Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 13:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
 Polska policja 
Autor Wiadomość

Post Polska policja
Chyba nie było takiego tematu jeszcze czyż nie? Przynajmniej nie znalazłem w czeluściach forum.

Co mnie skłoniło do dyskusji? Ano ostatnie ośmieszające działania policji. Ośmieszające oczywiście samą policję. Chyba każdy słyszał o zamknięciu stron z napisami i nalotami na studenckie akademiki. Dziś przyszła kolej na kolejny absurd, a mianowicie:

Świnoujście: policja będzie karać za nagi biust

Zaczynam się czuć jak w państwie policyjnym. Ostatnio w Wiadomościach na TVP było o tym, że chyba policja w Ustce czy hgw gdzie też chce za to karać powołując się na art. mówiący o... nieobyczajności! Tak, na twarzy pojawił mi się wielki uśmiech połączony z rechotem, a z oczu popłynęły łzy radości. Czyż to nie jest żałosne? Czyż to nie jest ograniczanie swobód obywatelskich? Swoją drogą, powołując się na ten artykuł (może go przytoczę by było łatwiej)

"Art. 140. (146) Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany."

A więc zgodnie z tym artykułem należy karać stare baby z obwisłymi cyckami, pomarszczoną skórką i tłuszczem wylewającym się spod bikini. Jest to dla mnie nieobyczajny wybryk, jak można takie ciało pokazywać!

Absurd? Oczywiście, że absurd. Ale skoro nieobyczajnym wybrykiem ma być pokazywanie piersi, które notabene są tylko piersiami, to takie baby tak się ubierające na plaży również pod to podchodzą.

Policja z dnia na dzień spada coraz niżej w moim mniemaniu. Szczycą się rzeczami, za które powinni się wstydzić. Gdzie ja żyję.

Warto też przyjrzeć się bliżej pomysłowi tej samej policji o karaniu muzyków. Ja już nie mam na to słów.

Zapraszam do dyskusji zarówno o policji jak i o wspomnianym tutaj pomyśle karania za nagi biust.

Wt cze 26, 2007 14:37

Post Re: Polska policja
Mroczny Pasażer napisał(a):
Ale skoro nieobyczajnym wybrykiem ma być pokazywanie piersi, które notabene są tylko piersiami

Facetów z piersiami też będą karać?

Wt cze 26, 2007 14:49

Wt cze 26, 2007 14:52

ja proponowalbym karanie za posiadanie biustu na plazy. :D

Wt cze 26, 2007 16:16

Jeśli tak Ciebie razi zdecydowana ochrona niewinnych ludzi przed agresją
bezmyślności (pewnych pań), to zamieszkaj w Meksyku albo
Am.Łacińskiej, tam panie chodzą po plażach nawet nago
a policja nie tylko na to pozwala, ale także sobie pozwala.
Gwałty i wymuszania ze strony policji są tam na miejscu.

Myślę że jest tam odpowiedno "ciepły" klimat dla Ciebie drogi "mroczny".
Miłych doznań ........napisz jak było.

Wt cze 26, 2007 16:45

Mroczny Pasażer zamieszka w meksyku gdzie ludzie nie sa chronieni przed tym strasznym biustem kobiecym.

a dla Mark Zubek proponuje Iran lub Irak tam nawet jest sie chronioony przed zobaczeniem skrawka wlosow na glowie. kobiety sa tam naprawde, ze tak powiem przyzwoicie ubrane.

Wt cze 26, 2007 16:52

Hehe jlp dobrze mu powiedziałeś z tym Iranem, plus dla Ciebie. ;D

Wypowiedź Marka to oczywiście jak zwykle bełkocik, ale przywykliśmy. Oczywiście wiąże on chodzenie z gołym biustem z gwałtami przez policję. :D No tak tylko kochany Mark z kochanego USA potrafi!

A tak już zupełnie na poważnie, powiedz proszę, o co Ci znów chodzi tym razem z "zdecydowana ochrona niewinnych ludzi przed agresją bezmyślności (pewnych pań) " Rozumiem, że kobiety opalające się topless nazywasz bezmyślnymi? Dlaczego je do [...] obrażasz, oh katoliku?

Proszę bez przekleństw - Kamyk

Wt cze 26, 2007 17:13

Pomysł z Iranem łykam z przyjemnością, jednak wybuchowe "moherki"
nie są tam w modzie.

Osobiście bywam na plażach gdzie zachowane są odpowiednie
wymogi, tzw. dress code.

Do rozbierających się pań nie mam nic o ile każdemu kto bywa w ich towarzystwie to odpowiada.

Bezmyślnym jest jednak prowokowanie ludzi do nadpobudliwości,
nieważne czy z pożądania czy z dezaprobaty.

Ofiary mogą być po obydwu stronach.

Wt cze 26, 2007 17:30

Dress code? Znaczy się http://www.imu.edu.my/downloads/dc_femalestudent.gif ? :D Jej, miłego opalania. XD

Zaiste, pani pokazująca cycki nie chce się na nich opalić. Ona chce sprowokować! Sprowokować ludzi do kłótni, do walki, by się nią interesowali!

Tak, jakby ludzie naprawdę nie mieli co robić.

Wt cze 26, 2007 17:56

To w końcu mam uznać że to temat o policji, jak sugeruje tytuł, czy jednak gadacie o tym opalaniu topless?

Wt cze 26, 2007 17:59

Policjanci to też ludzie którzy mogą czuć pożądanie albo dezaprobatę.

Policjantki też mogą się opalać.....topless.

Jak widzisz nie można tego rozdzielić.

PS.
Tak więc rozsądne będzie podzielenie plaży na sektory dla pań i opanów,
gdzie panie będą chronione przez policjanki w mundurach topless.
A panowie pozbawieni będą prowokujących ich nadpobudliwość,
widoków.

Wt cze 26, 2007 18:08

Mark: widok gołych cycków prowokuje twoją nadpobudliwość? XD

Wt cze 26, 2007 18:10

Jeszcze jakieś dobre pomysły masz Mark, na kształt mudnurów topless? Rozumiem na plaży dla naturystów też chcesz widzieć takie mundury. Litości...

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

Wt cze 26, 2007 18:14

Zwłaszcza na okładce pisma "wprost", nadpobudliwie się uśmiałem.

Wt cze 26, 2007 18:14

No ja też, trzeba przyznać, udało im się. :D Wreszcie jakiś mały odwecik za to co nam ostatnio niemiaszki sypały syhyhy.

Wt cze 26, 2007 18:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona