Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 11:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 245  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Duda? 
Autor Wiadomość
Post Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Alus napisał(a):
Kael napisał(a):
Och, takich bylo wielu wszyscy “wielcy przywodcy“. W Korei Pln i dzis spiewaja.

I śpiewa cały naród koreański....
Coś gita przejawia awersję do śp. L. Kaczyńskiego, podkreślając, że jemu nie śpiewali.....

Jak zwykle wiesz najlepiej!

Pn lis 30, 2015 17:47
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
Kael napisał(a):
Och, takich bylo wielu wszyscy “wielcy przywodcy“. W Korei Pln i dzis spiewaja.

I śpiewa cały naród koreański....
Coś gita przejawia awersję do śp. L. Kaczyńskiego, podkreślając, że jemu nie śpiewali.....

Jak zwykle wiesz najlepiej!

Jedynie wyciągam wnioski z Twoich wypowiedzi.

Pn lis 30, 2015 17:55
Moderator

Alus napisał(a):
IRBiS podaje liczby zaufania do Dudy
http://wpolityce.pl/polityka/273444-pre ... dza-szydlo

Marniutko.....poprzednicy po 100 dniach mieli większe notowania...

Jak się niczego nie robi a zaprzyjaźniona prasa głównego nurtu wypisuje peany to ma się wysokie notowania.
Jak się coś robi, ale wroga prasa głównego nurtu wypisuje dyrdymały to i nie ma się notowań.

Sorry, takie mamy społeczeństwo.

Pn lis 30, 2015 19:33
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):
IRBiS podaje liczby zaufania do Dudy
http://wpolityce.pl/polityka/273444-pre ... dza-szydlo

Marniutko.....poprzednicy po 100 dniach mieli większe notowania...

Jak się niczego nie robi a zaprzyjaźniona prasa głównego nurtu wypisuje peany to ma się wysokie notowania.
Jak się coś robi, ale wroga prasa głównego nurtu wypisuje dyrdymały to i nie ma się notowań.

Sorry, takie mamy społeczeństwo.

Tylko czemu obecność zaprzyjaźnionej prasy nie wadziła w dużo wyższych notowaniach po 100 dniach śp. J. Kaczyńskiego.

Pn lis 30, 2015 20:39

Andrzej Dera dzisiaj w TVP Info postawił sprawę jasno: jeżeli TK stwierdzi, że wybór trzech sędziów został dokonany zgodnie z prawem, PAD przyjmie od nich ślubowanie.

Ciekawe, co w takim razie z "niekonstytucyjnymi" uchwałami o braku mocy prawnej uchwał o wyborze tych trzech sędziów? Nie mają mocy prawnej? :-D

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt gru 01, 2015 8:45
Johnny99 napisał(a):
Andrzej Dera dzisiaj w TVP Info postawił sprawę jasno: jeżeli TK stwierdzi, że wybór trzech sędziów został dokonany zgodnie z prawem, PAD przyjmie od nich ślubowanie.

Ciekawe, co w takim razie z "niekonstytucyjnymi" uchwałami o braku mocy prawnej uchwał o wyborze tych trzech sędziów? Nie mają mocy prawnej? :-D

Pożyjemy, zobaczymy, bo zadecyduje J. Kaczyński, nie Dera, którego Kaczyński nie pozwolił umieścić na listach wyborczych PiS.

Wt gru 01, 2015 8:55

Alus napisał(a):
Pożyjemy, zobaczymy, bo zadecyduje J. Kaczyński

Nie, zadecyduje prezydent.

Cytuj:
nie Dera, którego Kaczyński nie pozwolił umieścić na listach wyborczych PiS.

O, czyli Dera ma swój "dług wdzięczności" wobec Kaczyńskiego, to dobrze rokuje na przyszłość :-D

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt gru 01, 2015 9:02
Johnny99 napisał(a):
Alus napisał(a):

Który o północy jeździ na Żoliborz po instrukcje.....

