Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
Tylko Solidarności Walczącej.
|
| Pn wrz 30, 2019 15:01 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Quinque napisał(a): Kornel Morawiecki nie żyje. Zmarł dziś rano A za trumną staną trzy wdowy.... A to już zostawmy do oceny Bogu. Oprócz tego informacja przesadzona. Według jego biografii mowa o żonie Jadwidze i pani Ani Alus napisał(a): Tylko Solidarności Walczącej. Która w 1989 występowała przeciwko dogadywaniu się z komunistami. On i wiele innych osób z kręgu Solidarności Walczącej uważali że Okrągły Stół to zdrada ideałów Solidarności co okazało się prawdą. Większość patologii naszego życia publicznego właśnie dlatego mają miejsce że czerwoni dogadali się z różowymi. Kornel Morawiecki w 1988 został przez komunistów wyrzucony z Polski. Wywieziono go samolotem do Wiednia i odebrano paszport. Wrócił przez zieloną granicę. Był wielkim bojownikiem z Komuną. http://www.encysol.pl/wiki/Kornel_MorawieckiZałożyciel partii Wolność z 1990 roku
|
| Pn wrz 30, 2019 16:12 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście tylko Bóg osądzi, podobnie jak Tuska oskarżanego o ślub kościelny z pobudek politycznych. Obszerny swój życiorys śp K. Morawiecki przedstawił w Dużym Formacie GW pt. "My postrześcijanie", w którym przedstawiał 3 kobiety, które kocha i spędza z nimi Wigilię. W pierwszej kolejności z Jadwigą, matką jego 4 dzieci, później z Anną, matką syna Jerzego, na koniec z Janną, z którą nie posiada potomstwa.
|
| Pn wrz 30, 2019 16:22 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Oczywiście tylko Bóg osądzi, podobnie jak Tuska oskarżanego o ślub kościelny z pobudek politycznych. Ale widzisz różnicę? Tak samo jak nie podoba mi się w wykonaniu PiS ich różne akcje katolickie, czy w wykonaniu Konfederacji i narodowców wykorzystywanie wiary do doraźnych celów politycznych. Kornel Morawiecki nie używał swojej rodziny do celów politycznych. Alus napisał(a): Obszerny swój życiorys śp K. Morawiecki przedstawił w Dużym Formacie GW pt. "My postrześcijanie" Nie czytałem. Kornela znałem jako członka Solidarności Walczącej i lidera partii Wolność. Był też genialnym matematykiem. Zresztą samo założenie i struktura Solidarności Walczącej pokazuje to.
|
| Pn wrz 30, 2019 16:40 |
|
 |
|
zepp
|
_________________ Jeśli można na coś poradzić, po cóż rozpaczać, Jeśli nie można, na cóż ronić łzy ...
|
| Wt paź 01, 2019 8:16 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Wt paź 01, 2019 8:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Proponuję dla równowagi podaj link z mową miłości po śmierci prezydenta Gdańska P. Adamowicza 
|
| Wt paź 01, 2019 9:47 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A to tez teraz się stało? Jak umrze ktoś z PO i będzie hejt to na pewno zareaguje Brak tolerancji dla chamstwa a zwłaszcza po śmierci.
|
| Wt paź 01, 2019 10:00 |
|
 |
|
Andy72
|
Tak było z Janem Pawłem II. Póki żył był relatywnie mało krytykowany, gdy umarł wiele osób się nawróciło, ale po jakimś czasie od śmierci zaczęła się nagonka.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
| Wt paź 01, 2019 10:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jockey napisał(a): A to tez teraz się stało? Jak umrze ktoś z PO i będzie hejt to na pewno zareaguje Brak tolerancji dla chamstwa a zwłaszcza po śmierci. Czyli musi zginąć/umrzeć kolejna osoba z PO abyś zauważył https://se.pl/wiadomosci/polityka/obrzy ... -jba8.htmlhttps://niezalezna.pl/288741-wyrok-za-h ... adamowicza
|
| Wt paź 01, 2019 10:34 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie ale widzę chamstwo i hejt ze wszystkich stron a ty widzisz tylko wybiorczo
|
| Wt paź 01, 2019 12:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jockey napisał(a): Nie ale widzę chamstwo i hejt ze wszystkich stron a ty widzisz tylko wybiorczo Cytuj: Proponuję dla równowagi podaj link z mową miłości po śmierci prezydenta Gdańska P. Adamowicza  Mam jeszcze wytłumaczyć jak rozumiem równowagę???
|
| Wt paź 01, 2019 12:27 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Wt paź 01, 2019 12:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mam Ci zaserwować wpisy Pawłowicz, prosisz - masz http://dorzeczy.pl/kraj/115721/pis-pols ... owicz.htmlNie zagłosujesz na PiS, toś nie Polak, ale przywieziony kałmuk na tankach....
|
| Wt paź 01, 2019 13:13 |
|
 |
|
Andy72
|
Przypuszczam że pani Pawłowicz nie chodzi o Konfederację. Nie rozumiem jak można głosować na KO po tym co robili, jak się wypowiadają itd
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
| Wt paź 01, 2019 13:16 |
|
|
|