|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Czy afera hazardowa zaszkodzi platformie?
Autor |
Wiadomość |
Gita2
|
 Czy afera hazardowa zaszkodzi platformie?
Aferą hazardową interesuję się średio, tzn. nie wysłuchuje wszystkich świadków, chociaż jako emerytka mam na to czas. Dzisiaj bardzo uważnie przysłuchiwałam się zeznaniom Tuska i przyjęłam do wiadomości, że premier namaścił nazewnicto:"afera hazardowa", w odróżnieniu od Schetyny, Chlebowskiego czy Drzewieckiego, którzy nie widzieli nic nagannego w lobbowaniu ustawy hazardowej. Komu zaszkodzi, a komu nie zaszkodzi czy nawet pomoże afera hazardowa? Na pewno nie pomoże Sekule, którego stronniczość dzisiaj sięgnęła zenitu, gdy pouczał i przerywał B.Kempie oraz Z. Wassermanowi, a pytania np. Neumana z tezą oraz oceną puszczał bez zastrzeżeń. Z dzisiejszego zeznania Tuska można spokojnie wyciągnąć wniosek, że premier nie bronił Chlebowskiego i Drzewieckiego, a więć i oni poniosą konsekwencje, pytanie jakie? Czy Tusk wyjdzie z tej sprawy suchą nogą? Sekuła mu w tym mocno pomaga, powiedziałabym, że nadstawia swój grzbiet, aby Donald przeszedł po nim nie nadwyrężając swego wizerunku.
|
Cz lut 04, 2010 14:56 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
 Re: Czy afera hazardowa zaszkodzi platformie?
Istnieje zbiorczy wątek, w którym prowadzimy dyskusje nt. polityki. Ten temat zamykam
|
Cz lut 04, 2010 15:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|