Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3
Autor |
Wiadomość |
Kamyk
|
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3
Otwieram kolejną część tematu politycznego, jako że poprzednia osiągnęła już krytyczną objętość. Zapraszam zainteresowanych do pisania 
Ostatnio edytowano N kwi 26, 2009 18:47 przez Kamyk, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz cze 19, 2008 14:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
[url=http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=7648]
]<Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce Cz. I>
[/url]
]<Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce Cz. II>
.
|
Cz cze 19, 2008 16:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
[url=http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=7648&start=0] ]<Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce Cz. I>
[/url]
]<Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce Cz. II>
.
|
Cz cze 19, 2008 16:40 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
Właśnie zastanawiałem się, kto pierwszy się tu wklei.
Cz cze 19, 2008 17:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja właśnie zastanawialem się, czy wreszcie wyprałeśte swoje rodzinne brudy i dotrzymując danego publicznie słowa, ustosunkujesz się do:
<BREDNIE WYBRANOWSKIEGO - ND Piątek, 21 marca 2008, Nr 69 (3086)>
.
|
Cz cze 19, 2008 17:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: jako że poprzednia osiągnęła już krytyczną objętość
Krytyczna masa została przekroczona, ale czego, bo chyba nie objętości, a ............ chyba wszystkiego.
Muszę nabrać powietrza, bo jak posłuchałem wywodów szeryf Pitery, to musiałem zweryfikować wszystko o pojęciu rozumu.
Jedno co jest pewne.
Gruby i Pitera mogą sobie podać ręce.
Głębia ich konstatacji jest czasami porażająca. 
|
Cz cze 19, 2008 17:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sejmowy śledczy stanie przed sądem POSEŁ ODPOWIE ZA NAKŁANIANIE DO FAŁSZYWYCH ZEZNAŃ
http://www.tvn24.pl/-1,1554303,wiadomosc.html
Poziom naszej klasy politycznej jest żenujący.
Jeszcze jak do tego dorzucić Beger i Łyżwińskiego, mamy niezłą potrawę, ciężką do przełknięcia.
Kto nami rządzi i pisze ustawy, które mają potem decydować o naszym życiu?
Za gładką, pachnącą fasadą istne szambo.
|
Cz cze 19, 2008 18:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skradzione z forum TVN24 - Szkło kontaktowe http://www.tvn24.pl/1,251,24,45089916,1 ... forum.html
Bolkologia w świetle naukowo-leninowskim.
Kto był Bolkiem, a kto Lolkiem
Moher dzisiaj myśli: Czy coś było warto Może warto było - wybudować czwartą Niby Zybertowicz obalił socjalizm, Ale mu Wałęsa z SB pomagali. Jedynie kaczory, ci już od kołyski Wiedzieli, że trzecia to SB odpryski.
Różne takie typy co Boga nie znają, Paskudni odmieńcy - tak czasem gadają: "Jednak warto było czekać na te czasy, By te brednie, bzdury - usłyszeć, zobaczyć. I, że ci psychiczni to coś' w sobie mają, Bo się tak ku sobie zawsze przyciągają".
Według Włodzimierza Lenina "abstrakcyjnej prawdy nie ma, prawda jest zawsze konkretna". Czyli:
Prawda nigdy nie jest abstrakcyjna Nawet gdy nie jest sławetna Prawda nie może być decyzyjna Zawsze musi być konkretna.
Stąd wyznawcy Lenina wiedzą kto był Bolkiem, a kto Lolkiem. Jest to oczywista oczywistość.
P.S. Śpiewał sobie Gosiek od samego rana: "Cały ten Wałęsa to kompromitacja Za to prezes Jarek to jest stanu racja." Wieczorem powtórzy dana, moja dana I tak będzie teraz wieczorem i z rana.
/ 19.06.2008 11:22~pacyfek /
.
|
Pt cze 20, 2008 6:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Skradzione z forum TVN24 - Szkło kontaktowe
Poziom tegoż programu jak i grafomańskich popisów pacyfa trzymają podobny, czyli denny.
