Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 4:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona
 Wybory Samorzadowe 2014 
Autor Wiadomość

Post Re: Wybory Samorzadowe 2014
Alus napisał(a):
Kto niby ma wyjaśnić, skoro po pytaniu następuje twierdzenie sądy są skorumpowane, wyedukowane w Moskwie.

Sąd. A kto tak stwierdził?

Cytuj:
Oba przypadki służą jednemu celowi .

O, czyli to PiS wywołał katastrofę i chaos w wyborach?

Cytuj:
- przekonać wszystkich, że jedynymi prawymi katolikami, patriotami, są ludzie spod znaku PIS. Wszyscy pozostali to kłamliwi polskojęzyczni wysługujący się Putinowi i Merkel.

A kto tak stwierdził?

Cytuj:
Masz rację - nie ma sensu usiłować się bronić, należy ignorować grę prowadzoną od lat przez Kaczyńskiego.
Grę, w którą z wyraźną przyjemnością bawią sie dziennikarze - wystarczy obejrzeć 2-3 odcinki programu "Kawa na ławę", w której prowadzący wrzuci w tłum polityków jakiś ochłap a oni wykłócają się żarliwie....po czym po programie idą wspólnie na kawę/wódeczką.....a gawiedź się ekscytuje.

No to, Alus, ignoruj, bo coś ci to słabo wychodzi.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt lis 25, 2014 9:16
Cytuj:
Sąd. A kto tak stwierdził?

Podałam link do strony RM.

Cytuj:
O, czyli to PiS wywołał katastrofę i chaos w wyborach?

PiS czy inny każdy człowiek mógłby ewentualnie spowodować zamach. do katastrofy może jedynie sie przyczynić, co w przypadku Smoleńska wyklucza PiS.
Chaos przy wyborach spowodowała PKW, a PiS skwapliwie, bezzwłocznie przed ogłoszeniem końcowych wyników wykorzystało, kwestionując uczciwość wyborców, PKW.
Zabawny jest zarzut wobec PSL za 1 na listach wyborczych, tak jakby PiS tez nie startowało z 1 w wyborach samorządowych.....żal, że nie uzyskali podobnego wyniku? .....rzeczywiście powód do uznania zafałszowania wyborów.

Cytuj:
A kto tak stwierdził?

Ten, który wszystkich poza swoją formacją ustawił w szeregach ZOMO.

Cytuj:
No to, Alus, ignoruj, bo coś ci to słabo wychodzi.

Od 2-3 lat zaniechałam oglądania tego programu i wielu podobnych.

Wt lis 25, 2014 9:32

Alus napisał(a):
Podałam link do strony RM.

Tzn. ktoś w Radiu Maryja tak stwierdził? Ok.

Cytuj:
do katastrofy może jedynie sie przyczynić, co w przypadku Smoleńska wyklucza PiS.

W którym miejscu to wyklucza? W programie?

Cytuj:
Zabawny jest zarzut wobec PSL za 1 na listach wyborczych, tak jakby PiS tez nie startowało z 1 w wyborach samorządowych.....żal, że nie uzyskali podobnego wyniku? .....rzeczywiście powód do uznania zafałszowania wyborów.

A kto zarzuca PSL, że 1 na listach wyborczych?

Cytuj:
Ten, który wszystkich poza swoją formacją ustawił w szeregach ZOMO.

Kiedy? A powyższe kto i kiedy stwierdził?

Cytuj:
Od 2-3 lat zaniechałam oglądania tego programu i wielu podobnych.

Jakiego? A forum już ignorowanie nie obowiązuje?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt lis 25, 2014 9:55
Tutaj małe podsómowanie tych zakłamanych wyborów:
http://www.fronda.pl/a/to-rzadzaca-koal ... 44323.html

Prawdziwy jest tytuł artykułu:
,,To rządząca koalicja Platformy i PSL-u niszczy fundamenty demokracji''

Antykatolicka Platforma przed zwinięciem biznesu bo nadchodzą szykowane zmiany na scenie międzynarodowej jeszcze niszczy ,,fundamenty demokracji'' w Polsce.
Więc należy się zastanowić co się szykuje jeżeli niszczy się fundamenty i jakie fundamenty szykuje się w zamian. Niszczenie fundamentów demokracji za tego nierządu, jest szykowaniem miejsca pod fundamenty komunizmu, komunizmu rosyjskiego. I Putin doskonale widzi te znaki i sygnały zachęcające go, i pewne jest że to wykorzysta w bliskim czasie.

Wt lis 25, 2014 10:00
Czyzbys uwazal, ze UE chce wprowadzic komunizm rosyjski?
Skad taka "wiedza"? Z objawien prywatnych?

