|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
od obrony krzyża do parady równo
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 od obrony krzyża do parady równo
Znany z wielu filmów, artykułów, spotu reklamowego PO "Nienawidzę ich" p. Andrzej Hadacz na czele parady równości http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/12,8 ... osci_.htmlJeszcze p. Andrzej byłby bardziej usatysfakcjonowani aby w paradzie udział wzięli biskupi 
|
So cze 15, 2013 18:23 |
|
|
|
 |
Askadtowiesz
|
 Re: od obrony krzyża do parady równo
Alus napisał(a): Znany z wielu filmów, artykułów, spotu reklamowego PO "Nienawidzę ich" p. Andrzej Hadacz na czele parady równości http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/12,8 ... osci_.htmlJeszcze p. Andrzej byłby bardziej usatysfakcjonowani aby w paradzie udział wzięli biskupi  A powinni!!! Przeciez cały czas mówia jak bardzo są dyskryminowani i jak Kościół jest zwalczany.
_________________ Rozsądne, a nie pętające swej wolności umysły są lekkimi ciałami lotnymi, wybiegającymi zawsze naprzód i rozpoznającymi okolice, do których dostojnie kroczący, zwarty korpus ortodoksów w końcu także kiedyś dotrze. G.C. Lichtenberg
|
So cze 15, 2013 20:22 |
|
 |
mensajero
|
Kosciol nie moze ulegac naciskom. Jaki jest sens w insytucji kosciola kiedy zgodza sie na grzech? Do homoseksualistow jako takich nic nie mam, ale afiszowanie sie z tym i zapedy do adopcji dzieci wzbudzaja we mnie obrzydzenie.
|
N cze 16, 2013 19:20 |
|
|
|
 |
Qwerty2011
|
Ten człowiek wydaje się opętany żądza zemsty i poszukiwaniem rozgłosu. Równocześnie nie ma nic do zaoferowania poza swoimi negatywnymi emocjami. Wczoraj bronił krzyża, dzisiaj homoseksualistów a jutro będzie palił opony na demonstracji Solidarności. To chyba lepiej, że się demaskuje w ten sposób zamiast udawać Katolika. Pozostaje się tylko modlić za niego i jemu podobnych, których w polityce nie brakuje.
_________________ "Przechowujemy zaś ten skarb w naczyniach glinianych, aby z Boga była owa przeogromna moc, a nie z nas" (2 Kor 4)
|
Pn cze 17, 2013 9:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A potem mówią, że pisopalikotyzm nie istnieje. A tutaj coraz więcej przykładów na to, że za jednym i drugim ruchem stoją te same osoby i te same idee.
|
Pn cze 17, 2013 10:16 |
|
|
|
 |
merkaba
|
on jest prowokatorem Mi ten człowiek wygląda na takiego, co dokładnie wie co robi. Co więcej, pasuje mi do obozu Palikota. Tam są ludzie tego pokroju, którzy nie tylko nie cofną się przed takimi metodami ale nawet się w nich będą lubować przy poklasku kierownictwa. http://andsol.blox.pl/resource/1927.html
|
Pn cze 17, 2013 21:45 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|