Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czego chce KOD?
Coroner napisał(a): Widzę mikkel się skończyły argumenty i pozostał adpersonam. Cóż taki widać klimat. Wiem, ze inaczej nie umiesz. Trudno jakoś to przeżyje. Ale może warto żeby moderatorzy się temu przyjrzeli.
Alus a czy ja kiedykolwiek popierałem chamskie wyskoki kogokolwiek? Jednak wypowiedz Kukiza a to co zrobił Lis to dwa rożne kalibry. Oczywiście i jeden i drugi pochwalił się chamstwem. Wypowiedz Kukiza była w czasie jak był tylko muzykiem rockowym. A to co robi Lis to jednak redaktor naczelny Newsweek i szef portalu naTemat. A to powinno zobowiazywać. Jak dla mnie chamstwo powinno być wykluczane z życia publicznego. Przegapiłeś, na FB Kukiz 20 grudnia 2015r dla uczestników marszu KOD - i na dobranoc obrońcom demokracji, dedykuję - właśnie swoją piosenkę sprzed lat, z dopiskiem: PO-SLD siostry dwie, a w klipie polityków PO, SLD, Lisa.
|
Pt sty 13, 2017 17:54 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pt sty 13, 2017 17:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na FB prawie nie zaglądam. Nie śledzę poczynań Kukiza. Pamietam, ze kiedyś na YouTube oglądałem wypowiedz Kukiza o tej treści. Ale to było do Jaskierni. Ale dzięki za info. Poszukam, zobaczę.
|
Pt sty 13, 2017 18:09 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
A jakie to ma znaczenie do kogo to było?
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pt sty 13, 2017 18:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widzę masz zagadkę do rozwiązania.
|
Pt sty 13, 2017 18:43 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
To kup sobie okulary, bo źle widzisz.
|
Pt sty 13, 2017 19:21 |
|
 |
andej
|
Kukiz zmienił zdanie, więc można zachęcać do plucia (na jego życzenie?). Czy został politykiem? Cena zależy od przyjętej definicji. Ale, jeśli zmienił zdanie, to chyba tak. Tylko jeden Kijowski nie zmienia zdania i cały czas twierdzi, że wszystko było (i jest) OK. Może dzięki temu wybije się na niekwestionowanego przywódcę totalitarnych?
|
So sty 14, 2017 8:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kijewski jest juz poza grą. To ostatnie podrygi. On nigdy nie nadawał się na przywódcę ruchu. Bo ani nie był charyzmatyczny, ani nie miał odpowiedniej przeszłości. Nie udało się go wypromować. Od samego początku były z nim problemy. Juz zaraz po starcie wyciągnęli mu zaległości alimentacyjne. A teraz dobili go fakturami.
|
So sty 14, 2017 8:59 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Nie uważam, że plucie kiedykolwiek jest usprawiedliwione. Jeśli mój post zrozumiałeś jako tłumaczenie Lisa, to jesteś w błędzie. Lisa lubiłam w czasie, gdy był prezenterem w TV przed ślubem z Kingą Rusin i wyjazdem do USA. Po powrocie to nie był już ten sam człowiek. Kukiz nigdy nie był w kręgu moich zainteresowań ze względu na wulgarność tak w muzyce jak i wypowiedziach. Coroner napisał(a): Kijewski Nie mieszaj w to mojego sąsiada, który się polityką nie zajmuje. Ten to Kijowski, a nie Kijewski  .
|
So sty 14, 2017 9:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przepraszam ale pisałem z mobilnego urządzenia. Może lepiej używać określenia którego używa ktoś na forum. Ojciec Mateusz.
|
So sty 14, 2017 9:23 |
|
 |
Idący
|
Coroner napisał(a): Przepraszam ale pisałem z mobilnego urządzenia. Może lepiej używać określenia którego używa ktoś na forum. Ojciec Mateusz. A toś się naraził. Każda krytyka guru sprowadzi na Ciebie gniew wyznawców totalnej opozycji.
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
So sty 14, 2017 9:28 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Idący napisał(a): A toś się naraził. Każda krytyka guru sprowadzi na Ciebie gniew wyznawców totalnej opozycji. Wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem.
|
So sty 14, 2017 9:32 |
|
 |
Idący
|
Gdybym o Tobie tak napisał, to byłabyś oburzona. Uznałabyś, że obrażam. Impulsywność nie idzie w parze ...
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
So sty 14, 2017 9:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Idący napisał(a): Coroner napisał(a): Przepraszam ale pisałem z mobilnego urządzenia. Może lepiej używać określenia którego używa ktoś na forum. Ojciec Mateusz. A toś się naraził. Każda krytyka guru sprowadzi na Ciebie gniew wyznawców totalnej opozycji. Od zawsze się narażam. Raz totalnej opozycji a raz obecnej władzy. To taka cena posiadania własnego zdania.
|
So sty 14, 2017 10:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Idący napisał(a): Coroner napisał(a): Przepraszam ale pisałem z mobilnego urządzenia. Może lepiej używać określenia którego używa ktoś na forum. Ojciec Mateusz. A toś się naraził. Każda krytyka guru sprowadzi na Ciebie gniew wyznawców totalnej opozycji. Bo miłość publicznie prezentują zwolennicy dobrej zmiany zamieszczając w TVP sondaż, wedle którego Polacy w 98% darzą zaufaniem kota Kaczyńskiego, dla szefów opozycji pozostało 2%....niby zabawne, a realnie ukazujące jak dobra zmiana szanuje godność oponentów. Kukiz zmienił zdanie .....w grudniu 2015r dedykując opozycji "jak ja was k***y nienawidzę", zapewne zmianę zdania stanowi wypowiedź z kwietnia 2016r nienawidzę tych pi***ych psychopatów, którzy mówią, ze należy Żydów mordować, albo murzyna zastrzelić, gdy ich widzę dostaję białej gorączki. A zmianę uwieczniły słowa do redaktor K. Hejke TVRepublika Ty Pisowska k***o.
|
So sty 14, 2017 10:07 |
|
|
|