Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 12:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Odwołujemy ministrę Kozłowską-Rajewicz? :)) 
Autor Wiadomość

Post Odwołujemy ministrę Kozłowską-Rajewicz? :))
Witajcie - to mój pierwszy post na forum.

"Fundacja Mamy i Taty" zorganizowała bardzo potrzebną akcję. To petycja o odwołanie jednej z najbardziej toksycznych (pod kątem jej szkodliwego działania) postaci polskiej polityki, pani Agnieszki Kozłowskiej-Rajewicz. Oto link:

http://www.mamaitata.org.pl/petitions-85845.html

Śr cze 05, 2013 9:38

Post Re: Odwołujemy ministrę Kozłowską-Rajewicz? :))
Zawsze wspieram takie akcje. Jestem za.

Śr cze 05, 2013 12:19

Mało poważne są te zarzuty pod adresem min. Kozłowskiej-Rajewicz.
Nie popieram.

So lip 06, 2013 6:59

Odwołać szkodliwą i toksyczną Fundację Mamy i Taty. To jakiś horror. Brawo pani ministra Kozłowska-Rajewicz!

So lip 06, 2013 21:43
Fundacji nie odwołasz, choćby głosiła najgłupsze argumenty.
A Ta akurat działa w oderwaniu od życia, ale czego oczekiwać gdy ekspertem jest Kasia Cichopek :D

N lip 07, 2013 9:15

Piotr1 napisał(a):
Odwołać szkodliwą i toksyczną Fundację Mamy i Taty. To jakiś horror. Brawo pani ministra Kozłowska-Rajewicz!

Widzę, że protestanci zamierzają stać w pierwszej linii promowania homozwiązków. Brawo, brawo.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

N lip 07, 2013 10:57

Johnny99 napisał(a):
Piotr1 napisał(a):

Widzę, że protestanci zamierzają stać w pierwszej linii promowania homozwiązków. Brawo, brawo.

Akurat to chyba nikogo nie dziwi. Wszędzie idą ręka w rękę z lewakami.

N lip 07, 2013 11:12

Samo w sobie może nie dziwi, ale dziwi intensywność - nazywanie fundacji Mama i Tata "szkodliwą" i "toksyczną" i fetowanie minister Kozłowskiej-Rajewicz? Kościoły protestanckie niedługo będą pewnie wynajmowane Krytyce Politycznej na nowe kluby..

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

N lip 07, 2013 11:41

Alus, Ty też jesteś przeciw rodzinie o tradycyjnym modelu mama+tata+dzieci?

Na stronie Fundacji:
Cytuj:
działalnością na rzecz: wolności, poszanowania godności i praw człowieka, wartości rodzinnych, humanitaryzmu oraz solidarności międzyludzkiej, ochrony własności prywatnej, obrony praw konsumenta i utrzymania standardów etycznych rynku.
wspieraniem działań sprzyjających tworzeniu społeczeństwa obywatelskiego i promowanie aktywności społecznej, w szczególności w zakresie realizacji praw i wolności człowieka,
przeciwdziałaniem zjawiskom, które zagrażają lub godzą w moralność publiczną i dobre obyczaje
inspirowaniem i realizowaniem inicjatyw wspierających i wzmacniających instytucję rodziny i małżeństwa.

Co tu jest nie tak?

A co do promowanej przez panią minister ideologii gender. Czytałem, że w Niemczech wprowadza się już wychowanie seksualne do przedszkoli wraz z takimi akcjami jak nauka masturbacji, czy zachęcanie do wzajemnych pieszczot w czasie leżakowania.
Żeby było jasne - robi się to bez rozgłosu i pomalutku a na rodziców, którzy chcą wycofać dzieci z edukacji seksualnej nakłada się kary.

Czujności nigdy wiele a ministrów promujących edukację seksualną od przedszkola nam nie trzeba.

Wt lip 09, 2013 16:49

Rzeczywiście, ktoś wziął się na serio do tej idei Rousseau, szlachetnego dzikusa. Problem w tym, że warto byłoby się podszkolić nieco z etnografii. Żadne dzikie plemię nie zachowywało się w podobny sposób. Żadne! Owszem, podstawówka to już... no, może. Ale przedszkole?

<double facepalm, since single is not enough>

Orkiestra!

Wt lip 09, 2013 17:08
Qwerty2011 napisał(a):
Alus, Ty też jesteś przeciw rodzinie o tradycyjnym modelu mama+tata+dzieci?

Na stronie Fundacji:
Cytuj:
działalnością na rzecz: wolności, poszanowania godności i praw człowieka, wartości rodzinnych, humanitaryzmu oraz solidarności międzyludzkiej, ochrony własności prywatnej, obrony praw konsumenta i utrzymania standardów etycznych rynku.
wspieraniem działań sprzyjających tworzeniu społeczeństwa obywatelskiego i promowanie aktywności społecznej, w szczególności w zakresie realizacji praw i wolności człowieka,
przeciwdziałaniem zjawiskom, które zagrażają lub godzą w moralność publiczną i dobre obyczaje
inspirowaniem i realizowaniem inicjatyw wspierających i wzmacniających instytucję rodziny i małżeństwa.

Co tu jest nie tak?

A co do promowanej przez panią minister ideologii gender. Czytałem, że w Niemczech wprowadza się już wychowanie seksualne do przedszkoli wraz z takimi akcjami jak nauka masturbacji, czy zachęcanie do wzajemnych pieszczot w czasie leżakowania.
Żeby było jasne - robi się to bez rozgłosu i pomalutku a na rodziców, którzy chcą wycofać dzieci z edukacji seksualnej nakłada się kary.

Czujności nigdy wiele a ministrów promujących edukację seksualną od przedszkola nam nie trzeba.

Pomyliłam fundacje :oops: ....Mama i Tata z Ratujmy Maluchy.

Wt lip 09, 2013 17:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11 ]