|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Women on web o spłukiwaniu trupów w toalecie
Autor |
Wiadomość |
vox de profundis
|
 Women on web o spłukiwaniu trupów w toalecie
Organizacja propagująca aborcję ruszyła z polskojęzycznym serwisem internetowym. Szczegóły do poczytania (dość drastyczne):
http://katolicy.net/news.php?readmore=70
_________________ zrób to sam katolicy.net haft krzyżykowy
|
Pn gru 10, 2007 22:14 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
A czy to aby w Polsce nie jest nielegalne? Bo z tego co wiem to tak.
Opis hm... no taki nieludzki, nieprzyjemnie mi się go czytało. Dlatego nigdy nie będę za zalegalizowaniem aborcji, takie prawo jakie mamy w naszym kraju jest najoptymalniejszym rozwiązaniem.
BTW gratuluję debilnej wyskakującej reklamy netii, myślałem, że ten portal nie zniży się do poziomu onetu, wp czy innych większych portali przesiąkniętych wyskakującymi popupami.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Wt gru 11, 2007 15:11 |
|
 |
vox de profundis
|
Mroczny Pasażer napisał(a): BTW gratuluję debilnej wyskakującej reklamy netii, myślałem, że ten portal nie zniży się do poziomu onetu, wp czy innych większych portali przesiąkniętych wyskakującymi popupami.
Niemożliwe. Na katolicy.net nie ma i nie będzie żadnych reklam. Jedyne, co może (czasem) wyskoczyć, to zaproszenie do wzięcia udziału w ankiecie (skutek uboczny darmowych statystyk).
_________________ zrób to sam katolicy.net haft krzyżykowy
|
Wt gru 11, 2007 19:47 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Chodziło mi o tutejsze forum. ;P
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Wt gru 11, 2007 20:50 |
|
 |
Kamyk
|
Dobra, a teraz koniec offtopa 
|
Wt gru 11, 2007 22:32 |
|
|
|
 |
Radaromontis
|
A ja jestem zwolennikiem aborcji w niektórych przypadkach. Oczywiście, kiedy nie ma potrzeby nienależy jej stosować, jednak która matka decyduje się na zabicie swojego dziecka bez potrzeby? Weźcie pod uwagę skrajne przypadki, kiedy to po gwałtach zachodzi się w ciążę. Wychowujecie dziecko, na które nie możecie patrzeć, bo zmusza ono was do bolesnych wspomnień. Tak nie sposób żyć. Wtedy jest to dla kobiety koszmar, może ona sfiksować i co gorsza zabić siebie wraz z dzieckiem. Jest wiele tego typu sytuacji wymagających aborcji i mimo, iż są to skrajne przypadki, są one niestety dość częste. Jeśli dziewczyna zachodzi w ciążę w wieku 12-16 lat - oznacza to dla niej koniec normalnego życia, normalnej nauki. To jej życie i ona chce je przeżyć tak, a nie inaczej. Jeśli to się nie spełni - matka będzie nieszczęśliwa, co wpłynie niekorzystnie na dziecko, bo ono także szczęśliwe być nie będzie mogło.
Weźcie to wszystko pod uwagę, nie bądźcie skrajni. Przecież aborcja nie jest nadużywana czy też stosowana bez potrzeby.
|
Wt gru 11, 2007 23:46 |
|
 |
Kamyk
|
Tak, w Hiszpanii też tak mówili...
Wątek ten zasadniczo nie jest o aborcji jako takiej, gdyż o tym już było, skupmy się na problemie, który vox postawił w pierwszym poście
|
Śr gru 12, 2007 0:00 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|