|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Krzyż Zasługi dla Beenhakkera
Autor |
Wiadomość |
Mroczny Pasażer
|
 Krzyż Zasługi dla Beenhakkera
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... l?skad=rss
Jeśli to prawda to... cóż, pan (nie mój) prezydent stacza się coraz bardziej, stary komuch.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
N lis 18, 2007 14:09 |
|
|
|
 |
Ukyo
|
Nie ukrywam że mam wiele sympatii do pana Beenhakera, jednak jest on profesjonalistą i wykonuje po prostu swoje zadanie, za które mu płacą. Odznaczenia go Krzyżem Zasługi uważam za nadużycie. Równie dobrze powinno się odznaczyć Smolarka za strzelenie bramek.
(Co nie zmienia faktu, że cieszę się z wyniku meczu i awansu Polski, a panu Beenhakerowi jestem wdzięczna, bo pokazał Polakom co to jest profesjonalny selekcjoner).
Kolejna lekkomyslność premiera, trochę w stylu żałoby narodowej po wypadku autokary we Francji.
|
N lis 18, 2007 14:44 |
|
 |
Ukyo
|
eeee, prezydenta... przepraszam za pomyłkę 
|
N lis 18, 2007 14:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I tak dobrze, że mu nie daje Orła Białego, albo wzorem swego [...] Kamińskiego Ryngrafu z Matką Boską.
Żałosny mały człowieczek
[...] - usunięcie moje. Proszę o bardziej kulturalne słownictwo. Kamyk
|
N lis 18, 2007 15:48 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
To takie... wioskowe.
On - jak każdy trener reprezentacji - ma płacone za to, co robi, i to jest dla niego nagroda. A odznaczanie wysokimi odznaczeniami państwowymi za sukces sportowy... Nie podoba mi się to.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lis 19, 2007 9:05 |
|
|
|
 |
eldan
|
To to odznaczenie już tak bardzo straciło na wartości ? (appfffffffffffff)
|
So lis 24, 2007 9:43 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|