Cytuj:
nie Dera, którego Kaczyński nie pozwolił umieścić na listach wyborczych PiS.

O, czyli Dera ma swój "dług wdzięczności" wobec Kaczyńskiego, to dobrze rokuje na przyszłość :-D[/quote]
Dobrze rokuje oddawanie długu wdzięczności liderowi nieufności wskazanemu przez Polaków,.
Gdy prof. Staniszkis, wieloletnia zwolenniczka Kaczyńskiego mówi - dobrze żeby Kaczyński czuł granice i miał świadomość, że większość sejmowa nie jest najwyższą władzą

Wt gru 01, 2015 9:47
Jakby nie patrzeć prof. Staniskis dobrze wyczuwa nastroje Polaków
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... nia/6h22kr
Drugi sondaż i podobnie jak w tym z sprzed tygodnia przeważają negatywne oceny Dudy.

Wt gru 01, 2015 10:17

Alus napisał(a):
Johnny99 napisał(a):
Alus napisał(a):

Który o północy jeździ na Żoliborz po instrukcje.....

Co stwierdza funkcjonariusz obserwujący w każdą noc miejsce pobytu Kaczyńskiego. Superwywiadowca wie, co pisze. Nawet jeśli pisze bezpodstawnie. Ale wykpiwanie wszystkiego co związane z PiS jest politycznie poprawne i całym sercem popierane przez Michnika. (I jego wyznawców /to taka malutka analogia/)

Alus napisał(a):

Gdy prof. Staniszkis, wieloletnia zwolenniczka Kaczyńskiego mówi - dobrze żeby Kaczyński czuł granice i miał świadomość, że większość sejmowa nie jest najwyższą władzą

Cóż za zmiana frontu. Gdyby Alus poszukała wszystkich swoich wpisów na temat p. Staniszkis, to ułożyłby się wielki pean.
A Staniszkis słusznie prawi. I nasza droga moralistka mogłaby znaleźć biblijny cytat o upominaniu i ostrzeganiu.

Wt gru 01, 2015 10:19

Za niedługo się dowiemy, jakiego płynu po goleniu używają Kaczyński i Duda, bo domyślam się, że antypisowcy wiedzą nawet i to.

Wt gru 01, 2015 11:24

Jeśli jest prawdą, co mówią konstytucjonaliści w programie http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/ ... 5/22570983 , to prezydent Duda może łamać konstytucję.

Wt gru 01, 2015 12:19
Johnny99 napisał(a):
Za niedługo się dowiemy, jakiego płynu po goleniu używają Kaczyński i Duda, bo domyślam się, że antypisowcy wiedzą nawet i to.

Wiedzą, bo otoczenie obu - też pisowskie, bardzo chętnie dzieli sie tymi informacjami.

Wt gru 01, 2015 12:22
proteom napisał(a):
Jeśli jest prawdą, co mówią konstytucjonaliści w programie http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/ ... 5/22570983 , to prezydent Duda może łamać konstytucję.

A to działanie nie przysparza mu zwolenników, ba.....szkodzi i Kościołowi.
Wszystkie dotychczasowe zbiórki przed kościołem na różne cele, w mojej parafii przynosiły kwoty od 2 tys zł do 3 tys złotych (misjonarze, księża na misjach otrzymywali kwoty powyżej 7 tys z
Ostatnie na ŚDM to kwota 1270 zł - najniższa od wszystkich pozostałych :(

Wt gru 01, 2015 12:29
Alus napisał(a):
Jakby nie patrzeć prof. Staniskis dobrze wyczuwa nastroje Polaków
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... nia/6h22kr
Drugi sondaż i podobnie jak w tym z sprzed tygodnia przeważają negatywne oceny Dudy.

Ku radości userki ukrywającej się pod nickiem Alus.

Wt gru 01, 2015 12:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 245  Następna strona