Jest już jeden post na temat wyborów ,ale.........ten jest konkretny

Proponuje ,żebyśmy wspólnie zastanowili się na kogo powinniśmy zagłosować,my jako Bracia w wierze!Chciałbym żyć w prawdziwie katolickim kraju, wy chyba również,czy nie?Kto wie ,może uda nam się znaleźć jakiegoś wspólnego kandydata co z prawi ,że będziemy mogli ustanowić pewną siłę polityczną,chociaż takie myślenie "masońskie"

z tego co wiem jest u członków KK rzadkością,jednak zawsze możemy spróbować
Żeby dodać, tchnąć tu trochę adrenaliny i zapobiec off topom,powiem ,że nie mam zdania i jestem zdezorientowany,ponieważ na co dzień nie sledze życia politycznego i nie znam szczegółowo programu kandydatów ,lecz tylko ich ogólne intencje,,...i chciałbym ,żeby ktoś pomógł podjąć mi decyzje na kogo mam "dać głos"

.Możecie perswadować do woli przestawiając różne agumęty,jednak proszę tu podsuwać Chrześcijańskich kandydatów,wiadomo ,że od SLD cuchnie ideologiami typu feminizm,homoseksualizm i Aborcja[a grzechem jest głosować na morderstwa],a od PO,, nie wiem można ich nazywać potencjalnymi kandydatami.......
Początkowo obstawałem trochę przy Panu Mikke,ponieważ jeżeli chodzi o moją prawicowość,mam pewne podobne odczucia,spostrzeżenia co on,jednak na dłuższą metę,,,,nie jestem do tego Pana przekonany.
Teraz najbliższy mi jest Marek Jurek,ale ........bo ja wiem,nie jestem pewien.
No to możecie mnie przekonać,a być może jednocześnie innych forowiczów,ładnie by było gdybyśmy wspólnie wybrali jakiegoś kandydata,,,ale to tylko ładna wizja.
Zaczynamy.