To przestan w koncu dac sie oglupiac!

Choc obawiam sie, ze juz jest dla ciebie za pozno. Umrzesz w wieku lat 90 (to nie proroctwo!) czekajac na komunizm i na falszywego proroka. Choc tego juz mamy - jak widac po twoich wpisach :( . Tyle, ze to nie ten pierwszy i nie ten ostatni....

Wt lis 25, 2014 10:02
Cytuj:
A kto zarzuca PSL, że 1 na listach wyborczych?

Ty nie mieszkasz w Polsce :o :o .....nie tylko zarzuty za 1 na liście, ale i diagnoza PSL to partia konsekwentnie prorosyjska

Cytuj:
Kiedy? A powyższe kto i kiedy stwierdził?

Erystyczne zagrywki mnie nie bawią.

Cytuj:
Jakiego? A forum już ignorowanie nie obowiązuje?

Na forum spotykam mnóstwo mądrych, uczciwych ludzi, nie będę porzucać z racji obecności kilku fanatyków PiS.

Natomiast jestem jak najdalszy od zarzucania tym sędziom nieuczciwości czy prób fałszowania wyników - zatem fałszowała, lub zezwoliła fałszować ok 72 tysięczna rzesza członków komisji i mężów zaufania PiS
http://natemat.pl/125095,jaroslaw-gowin ... kaczynskim

Wt lis 25, 2014 10:12

Alus napisał(a):
Ty nie mieszkasz w Polsce :o :o .....nie tylko zarzuty za 1 na liście

Gdzie?

Cytuj:
ale i diagnoza PSL to partia konsekwentnie prorosyjska

Tak akurat jest, co ma zresztą pragmatyczne uzasadnienie (na sankcjach najwięcej tracą rolnicy, bo Putin blokuje eksport produktów rolnych) i mogło się przyczynić do wysokiego wyniku PSL bez potrzeby fałszerstw, na co zresztą wskazywał choćby RAZ.

Cytuj:
Erystyczne zagrywki mnie nie bawią.

Mnie też nie, dlatego pytam.

Cytuj:
Na forum spotykam mnóstwo mądrych, uczciwych ludzi, nie będę porzucać z racji obecności kilku fanatyków PiS.

A kto ci każe porzucać forum? Chodzi o ignorowanie PiS.

Cytuj:
Natomiast jestem jak najdalszy od zarzucania tym sędziom nieuczciwości czy prób fałszowania wyników

No to zarzucają sędziom skorumpowanie i wyedukowanie w Moskwie czy nie zarzucają?

Wt lis 25, 2014 10:17
Kael napisał(a):

Choc obawiam sie, ze juz jest dla ciebie za pozno. Umrzesz w wieku lat 90 (to nie proroctwo!) czekajac na komunizm i na falszywego proroka. Choc tego juz mamy - jak widac po twoich wpisach :( . Tyle, ze to nie ten pierwszy i nie ten ostatni....

Bóg przepowiedział powrót rosyjskiego komunizmu w czym rolę odegrają także Chiny w czasie kiedy ten nierząd kreował jeszcze Rosję na wspaniałego przyjaciela.
Teraz widać że nie będzie to atak któremu całkowicie się przeciwstawia, wręcz do tego się doprowadza, a ten nierząd w sytuacji wojny obok wywołuje sytuacje wprost zagrażające bezpieczeństwu państwa. To jak podkładanie się, a obecne niszczenie fundamentów demokracji ( o czym pisze Fronda) i prowokowanie sytuacji dobrej do zamieszek oraz podważanie w ludziach zaufania do państwa i instytucji demokratycznej, to jak szykowanie miejsca pod nowe fundamenty, zamiast demokratycznych to komunistycznych, komunizmu rosyjskiego.
Trzeba sobie jasno powiedzieć, ta obecna sytuacja jest wręcz zachętą dla Putina, to jak prezent i tak wykreowana sytuacja u nas leży w interesie Rosji i Putina.

Wt lis 25, 2014 10:18
Bog przepowiedzial? Wielkie slowa...
A konkrety? Np uznanie tej "przepowiedni" przez Kosciol? Komu przepowiedzial? Kiedy? Gdzie?

Wt lis 25, 2014 10:23
Konkrety są takie że za tego nierządu widać wytwarzanie sytuacji zachęcających Putina do zafundowania nam na nowo fundamentów komunizmu. Tym właśnie między innymi są tak przeprowadzone wybory, tym był cały Smoleńsk i inne działania prorosyjskie. To jest przygotowywanie miejsca pod nowe fundamenty rosyjskiego komunizmu.

