Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 13:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
 Apel do Tuska i rządzących - próba samopodpalenia w Polsacie 
Autor Wiadomość
Post Apel do Tuska i rządzących - próba samopodpalenia w Polsacie
Rzeczywistość pod rządami Tuska: Polska jest rozkradana ile wlezie, rządzący za granicą pakują nasz kraj w bagno dokonując zdrady stanu, mafijne afery sterowane przez rząd, coraz to większe zniewolenie obywateli na każdej płaszczyżnie. Granice jaką ten rząd se wyznaczył w dojeniu Polaków i rozkradaniu Polski już poznaliśmy z ust PO, jest to szczaw dla Polskich dzieci i Polaków.
Od pewnego czasu widać że nie brakuje ludzi którzy są gotowi nawet oddać własne życie w sprzeciwie dla rządu którego jedynym celem jest doprowadzenie do drugiej Grecji a nie Irlandii, robienie z Polaków niewolników swoich i krajów z Europy. Po zamiecionej pod dywan aferze AmberTusk której celem było dojenie Polaków wspierane przez PO, też facet aby odzyskać pieniądze musiał zagrozić samopodpaleniem pod kancelarią Tuska.
Widać że ten rząd się wcale nie liczy ze zdaniem Polaków obojętnie jak wielu i jest gotów przepchnąć każdą ustawę podyktowaną z centrali EU, choćby to było wysadzenie Polski w powietrze. W miarę zaciskania obroży na szyji Polaków przez PO takie akty desperacji będą narastały nawet z gotowością ludzi na poświęcenie własnego życia czy to w sprzeciwie niewolnictwa które PO coraz dobitniej wprowadza na Polaków, czy to w obronie życia polskich dzieci które ten rząd chce ustawowo zabijać, czy w obronie godności polskiej rodziny, wiary i Kościoła które PO chce zniszczyć.

wp.pl
,,Andrzej Żuromski, raper znany jako Żurom podpalił się podczas emisji programu "Państwo w Państwie" w telewizji Polsat - donosi serwis rp.pl. Ekipie obecnej w studio na szczęście udało się szybko go ugasić. Muzyk ma niewielkie oparzenia brzucha.

Żuromski był jednym z bohaterów programu telewizji Polsat. Siedem lat temu trafił za kraty pod zarzutem handlu dużą ilością amfetaminy. Pomówił go diler narkotykowy, który jest świadkiem koronnym w tej sprawie i ukrywa się pod pseudonimem "Jezus". Do dziś raper nie usłyszał wyroku.

.......

Sam raper informuje na Facebooku, że chciał zwrócić uwagę "tych wyżej na stołkach", by zajęli się sprawą pomówień w Polsce. - Niech ponad 18 tys. ludzi w internecie, parę milionów przed odbiornikami wie, iż łamane są prawa człowieka!! Ludzie są niesłusznie pomawiani, odbierają sobie życie lub toną w długach!! - dodał. ''

Pn mar 11, 2013 11:12
Post Re: Apel do Tuska i rządzących - próba samopodpalenia w Pols
Pytanie do quasa - czy jeśli dokonam analogicznego gestu przeciwko pisowskim próbom przywrócenia PRL-u, to PiS coś zmieni w programie? Jestem gotów poświęcić jedną bluzę.

(tutaj mamy owo "samopodpalenie": http://youtu.be/C314ajmh2Fg)

Pn mar 11, 2013 11:37
quas

Ty widziałes te "samopodpalenie"?
Facio sobie jaja zrobił, a nie sie podpalił. Co za kretyn z wp. podał, ze on ma oparzenia? Chyba na mózgu mu sie odparzyło cosik.....soryyyy! Jakim mózgu? Co ja gadam, co ja gadam....

quas
Stałeś sie ofiarą medialnej manipulacji. Nie od dzis juz mówqię, ze dziennikarstwo coraz bardziej kojarzy sie z podłościa i totalnym odmóżdżeniem :D
Jak tak dalej będzie to wyraz "dziennikarz" stanie się wkrótce synonimem wyrazu "oszust".
Dlaczego dziennikarze z prawdziwego zdarzenia nie zrobia porządku z tym bezmózgim motłochem?

Pn mar 11, 2013 11:46
zefciu napisał(a):
Pytanie do quasa - czy jeśli dokonam analogicznego gestu przeciwko pisowskim próbom przywrócenia PRL-u, to PiS coś zmieni w programie? Jestem gotów poświęcić jedną bluzę.

(tutaj mamy owo "samopodpalenie": http://youtu.be/C314ajmh2Fg)

Cyrkowa sztuczka i klasyczny PR, nic więcej.

