły do dalszej walki o polskość i wiarę mieszkańcom tego regionu. No tak....przeciez to PiS został ukrzyżowany.....
|
Wt lis 23, 2010 12:34 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Dziwi mnie tak jednoznaczne utożsamianie jednej i to dość dziwnej - biorąc pod uwagę ostatnie w niej posunięcia - partii.
Prawica RP zniknęła? Tak, ma małe poparcie, nie widać jej, ale Marek Jurek opowiada się za rozwiązaniami do przyjęcia dla katolików o wiele bardziej niż PiS.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt lis 30, 2010 13:24 |
|
|
|
|
|