Zresztą poczucie humoru samego TVN jest na najniższym z możliwych.
Programy rozrywkowe tej stacji żerują na najniższych instynktach widzów, więc trafiają do najgorszego śmiecia intelektualnego.
Trzeba równać do Kabaretu Starszych Panów a nie do zachodniego chłamu kierowanego do najmniej wyrobionej widowni. Wręcz imbecyli.
Gratuluję źródła natchnienia.
|
Pt cze 20, 2008 7:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A teraz coś dla normalnych ludzi z odrobiną intelektu.
"Tusk wygląda, ale nic nie robi" "THE ECONOMIST" O POLSKIM PREMIERZE
Cytuj: - Ujmujący, przyzwoity, ale mało zdecydowany. Jak dotąd nie przetestowany przez żaden poważny kryzys - tak brytyjski tygodnik "The Economist" w najnowszym numerze scharakteryzował premiera Donalda Tuska.
Źródło: http://www.tvn24.pl/-1,1554376,wiadomosc.html
Czy można coś dodać do tego, sam się zastanawiam, czy do takiej pustki można dodać pusty komentarz.
Chyba nie warto.
|
Pt cze 20, 2008 8:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ależ na tym forym poza kilku zagorzałymi wyznawcami PiSu, pozostali to ludzie o "wypranych mózgach" bez odrobiny intelektu
Musisz osiris założyc forum dla "swoich" - wtedy napewno znajdziesz aplauz dla swoich rewelacji...."kumie chwalo nas - kto? - wy mnie, a ja was" 
|
Pt cze 20, 2008 8:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeśli chodzi o humor TVN - to przyznam Ci rację - nigdy nie przebiją - "Behenbauera, Pereira, Boruba" 
|
Pt cze 20, 2008 8:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt cze 20, 2008 9:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ależ na tym forym poza kilku zagorzałymi wyznawcami PiSu, pozostali to ludzie o "wypranych mózgach" bez odrobiny intelektu
Ja piszę, że Gruby do takich swoje rewelacje kieruje, a nie do Ciebie.
Zgorzkniały to ja cały czas jestem, a nie tylko z okazji PO.
Przez 50 lat patrzę jak się uprawia ten zagon Polską zwany.
Po 1945 zaorali nas i tak zostało do dzisiaj.
|
Pt cze 20, 2008 10:16 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Czy można coś dodać do tego, sam się zastanawiam, czy do takiej pustki można dodać pusty komentarz. Chyba nie warto. Może i nie warto, ale zaryzykuję i dodam parę fragmentów z podanego przez Ciebie linka: Cytuj: Czy jeden z najlepszych rządów, jakie Polska miała w swej historii, jest wystarczająco dobry? - pyta "The Economist" w artykule zatytułowanym "Wyglądając sympatycznie, ale nie robiąc niczego". Wytłuszczenie i podkreślenie moje. Cytuj: Po stronie osiągnięć rządu pismo wskazuje na politykę zagraniczną i działalność sejmowej komisji "Przyjazne Państwo", a po stronie zaniedbań m. in. modernizację infrastruktury dróg i kolei, poleganie na przestarzałych siłowniach windujących cenę prądu i emitujących dużą ilość CO2, niereformowanie systemu świadczeń socjalnych i subsydiów. Znowu się zgodzę, w szczególności z moim wytłuszczeniem  Cytuj: "Wygląda na to, że jednym z celów Donalda Tuska jest ubieganie się o urząd prezydenta na późniejszym etapie, a nie podejmowanie śmiałych działań rządowych już teraz. Może to być politycznie przebiegłe, ale Tusk ryzykuje utratą czasu, który ma" - podkreśla "The Economist".
Niestety, ale nie chwaląc się, na Forum już wcześniej mieliśmy podobne odczucia. Stąd też pewnie wynikają dość liczne ostatnio, POpulistyczne zagrania rządu.
|
Pt cze 20, 2008 10:32 |
|
|
|