Pn mar 11, 2013 11:46

zefciu napisał(a):
Pytanie do quasa - czy jeśli dokonam analogicznego gestu przeciwko pisowskim próbom przywrócenia PRL-u, to PiS coś zmieni w programie? )

A gdzie PiS rzekomo chce przywrócić PRL?
TO PO prędzej idzie sladami ludzi nieistniejącej już partii,która ponad 40 sprawowała rządy

Pn mar 11, 2013 12:00
ciapulek napisał(a):
zefciu napisał(a):
Pytanie do quasa - czy jeśli dokonam analogicznego gestu przeciwko pisowskim próbom przywrócenia PRL-u, to PiS coś zmieni w programie? )

TO PO prędzej idzie sladami ludzi nieistniejącej już partii,która ponad 40 sprawowała rządy

To PiS czy PO głosi "wszystkim wedle potrzeb"?

Pn mar 11, 2013 12:14

Alus napisał(a):

Jedna i druga w zasadzie

PO zachowuje się jak partia z minionej epoki. Głosi propagande sukcesu,bardzo zadłuża kraj,zwalcza wolne media,nie liczy się z głosami opozycji. Dobrze że jeszcze nie wsadzają do więzienia za ktyrykę rzadu

Pn mar 11, 2013 12:17
ciapulek napisał(a):
Alus napisał(a):

Jedna i druga w zasadzie

PO zachowuje się jak partia z minionej epoki. Głosi propagande sukcesu,bardzo zadłuża kraj,zwalcza wolne media,nie liczy się z głosami opozycji. Dobrze że jeszcze nie wsadzają do więzienia za ktyrykę rzadu

Co czynią wszystkie inne partie w świecie.
Ale PO nie głosi zasady czy się stoi czy się leży krocie złotych sie należy....choćby utopijne po 1 tysiąc złotych miesięcznie na każde dziecko.

Pn mar 11, 2013 12:24
zefciu napisał(a):

Bajka Tuska o straszym PISie już się dawno przejadała, bo w każdym czynie zbliżającym do tatalitaryzmu PO bije PIS do kwadratu i więcej.
Oczywiscie można dokonać samospalenia pod kancelarią Tuska za psie kupy na chodnikach, ale są ludzie dla których życie Polskich dzieci, niszczona godność polskiej rodziny, wiary Polaków i Kościoła, godność Polaków w naszym własnym kraju i za granicą są ważniejsze i nie brakuje ludzi którzy za te wartości w akcie desperacji rzeczywiście mogliby oddać własne zycie.

Pn mar 11, 2013 12:26
ciapulek napisał(a):
Niestety na terenach przeze mnie zamieszkiwanych. Gdyby chciał konstruować PRL gdzieś na Madagaskarze, to bym się nie burzył.
Cytuj:
A konkretnie czym się to przejawia?
ciapulek napisał(a):
Głosi propagande sukcesu
Rozumiem, że partia polityczna powinna otwarcie głosić, że źle rządzi.
Cytuj:
bardzo zadłuża kraj
Jak bardzo?
Cytuj:
zwalcza wolne media
Konkretnie które media są "wolne" i czym się przejawia ich zwalczanie.
Cytuj:
nie liczy się z głosami opozycji.
No i chyba dobrze że się nie liczy. PO reprezentuje tych, którzy na nią głosowali. To PiS raczej specjalizuje się w zdradzaniu swoich wyborców przez koalicje z ludźmi, z którymi wcześniej rzekomo o koalicji nie było mowy.
quas napisał(a):
zefciu napisał(a):

Bajka Tuska o straszym PISie już się dawno przejadała, bo w każdym czynie zbliżającym do tatalitaryzmu PO bije PIS do kwadratu i więcej.
Mimo wszystko nie planuje PO np. nacjonalizacji banków, albo zakazu zwalniania pracowników.

Na moje pytanie oczywiście nie odpowiedziałeś.

Pn mar 11, 2013 12:44
zefciu napisał(a):
Mimo wszystko nie planuje PO np. nacjonalizacji banków, albo zakazu zwalniania pracowników.

Na moje pytanie oczywiście nie odpowiedziałeś.

Jak PO może planować nacjonalizajce banków jak ze szpitali robi prywatne firmy a nawet z chorych ludzi kapitał którym trzeba łatać długi i dziury z okradania Polski po kątach. Jak PO może planować zakaz zwalniania pracowników jak wysyła ludzi na bruk, a młodych wypędza z własnego kraju.
Na pytanie nie odpowiedziałem bo żeby na nie odpowiedzieć powinno mieć sens. Jeżli chodzi o kumune czy totalitaryzm to PO już dawno we wszystkim przebiło PIS, a bajki Tuska o strasznym PIS już dawno się przejadły i nie mają odbicia w realiach jakie to PO właśnie stosuje, nie PIS który od dawna jest jedyną opozycją zwalczaną przez wszystkie ważne partie i totalitarne media Tuska. Oddać zycie w akcie desperacji przeciwko takim rządom to można za Polskie dzieci zabijane już w dwóch Polskich miastach dzięki PO, a nie za kupy na chodniku. Takie porównanie jest dla mnie adekwatne do tego co napisałeś.