Kael, obecne wypaczone wybory służą demokracji, czy są plusem dla Putina, w sytuacji wojny obok ??

Wt lis 25, 2014 10:28
Kazdy powinien odpowiadac za SWOJA prace. Jezeli wszyscy czekaja, ze "rzad ma tego pilnowac", to moga czekac do usmiechnietej s.mierci.
Rzad nie jest od pilnowania, czy @quas teraz w pracy pisze na forum, czy nie jezdzi na czarno autobusami, czy nie rzuca papierkow na ziemie i czy PKW prawidlowo i sensownie rozpisala przetarg i wybrala program.
Rzad nie jest od pilnowania w trakcie wyborow, czy ludzie wiedza co robia i jak skreslaja.

To ty nawolujesz do totalitarnego komunizmu, kiedy rzad bedzie Wielkim Bratem i bedzie ciebie pilnowac i rozliczac na kazdym kroku.

A teraz ad rem: gdzie Pan Bog ciebie poinformowal, ze komunizm wroci? Chyba sie nie boisz przyznac?

Wt lis 25, 2014 10:34
Kael napisał(a):

quas "nie zauważa", że autorem jest członek PiS, zatem brak o obiektywizmu.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zglaszam ... roku/29hrc

Cytuj:
Gdzie?

Nie wiem gdzie mieszkach, bo w każdym zakątku Polski słychać zarzuty wobec PSL o za wysoki wynik wyborczy i 1 na liście wyborczej - a Ty nie słyszałeś.

Cytuj:
Tak akurat jest, co ma zresztą pragmatyczne uzasadnienie (na sankcjach najwięcej tracą rolnicy, bo Putin blokuje eksport produktów rolnych) i mogło się przyczynić do wysokiego wyniku PSL bez potrzeby fałszerstw, na co zresztą wskazywał choćby RAZ.

Za to "miecz" Kaczyńskiego - Miller ani trochę nie był i nie jest prosrosyjski :D

Cytuj:
Mnie też nie, dlatego pytam.

Skleroza w Twoim wieku :o :o

Cytuj:
No to zarzucają sędziom skorumpowanie i wyedukowanie w Moskwie czy nie zarzucają?

No tak wszak PiS to monolit mówiący jednym głosem.

Cytuj:
Bóg przepowiedział powrót rosyjskiego komunizmu

Chyba Marii z Irlandii, i chyba długo na to czekać, bo od lat wprowadzany przez Putina jest ustrój monarchistyczny.

Wt lis 25, 2014 10:40

Alus napisał(a):
Nie wiem gdzie mieszkach, bo w każdym zakątku Polski słychać zarzuty wobec PSL o za wysoki wynik wyborczy i 1 na liście wyborczej - a Ty nie słyszałeś.

Nie. Ale mieszkam w "mateczniku PO", może dlatego? :D

Cytuj:
Za to "miecz" Kaczyńskiego - Miller ani trochę nie był i nie jest prosrosyjski :D

Jaki "miecz" Kaczyńskiego? A był? Kiedy?

Cytuj:
No tak wszak PiS to monolit mówiący jednym głosem.

Kto tak twierdzi?

Wt lis 25, 2014 10:43
Cytuj:
Nie. Ale mieszkam w "mateczniku PO", może dlatego? :D

Matecznik PO nie jest ani głuchy, ani ślepy.

Cytuj:
Jaki "miecz" Kaczyńskiego? A był? Kiedy?

U Lisa padło takie określenie w stosunku do Millera, co M. Kamiński skwitował "jaki rycerz taki miecz".

Cytuj:
Kto tak twierdzi?

Ty masz takiego typu domniemania - podaję link RM o wykształceniu sędziów i opinię gowina, aTy jak przystało na prawnika manipulujesz sobie dowolnie.

Wt lis 25, 2014 11:03

Alus napisał(a):
Matecznik PO nie jest ani głuchy, ani ślepy.

Fani PO są zawsze głusi i ślepi na wszystko, co akurat podnosi PiS. No, co do zasady przynajmniej.

Cytuj:
U Lisa padło takie określenie w stosunku do Millera, co M. Kamiński skwitował "jaki rycerz taki miecz".

Aha.

Cytuj:
Ty masz takiego typu domniemania

Aha, nie wiedziałem. Ale przyzwyczaiłem się, że wy zawsze wiecie najlepiej, co myślą inni.

Cytuj:
podaję link RM o wykształceniu sędziów i opinię gowina, aTy jak przystało na prawnika manipulujesz sobie dowolnie.

Tzn. gdzie manipuluję?

Wt lis 25, 2014 11:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona