|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Mamofobia
http://wiadomosci.onet.pl/1489391,12,item.html
Takiego debilizmu to chyba nie powinni popierać sami homoseksualiści. Oni w końcu też maja jakichś rodziców. Przepraszam "strażników", "opiekunów"
Gdyby w polskim szpitalu jakiś lekarz powiedział mi, że moja "strażniczka" czuje się już dobrze i dochodzi do zdrowia - to dostałby w ryja 
|
Wt lut 20, 2007 8:54 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Niedługo będą mówić, żeby hetero lepiej nie rodzili dzieci bo przez to mogą obrazić biednych homo, którzy ich naturalnie mieć nie mogą.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Wt lut 20, 2007 11:16 |
|
 |
Awa
|
chcieliscie ,,TOLERANCJI"no to macie..
|
Wt lut 20, 2007 13:35 |
|
|
|
 |
Trawy
|
Chyba opacznie rozumiemy pojecie tolerancji.
_________________ Polska jest jak twórczość Lucasa: 1980 Gwiezdne Wojny, 1981 Imperium Kontratakuje, 1989 Powrót Jedi, 1993 - 2005 Mroczne Widmo... A teraz mamy Atak Klonów... Strach myśleć o Zemście Sithów...
|
Wt lut 20, 2007 13:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Awa napisał(a): chcieliscie ,,TOLERANCJI"no to macie..
Zgodnie z nauczaniem Jezusa jesteśmy za tolerancją. Ty chyba słuchałaś kogoś innego 
|
Wt lut 20, 2007 18:12 |
|
|
|
 |
Kropka
|
To jest opętanie tolerancją, jak mawia prof. Bartoszewski.
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Wt lut 20, 2007 20:03 |
|
 |
Awa
|
napisałam tolerancja w cudzyslowie to chyba cos znaczy nie?:)
|
Wt lut 20, 2007 20:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kropka napisał(a): To jest opętanie tolerancją, jak mawia prof. Bartoszewski.
Nie zgadzam się z tobą. To nie ma nic wspólnego z tolerancją.To Heterofobia, choroba szerząca się wśród homoseksualistów i ich miłośników.
|
Wt lut 20, 2007 22:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To jest przejaw walki o rownosc, a poniewaz rownosc jest niemozliwa do osiagniecia (to pojecie to poprostu kompletny idiotyzm), wiec jest wsparta polityczna poprawnoscia, czyli forma cenzury poprzez narzucanie okreslonych norm wypowiadania sie i myslenia, w "trosce o uczucia" jakiejs grupy.
Ludzie, ktorzy wymyslaja takie rzeczy to poprostu - piszac kolokwialnie - debile, poniewaz kontynuujac taki tok myslenia jaki prezentuja, mozna zakazac wypowiadac sie o opaleniznie lub karnacji, ze wzgledu na uczucia albinosow, mozna nakazac mezczyzna golic wlosy na klatce piersiowej, gdyz kobiety takich nie maja, a "rownosc musi byc" itd
|
Wt lut 20, 2007 22:27 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
A mi po prostu zabrakło słów. Nie powinnam się więc odzywać, skoro nie mam nic do powiedzenia
Klasyczny przykład negowania naturalnych praw. Tu nawet nie chodzi o kwestię wiary w to, że Pan Bóg stworzył mężczyznę i kobietę, ale o elementarne zasady kultury i zasad społecznych tworzone przez wieki. Przecież nawet prymitywni członkowie plemion wieki temu mieli mamę i tatę
W imię czego to wszystko? Lepszego samopoczucia homoseksualistów?
Ech, totalny chaos.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Wt lut 20, 2007 22:43 |
|
 |
Kropka
|
kalamala napisał(a): Kropka napisał(a): To jest opętanie tolerancją, jak mawia prof. Bartoszewski. Nie zgadzam się z tobą. To nie ma nic wspólnego z tolerancją.To Heterofobia, choroba szerząca się wśród homoseksualistów i ich miłośników.
opętanie tolerancją
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Śr lut 21, 2007 18:15 |
|
 |
Trawy
|
Albo znana już dość dobrze dyktatura mniejszości...
_________________ Polska jest jak twórczość Lucasa: 1980 Gwiezdne Wojny, 1981 Imperium Kontratakuje, 1989 Powrót Jedi, 1993 - 2005 Mroczne Widmo... A teraz mamy Atak Klonów... Strach myśleć o Zemście Sithów...
|
Śr lut 21, 2007 18:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakkolwiek popieram homoseksualistów w ich pewnych dążeniach, to taka decyzja jest dla mnie przesadzona.
To już nie jest wg mnie "opętanie tolerancją". Ktoś po prostu wykorzystuje to opętanie do celów politycznych.... ja chciałbym przeczytać, jak oceniają taką decyzję środowiska homoseksualne w Szkocji.
Crosis
|
Cz lut 22, 2007 1:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chciałbym zauważyć, że wielu ludzi przeczytawszy to, zaczyna wołać o pomstę do nieba na homoseksualistów. A nie przyszło nikomu do głowy, że tą dezycję być może zawdzięczamy heteroseksualnemu politykowi, którego jedynym celem jest zyskanie przychylności homoseksualnego elektoratu?
Nawiązując do postu Crosisa: być może nie ma homoseksualisty w Szkocji, który nie czuł by się tym zażenowany.
|
Cz lut 22, 2007 1:31 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
|