Ostatnio edytowano Pn mar 11, 2013 13:09 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pn mar 11, 2013 13:06
Z Żuroma taki raper jak ze mnie baletnica, ale sytuacji mu nie zazdroszcze, bo ktoś się uwziął na niego niemiłosiernie, więc biedak łapie się wszystkich możliwych sposobów. Zresztą sam zaznaczył, że to nie akt samospalenia tylko próba zwrócenia uwagi na jego problem przez zrobienie zamieszania w studio.

Cytuj:
Chyba na mózgu mu sie odparzyło cosik.....soryyyy! Jakim mózgu? Co ja gadam, co ja gadam....

A to akurat nie było sympatyczne, bo koleś sytuacje ma taką, że niejednen zrobiłby już dawno o wiele więcej.

Pn mar 11, 2013 13:09

quas - masz rację, jeśli idzie o to, co się dzieje w naszym kraju... jest coraz tragiczniej. I to chyba tyle...

Pn mar 11, 2013 13:18

sharp7 dobrze prawi. Tak do rzeczy bardziej:

Cytuj:
Mówi pan, że zrobił to wszystko m.in. po to, żeby móc przedstawić fakty w swojej sprawie. W takim razie słuchamy.

Zostałem skazany podstawie zeznań świadka koronnego, który jest kompletnie niewiarygodny. To nawet nie zeznania, ale pomówienia, bo fakty są po mojej stronie. Od samego początku notorycznie zmieniał zeznania, okazało się, że podawał organom fałszywy adres miejsca pracy i zamieszkania. Został też złapany na gorącym uczynku podczas włamania. Uciekł z sądu w trakcie rozprawy. Ten człowiek ma wkalkulowany styl życia przestępcy, więc pomawia innych i niszczy im życie. Z tego co wiem jest poszukiwany listami gończymi w kilku innych sprawach, ale się ukrywa. Przecież po tym wszystkim jego zeznania powinny zostać zweryfikowane.

Dlaczego w takim razie wskazał akurat pana? Znaliście się?

Właśnie nie. Ja nie znałem go, on nie znał mnie. Powiedział tylko, że słyszał od kogoś, że ja rzekomo handlowałem narkotykami. Podkreślam, nie widział, tylko słyszał. I na takiej podstawie mnie skazano. Przecież to niedopuszczalne, a może spotkać naprawdę każdego. Co z tego, że po kilku miesiącach czy latach okażemy się niewinni, skoro tyle czasu spędzimy w areszcie. Nie może być tak, że najpierw się człowieka zatrzymuje, a potem on musi udowadniać swoją niewinność. To absurd.

Dlaczego wskazał akurat mnie? To jest bardzo dziwne i nie chcę tutaj nikogo pomawiać, ale robiłem prywatne śledztwo i nie wykluczam, że ktoś mógł po prostu dać mu pieniądze, żeby mnie pomówił. To podobno bardzo popularne rozwiązanie w przypadku świadków koronnych, którzy obciążają kilkadziesiąt osób. Ale to wszystko tylko moje domysły.

Jak dużo czasu spędził pan w areszcie?

Razem osiem miesięcy. Na początku miesiąc w ośrodku o zaostrzonym rygorze, z którego wypuszczono mnie po tym, jak pisałem w tej sprawie wnioski. Potem prokurator stwierdziła, że będę mataczył i trzeba znów mnie aresztować. Wtedy przez trochę się ukrywałem, bo firma zaczęła mi upadać, a musiałem zapewnić stabilność mojej ówczesnej partnerce i dziecku. Nie mogłem zostawić rodziny z długami.

Z czasem sam zgłosiłem się do prokuratury, ale już z telewizją. Wtedy aresztowano mnie na siedem miesięcy po czym wyszedłem za kaucją. W międzyczasie zaproponowano mi, żeby przyznał się do winy i dostał wyrok w zawieszeniu. Nie mogłem na to pójść, bo wiem, że jestem niewinny. I w ten sposób sprawa ciągnie się już szósty rok. Wygrałem już nawet proces o przewlekłość postępowania, ale to na nic. Niedługo złożę kolejny pozew w tej sprawie.

http://natemat.pl/53723,zurom-podpalil- ... nie-wywiad

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Pn mar 11, 2013 13:19
Jakoś nie potrafię odczuć zniewolenia...ani za czasów rządów SLD, ani w IV RP, ani aktualnie.
Co chce to robie, gdzie chcę to wyjeżdżam, co chcę przeczytać to czytam, chcę iść do koscioła, na pielgrzymkę to idę.
Na czym niby polega owo zniewolenie?

Pn mar 11, 2013 13:30
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona