Autor |
Wiadomość |
godunow
|
 Kult Jednostki braci
Kult jednostki braci Kaczyńskich zaczyna przybierać na sile..
Jarosław Kaczyński łamie rekę w tym miejscu kładzie sie podgrzewany chodnik..
A Miało być tanie państwo..
Jak jest to widać republika swoich miernych al ew iernych ..
Ciekawe czy n a prymasa zechcą powołać Ojca dyrektora..
To zobaczymy z czasem..
|
So lut 10, 2007 11:58 |
|
|
|
 |
rozalka
Moderator
|
godunowie, jestem ciekawa źródła informacji o podgrzewanym chodniku. Możesz podać?
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
So lut 10, 2007 12:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
So lut 10, 2007 12:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeszcze nie do końca wiadomo gdzie premier złamał rękę.... wczoraj w TV rozmawiano o projektach podgrzewanych chodników przed pałacem Prezydenta, i w kontekscie tego, podano informację, że Jarosław miał wypadek wewnątrz budynku a nie na oblodzonym chodniku.
U Kaczyńskich wszystko stanowi tajemnicę...a nuż okaże się, że zadziałał "układ" 
|
So lut 10, 2007 13:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: a nuż okaże się, że zadziałał "układ"
To jeszcze nikt nie wypowiedział się, że to układ żydowsko-masoński, podrzucił skórkę z banana?
Poza tym wkrótce dowiemy się, że to był bezprecedensowy atak kół liberalnych na Kościół. Jarosław (a może Lech, kto0 ich tam rozróżni?) Twierdził, że jest chodzącą prawdą, czy jakimś tam miłosierdziem...
|
So lut 10, 2007 17:46 |
|
|
|
 |
pawell
|
Odpuście. Bo na szczepienie na koczofobię już za późno- zachorowaliście.

|
So lut 10, 2007 23:53 |
|
 |
godunow
|
Cytat Cytuj: godunowie, jestem ciekawa źródła informacji o podgrzewanym chodniku. Możesz podać? W piątek wiadomości POLSatu np. No i parę innych dzienników nie omieszkało podać tej informacji..
Zresztą sama retoryka Kaczyńśkiego który ma za złe np. Krytykę. Facet wybitnie nie lubi krytyki. dlaczego..
( Pisze w liczbie pojedynczej Pan prezydent to tylko statystuje poczynaniom premiera )
Dlatego tak często występował w Radiu Maryja.. Bo tam ani grama krytyki.
Tam tylko kadzidło ten zapach jest bardzo przyjemny dla Pana premiera..
Wręcz uwielbia kadzidło. A który dyktator nie lubił kadzidła..
Wszyscy co krytykuj,.ą braci to masoni żydzi i komuniści.. Zapominaj jednego demokracja pozwoliła wybrać np., opozycję . A opozycja z woli narodu ma prawo do krytyki o tym sie zapomina..
|
N lut 11, 2007 9:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Najpóźniej za 2,5 roku, po wyborach do parlamentu, "kaczofobia" zniknie jako jednostka chorobowa
Nieufność, podejrzliwość, pamiętliwość - do końca życia będą przyczyną dyskomfortu osób charakteryzujacych się tymi cechami.
|
N lut 11, 2007 10:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Abstrachujac od osobowosci braci Kaczynskich, to cechy takie jak nieufnosc, podejrzliwosc i pamietliwosc sa przydatne wsrod tej [...] jaka zasiada w parlamencie.
[...] - bez epitetów proszę - jo_tka
|
N lut 11, 2007 18:13 |
|
 |
Kropka
|
kalamala napisał(a): Jarosław (a może Lech, kto0 ich tam rozróżni?) Twierdził, że jest chodzącą prawdą, czy jakimś tam miłosierdziem...
Nie myl pojęć!
Powiedział, że w nim jest samo dobro.
Ja słyszałam, że pani prezydent Warszawy mu źle życzyła i to dlatego
Żałosne to pseudotanie państwo...
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
N lut 11, 2007 22:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nie myl pojęć! Mruga 2 Powiedział, że w nim jest samo dobro.
Masz rację, pomyliłem się
Przypomnij mi jednak który z nich jest tym "żywym dobrem" 
|
Pn lut 12, 2007 8:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 12191.html
Jak to było? Królestwo wewnętrznie skłócone długo się nie ostoi?
To dla nas nadzieja 
|
Pn lut 12, 2007 8:22 |
|
 |
Kropka
|
Tego to już nie wiem, który.
Sa podobni do siebie, więc wydaje mi się, że wszystko jedno który to powiedział 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Pn lut 12, 2007 19:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kropka napisał(a): Tego to już nie wiem, który. Sa podobni do siebie, więc wydaje mi się, że wszystko jedno który to powiedział 
Fakt
Znów się muszę zgodzić. Jeden ma żonę, drugi kota. Ważne by mieli kogo kochać 
|
Pn lut 12, 2007 19:49 |
|
 |
iduodu
|
kalamala napisał(a): Cytuj: Nie myl pojęć! Mruga 2 Powiedział, że w nim jest samo dobro.
Masz rację, pomyliłem się  Przypomnij mi jednak który z nich jest tym "żywym dobrem" 
Czystym. Jarosław oświadczył publicznie, że w nim jest czyste (nie mylic z półczystym lub wręcz brudnym) dobro.
|
Wt lut 13, 2007 15:32 |
|
|
|