Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Awa
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Johny właśnie mnie wyręczyłeś:) Zdaniem Nowaka prezydent jest ,,zdrowy jak koń"Widział ktos zdrowego konia z bajpasami? 
|
So maja 07, 2011 19:08 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Ponieważ Sławomir Nowak jest dla mnie wręcz uosobieniem niewiarygodności, nie biorę jego słów pod uwagę  W każdym razie, niezależnie od przyczyn, incydent ze szwedzką parą królewską jest dowodem na to, że już po incydencie z Merkel i Sarkozym należało zacząć myśleć o ograniczeniu spotkań pana prezydenta z zagranicznymi politykami.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
So maja 07, 2011 19:11 |
|
 |
Witold
|
Mnie się wydaje, że on jest zwyczajnie... niezbyt rozgarnięty. Ale to chyba wszyscy wiedzą. Johnny99 napisał(a): W każdym razie, niezależnie od przyczyn, incydent ze szwedzką parą królewską jest dowodem na to, że już po incydencie z Merkel i Sarkozym należało zacząć myśleć o ograniczeniu spotkań pana prezydenta z zagranicznymi politykami Kłopot w tym, że on od tego właśnie jest, żeby się z nimi spotykać...
|
So maja 07, 2011 20:18 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Trudno, trzeba było o tym pomyśleć wcześniej.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn maja 09, 2011 12:53 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Ja sobie nie wyobrażam, żebym mógł pomylić kieliszek Królowej ze swoim kieliszkiem. To jest jakaś masakra ... 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pn maja 09, 2011 12:58 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Nic dziwnego, że coraz więcej osób zadaje sobie pytanie, czy faktycznie może tu chodzić o zwykłe nierozgarnięcie, zwłaszcza, że facet jest obecny w polityce i na salonach nie od wczoraj.
|
Pn maja 09, 2011 13:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Gazeta Polska już postawiła tezę (po zasięgnięciu opinii specjalistów), że pan prezydent jest po prostu chory, bynajmniej nie tylko na serce (jak twierdziła wcześniej). W związku z tym oświadczam, że do momentu, aż nie otrzymam wiarygodnego zaprzeczenia tej tezy, zaprzestaję wyśmiewania kolejnych gaf i wpadek pana prezydenta - skoro istnieje, potwierdzona przez specjalistów, możliwość, że są to po prostu objawy choroby, a w tym nie ma nic śmiesznego. Opinia zalezy od punktu siedzenie ......a tak oburzały Cię żądania Palikota okazania świadectwa żdrowia sp. L. Kaczyńskiego, które ponoć godziło w majestat prezydenta....... typowy polski obiektywizm 
|
Pn maja 09, 2011 14:29 |
|
 |
Johnny99
|
Proszę pokazać mi, gdzie mnie oburzały. Najlepiej cytat.
A propos, gdzie teraz jest Palikot i wszyscy ci, którzy tak mu przytakiwali "tak, tak, trzeba sprawdzać stan zdrowia prezydenta!". Jak widać, tylko dopóty, dopóki prezydent jest niewłaściwy.
|
Pn maja 09, 2011 14:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Proszę pokazać mi, gdzie mnie oburzały. Najlepiej cytat.
A propos, gdzie teraz jest Palikot i wszyscy ci, którzy tak mu przytakiwali "tak, tak, trzeba sprawdzać stan zdrowia prezydenta!". Jak widać, tylko dopóty, dopóki prezydent jest niewłaściwy. Nie sądzisz chyba, że będę szukać Twoich postów posród wszystkich "oburzonych" poruszaniem stanu zdrowia śp. L. Kaczyńskiego przez Palikota. Dokładnie.....dopóki prezydent jest "nasz", żądania ujawnienia stanu zdrowia "godzą i szkalują", "ich" prezydenta te zasady już nie tyczą. I oczywiście ci, co tykaja "naszego" to niechybnie popaprańcy, a ci, którzy usiłują przekonywać o chorobie psychicznej Komorowskiego to "prawdziwi patrioci". "PO epatuje nienawiścią"......tylko jakoś nikt ze zwolenników PO nie zakładał wątku na forum "Jaki jest prezydent Kaczyński"......
