Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 13:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 Czy afera hazardowa zaszkodzi platformie? 
Autor Wiadomość

Post Czy afera hazardowa zaszkodzi platformie?
Aferą hazardową interesuję się średio, tzn. nie wysłuchuje wszystkich świadków, chociaż jako emerytka mam na to czas.
Dzisiaj bardzo uważnie przysłuchiwałam się zeznaniom Tuska i przyjęłam do wiadomości, że premier namaścił nazewnicto:"afera hazardowa", w odróżnieniu od Schetyny, Chlebowskiego czy Drzewieckiego, którzy nie widzieli nic nagannego w lobbowaniu ustawy hazardowej.
Komu zaszkodzi, a komu nie zaszkodzi czy nawet pomoże afera hazardowa?
Na pewno nie pomoże Sekule, którego stronniczość dzisiaj sięgnęła zenitu, gdy pouczał i przerywał B.Kempie oraz Z. Wassermanowi, a pytania np. Neumana z tezą oraz oceną puszczał bez zastrzeżeń.
Z dzisiejszego zeznania Tuska można spokojnie wyciągnąć wniosek, że premier nie bronił Chlebowskiego i Drzewieckiego, a więć i oni poniosą konsekwencje, pytanie jakie?
Czy Tusk wyjdzie z tej sprawy suchą nogą? Sekuła mu w tym mocno pomaga, powiedziałabym, że nadstawia swój grzbiet, aby Donald przeszedł po nim nie nadwyrężając swego wizerunku.

Cz lut 04, 2010 14:56

Post Re: Czy afera hazardowa zaszkodzi platformie?
Istnieje zbiorczy wątek, w którym prowadzimy dyskusje nt. polityki. Ten temat zamykam

Cz lut 04, 2010 15:07
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]