Wybory Parlamentarne 2011
Autor |
Wiadomość |
Dural
zbanowany na stałe
|
 Re: Wybory Parlamentarne 2011
Cytuj: Więc nazwa Lemingi pasuje jak ulał. No a jak z tym 1 maja? Bedziesz patrzyl czy nie. Pusc farbe.  Szanowni koledzy! Nie ma skutku bez przyczyny. Byc moze Kaczynski NIE DAL SIE LUBIC! Ja Wam zwroce uwage na fakt znikomego poparcia spolecznego niezyjacego prezydenta. To sie z czegos bralo. Komorowski jest dobrze postrzegany co nie przeszkadza chamom PiSowskim, w duzo ostrzejszych slowach, szkalowac jego osobe. Caly czas przytaczacie wypowiedzi 2-3 politykow PO, ja widze prawie cala PiS w tym aspekcie.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr sty 26, 2011 12:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Wychodzi na to - na podstawie Twojej konstatacji - że to nie ludzie i nie Polacy głosują na tą partię. Hmmmmm, nigdy bym nie pomyślał że obok mnie żyją dziwne stwory nie mające ludzkich cech.  Więc nazwa Lemingi pasuje jak ulał.  Widzisz jaki jestes zapóźniony?......gdybyś był kamykiem pod stopami Pana dawno być to już zauważył.
|
Śr sty 26, 2011 12:52 |
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
maly_kwiatek napisał(a): Zanim wrzucisz prawdziwą kartkę wyborczą do urny zobacz jak PO szanuje urząd Prezydenta Polski i jak szanuje człowieka, kimkolwiek ten człowiek jest. A był on Prezydentem Polski właśnie. http://www.youtube.com/watch?v=_Px30rZd940Dla mnie ten krótki zestaw głosów Platformy przesadza, że nie mógłbym jako Polak i jako człowiek glosować na tę partię. Co nie zmienia faktu że Palikot ma rację. Kaczyński był chamem i prostakiem. "spieprzaj dziadu" czy "małpa w czerwonym" wystarczą. A jak honorowo bronił swej żony gdy radyjkowy Guru z Torunia mówił o Marii Kaczyńskiej że to czarownica, która powinna poddać się eutanazji.  Ja na wybory nie chodzę bo dla mnie polityka to kabaret oraz to ze każdy może iść i wrzucic kartę do urny to jakies nieporozumienie, ale gdybym miała glosować to wybrałabym PO. Nie ze wgledu na program - bo tak nie dotrzymaja słowa, jak każdy - ale ze wzgledów estetycznych.
_________________ "Kiedy zorientowałem się, że jestem symbolem Polski, wpadłem w depresję" - ORZEŁ
|
Śr sty 26, 2011 13:35 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Kaczyński został zapamiętany jako ten, który powiedział "spieprzaj dziadu" i określił pewną osobę "małpą w czerwonym". Czy przez to był chamem? Myślę, pomimo braku sympatii do niego z mojej strony, że wielu innych powiedziało, czego mikrofony nie złapały, gorsze rzeczy - tylko że nie zostało to medialnie nagłośnione.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr sty 26, 2011 14:03 |
|
 |
SweetChild
|
Angella_S napisał(a): Ja na wybory nie chodzę bo dla mnie polityka to kabaret oraz to ze każdy może iść i wrzucic kartę do urny to jakies nieporozumienie, ale gdybym miała glosować to wybrałabym PO. Nie ze wgledu na program - bo tak nie dotrzymaja słowa, jak każdy - ale ze wzgledów estetycznych. Dobrze to ujęłaś  Też tak to widzę, z tym że na wybory chodzę 
|
Śr sty 26, 2011 14:06 |
|
|
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Angella_S napisał(a): Ja na wybory nie chodzę bo dla mnie polityka to kabaret oraz to ze każdy może iść i wrzucic kartę do urny to jakies nieporozumienie, ale gdybym miała glosować to wybrałabym PO. Nie ze wgledu na program - bo tak nie dotrzymaja słowa, jak każdy - ale ze wzgledów estetycznych. To właśnie jest kabaret. A poza tym, Pani Posłanka Beata Kempa powinna Cię za to oddać do Sądu Angella_s, bo z całą pewnością jej estetyka jest ciekawsza od estetyki Pana Posła Mirosława Sekuły.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Śr sty 26, 2011 14:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli wystarczy założyć partię bawidamków i sukces murowany. A może już to mamy? Lemingi lecą na wszystko co słodkie i ładne. Liczy się dla nich wyłącznie ładna fasada. Przypomina mi to powiedzenia: "Gapi się jak ciele na malowane wrota" 