Ostatnio edytowano Pn maja 09, 2011 15:15 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pn maja 09, 2011 15:10 |
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): Nie sądzisz chyba Nie sądzę, bo to próżny trud - nie znalazłabyś. Cytuj: Dokładnie.....dopóki prezydent jest "nasz", żądania ujawnienia stanu zdrowia "godzą i szkalują", "ich" prezydenta te zasady już nie tyczą. A dopóki prezydent był ich, to można było nawet zarzucać mu alkoholizm, a następnie wzywać, by udowodnił, że nie jest wielbłądem. Teraz? Cisza. Jedyna dozwolona linia? Prezydent jest zdrowy jak koń!
|
Pn maja 09, 2011 15:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A dopóki prezydent był ich, to można było nawet zarzucać mu alkoholizm, a następnie wzywać, by udowodnił, że nie jest wielbłądem. Teraz? Cisza. Jedyna dozwolona linia? Prezydent jest zdrowy jak koń! Dokładnie ja wtedy "nasz" to "mąż stanu, najlepszy prezydent w wolnej Polsce, wzór pariotyzmu". Urągała motyka gracy.....i wchodzicie w buty Palikota....
|
Pn maja 09, 2011 15:22 |
|
 |
Johnny99
|
Cytuj: i wchodzicie w buty Palikota.... Jacy znowu "my"? I w jaki sposób? Nikt nie zarzuca Komorowskiemu alkoholizmu, o ile wiem. Ludzie po prostu patrzą i widzą, jak się pan prezydent zachowuje.
|
Pn maja 09, 2011 15:24 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Johnny99 napisał(a): Proszę pokazać mi, gdzie mnie oburzały. Najlepiej cytat. Dobrze jest też zwracać się w wypowiedziach nie do współdyskutantów, a bezpośrednio i wprost do ogółu, referować merytorycznie to co ma się do powiedzenia w temacie. W cytatach, zdecydowanie ważne jest, aby podawać kogo się cytuje. Inaczej wartość cytatu zdecydowanie spada. No i pisać jasno, konkretnie i na temat, broń Boże, unikając dygresji prowadzących do niezrozumiałych dla nikogo offtopów. Prezydent Komorowski wygląda na chorego, na co wskazują jego zachowania. Takie objawy, jakie on ma, prawdopodobnie nie pozwalają na wydanie pacjentowi prawa jazdy, albo zatrzymanie wydanego. Nie jestem lekarzem, właściwa byłaby lekarska opinia wydana przez oficjalne konsylium lekarskie, a nie jakiegoś urzędnika, nie posiadającego żadnych kompetencji do wydawania opinii medycznych.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pn maja 09, 2011 15:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jacy znowu "my"? I w jaki sposób? Nikt nie zarzuca Komorowskiemu alkoholizmu, o ile wiem. Ludzie po prostu patrzą i widzą, jak się pan prezydent zachowuje. Patrzą i widzą.......Palikot zobaczył działanie "pod wpływem", Ty i GP zobaczyliście, że Komorowski nie stanowi o sobie. Żadna róznica ......każdy widzi, co chce zobaczyć......
|
Pn maja 09, 2011 15:31 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Alus napisał(a): Cytuj: Jacy znowu "my"? I w jaki sposób? Nikt nie zarzuca Komorowskiemu alkoholizmu, o ile wiem. Ludzie po prostu patrzą i widzą, jak się pan prezydent zachowuje. Patrzą i widzą.......Palikot zobaczył działanie "pod wpływem", Ty i GP zobaczyliście, że Komorowski nie stanowi o sobie. Żadna róznica ...... każdy widzi, co chce zobaczyć...... To właśnie jest klasyczny przykład argumentu ad personam, którego używanie, a zwłaszcza nadużywanie, jest zdecydowanie sprzeczne z regulaminem forum.
|
Pn maja 09, 2011 15:42 |
|
|
|