Obrona Izraela przez Hamas
Autor |
Wiadomość |
Tess
|
 Obrona Izraela przez Hamas
Jakie sa wasze opinie 
_________________ Duchu Swiety daj zasluge mestwa, daj wieniec zwyciestwa, daj szczescie bez miary.
Pozdrawiam
|
So sty 10, 2009 23:51 |
|
|
|
 |
avis
|
Dokladniej, o co ci tutaj chodzi???
|
Wt sty 13, 2009 3:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja tam popieram Izrael...
|
Wt sty 13, 2009 13:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Teresse napisał(a): Ja tam popieram Izrael...
ja nie popieram zabijania.
|
Wt sty 13, 2009 13:24 |
|
 |
filippiarz
|
20 Cze 2008 napisał(a): Teresse napisał(a): Ja tam popieram Izrael... ja nie popieram zabijania.
Ja też, dlatego popieram Izrael.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Wt sty 13, 2009 14:52 |
|
|
|
 |
No hay banda.
|
Nie rozumiem. Ponieważ obie strony zabijają, trudno uznać tutaj "nie zabijanie" jako kryterium popierania jednej ze stron.
|
Wt sty 13, 2009 14:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
filippiarz napisał(a): 20 Cze 2008 napisał(a): Teresse napisał(a): Ja tam popieram Izrael... ja nie popieram zabijania. Ja też, dlatego popieram Izrael.
Hezbollah: nie my strzelaliśmy do Izraela IZRAEL: NIE WAŻNE KTO STRZELAŁ, ODPOWIEDZIALNY JEST LIBAN
http://www.tvn24.pl/0,1580465,0,1,hezbo ... omosc.html
|
Wt sty 13, 2009 14:59 |
|
 |
jo_tka
|
Czy ten temat ma być sondą z wariantami:
1. Popieram Izrael 2. Popieram Hamas 3. Obie strony mnie wkurzają i powinny przestać 4. Nie obchodzi mnie to

Jeśli nie, prosiłabym o rozszerzanie wypowiedzi o jakieś uzasadnienie, a nie ograniczanie się do oddawania głosu.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt sty 13, 2009 18:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ja też, dlatego popieram Izrael. Filipiarz- dobrze powiedziane... Cytuj: Hezbollah: nie my strzelaliśmy do Izraela
Okłamywanie Żydów i nie tylko podczas wojny jest dozwolone przez islam...
|
Wt sty 13, 2009 19:41 |
|
 |
Tess
|
20 Cze 2008 napisał(a): Teresse napisał(a): Ja tam popieram Izrael... ja nie popieram zabijania.
Popierasz wiec Hamas 
_________________ Duchu Swiety daj zasluge mestwa, daj wieniec zwyciestwa, daj szczescie bez miary.
Pozdrawiam
|
Wt sty 13, 2009 19:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
napisałem wyraznie że nie popieram zabijania.
I to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.
prowokacyjne wypowiedzi "sympatyków IZRAELA" typu:
Cytuj: Popierasz wiec Hamas Cytuj: Ja też, dlatego popieram Izrael.
na mnie nie działają, bo gdyby działały to musiałbym wypowiadać sie"kogo popieram" w innych tematach, kosowo, irak, tybet, gruzja, indie, pakistan itd.
powtarzam po raz kolejny ze nie popieram zabijania w zadnych regionach swiata, jako wyznawcy religii miłosci i tolerancji powinniscie to zrozumiec.
A jaknie to prosze o kolejne "zjadliwe" wypowiedzi.
|
Śr sty 14, 2009 20:46 |
|
 |
Tess
|
20 Cze 2008 napisał(a): napisałem wyraznie że nie popieram zabijania. I to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie. prowokacyjne wypowiedzi "sympatyków IZRAELA" typu: Cytuj: Popierasz wiec Hamas Cytuj: Ja też, dlatego popieram Izrael. na mnie nie działają, bo gdyby działały to musiałbym wypowiadać sie"kogo popieram" w innych tematach, kosowo, irak, tybet, gruzja, indie, pakistan itd. powtarzam po raz kolejny ze nie popieram zabijania w zadnych regionach swiata, jako wyznawcy religii miłosci i tolerancji powinniscie to zrozumiec. A jaknie to prosze o kolejne "zjadliwe" wypowiedzi.
Jezeli nie popierasz zabijania to dlaczego grzeszysz taka ignorancja  Ignorancja zawsze byla przyczyna cieprpien.Ja tez nie popieram zabijania i dlatego trzmymam strone za Izraelem.Palestynczycy dostali Gaze Strip w 2005 r. w nadziei, ze bedzie pokoj.Okazalo sie, ze do dnia dzisiejszego Hamas tj. organizacja terrorystyczna wystrzelila ok 10 tys. rakiet.Otrzymali przeciez pieknie zagospodarowany teren i powinni byli nadal produkowac kwiaty jak to czynili Izraelici.Zdecydowali sie zrujnowac caly teren i pobudowac bazy rakietowe.Wiesz dlaczego  Poniewaz terrorysci z org. Hamas i wogole swiat islamski zadedykowal sie poswiecic cale zycie na zniszczenie Izraela.Otoz dla nich mam wiadomosc.Nigdy sie to nie stanie gdyz Pan Bog jest przedewszystkim Bogiem Izraela.Byc moze nie wiedzialas o tym.Czas najwyzszy oswiecic sie troche i to tym bardziej, ze jestes osoba przeciwna zabijaniu.
Pozdrawiam
|
Cz sty 15, 2009 0:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tess jest na tyle etycznie i moralnie nowoczesnym człowiekiem, że chwały Pana nie będzie głosił już ogniem i mieczem lecz... czołgami i wyrzutniami rakiet 
|
Cz sty 15, 2009 1:35 |
|
 |
No hay banda.
|
Tess napisał(a): Palestynczycy dostali Gaze Strip w 2005 r. w nadziei, ze bedzie pokoj. No proszę, jaka niewdzięczność z ich strony. Dostali coś ze swoich zabranych ziem, a i tak dalej są agresywni. Tess napisał(a): Pan Bog jest przedewszystkim Bogiem Izraela.
Więc już wiemy wszyscy na czym polega cały konflikt i kto jest winny. Oczywiście Arabowie, którzy nie chcą uwierzyć akurat w tego pana Boga i zaakceptować Izrael jako jego oczko w głowie.
|
Cz sty 15, 2009 1:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nigdy sie to nie stanie gdyz Pan Bog jest przedewszystkim Bogiem Izraela.Byc moze nie wiedzialas o tym.
a co gdyby powyższe stwierdzenie okazało sie największą pomyłką w historii ludzkosci.
Zeby nie powiedziec bzdurą.
Jestem nie tylko pacyfistą, ale wojującym pacyfistą. Chcę walczyć o pokój. Nic nie położy kresu wojnom, jeśli ludzie sami nie odmówią swego w nich udziału.
Einstein
|
Cz sty 15, 2009 8:39 |
|
|
|