|
Śr sty 26, 2011 14:18 |
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
osiris napisał(a): C Lemingi lecą na wszystko co słodkie i ładne. Liczy się dla nich wyłącznie ładna fasada. A na co leca lemingi PiS-owskie? Definicja Leminga ze słownika slangu i mowy potocznej: "Leming Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek." A wiec dotyczy kazdej ze stron. Poza tym ja na nic nie lecę. Napisałam ze na wybory nie chodzę. Nie mam zamiaru własnymi rękoma pomagac komus dorwac sie do koryta a potem sie jeszcze za niego wstydzić. Polityka to kabaret - uwielbiam to machanie szabelką, gadki o honorze, jak chamy i prostaki wypowiadają sie w imieniu Przenajświętszej Rzeczypospolitej i Narodu...to jest lepsze niż "Świat według Kiepskich"
_________________ "Kiedy zorientowałem się, że jestem symbolem Polski, wpadłem w depresję" - ORZEŁ
Ostatnio edytowano Śr sty 26, 2011 14:41 przez Angella_S, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr sty 26, 2011 14:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A na co leca lemingi PiS-owskie? Takowe stworzenia jak wyżej nie występują w przyrodzie. Nazwa Leming jest wyłącznie przynależne drugiej stronie ponieważ PIS to "zapisiałe mohery", pisuary.........etc.
|
Śr sty 26, 2011 14:38 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Lemingi lecą na wszystko co słodkie i ładne. Liczy się dla nich wyłącznie ładna fasada. Twoja estetyka ("słodkie i ładne") nie jest moją estetyką 
|
Śr sty 26, 2011 14:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): osiris napisał(a): Lemingi lecą na wszystko co słodkie i ładne. Liczy się dla nich wyłącznie ładna fasada. Twoja estetyka ("słodkie i ładne") nie jest moją estetyką  Nie jesteś lemingiem więc nie powinieneś utożsamiać się z estetyką lemingów, to zrozumiałe.  Ponieważ ja nim też nie jestem ale jestem pisiorem, moherem, więc z moją estetyką też nie możesz się utożsamiać.
Ostatnio edytowano Śr sty 26, 2011 14:42 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr sty 26, 2011 14:41 |
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
osiris napisał(a): Cytuj: A na co leca lemingi PiS-owskie? Takowe stworzenia jak wyżej nie występują w przyrodzie. Nazwa Leming jest wyłącznie przynależne drugiej stronie ponieważ PIS to "zapisiałe mohery", pisuary.........etc. No widzisz, nie wiedziałam 
|
Śr sty 26, 2011 14:42 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Angella_S napisał(a): Poza tym ja na nic nie lecę. Napisałam ze na wybory nie chodzę. Nie mam zamiaru własnymi rękoma pomagac komus dorwac sie do koryta a potem sie jeszcze za niego wstydzić. Polityka to kabaret - uwielbiam to machanie szabelką, gadki o honorze, jak chamy i prostaki wypowiadają sie w imieniu Przenajświętszej Rzeczypospolitej i Narodu...to jest lepsze niż "Świat według Kiepskich" Typowy Leming nie chodzi na wybory, bo gdyby wybrał najlepszych Synów i Córki Rzeczypospolitej do Parlamentu, to nie byłoby później oglądania w okienku TV chamów i prostaków, z udziałem typowego pokarmu Lemingów, chipsów, paluszków i browarów. I nie byłoby się z czego śmiać, a Lemingi lubią się śmiać najbardziej z tego, co sami spaprają.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Śr sty 26, 2011 14:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Napisal pokorny maly_kwiatek, ktora nigdy, przenigdy nie robi uwag obrazliwych o innych uzytkownikach, niczego nikomu nie insynuuje i pietnuje takie zachowania publicznie i oficjalnie....
|
Śr sty 26, 2011 14:50 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Od piętnowania to są tu szacowne damy w turniurach i panowie w melonikach. A maly_kwiatek potrafi się śmiać z siebie, i umie żartować z przywar ludzkich. A przywar Lemingowskich, szczególnie 
|
Śr sty 26, 2011 14:54 |
|
|
|