|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Wiatr zerwał dach kościoła
Autor |
Wiadomość |
leon999
|
 Wiatr zerwał dach kościoła
Że są hieny co tak jeszcze piszą...w komentarzach Cytuj: Jakże to? Bóg sam sobie rozwalił dom? A może nie chce już patrzeć jak duchowni mają jego nauki za nic? Dał znak, że ta religia nie jest jego religią? http://wiadomosci.onet.pl/rzeszow/podka ... iola/vtjk7
|
N gru 08, 2013 4:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wiatr zerwał dach kościoła
O czym ma być dyskusja? Bo jeśli chodzi tylko o to, by sobie ponarzekać panie jakie to ludzie dziś niedobre, to zamykam. To jest forum dyskusyjne.
|
N gru 08, 2013 8:56 |
|
 |
JedenPost
|
Ja myślę, że te "hieny", jak jesteś uprzejmy określać tych ludzi, nawiązują do licznych wypowiedzi tych katolików i duchownych, którzy przy tej czy innej okazji publicznie cieszą się z nieszczęścia innych nazywając je "znakiem" lub "karą Bożą".
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N gru 08, 2013 8:59 |
|
|
|
 |
leon999
|
JedenPost napisał(a): Ja myślę, że te "hieny", jak jesteś uprzejmy określać tych ludzi, nawiązują do licznych wypowiedzi tych katolików i duchownych, którzy przy tej czy innej okazji publicznie cieszą się z nieszczęścia innych nazywając je "znakiem" lub "karą Bożą". Wadliwie wykonana konstrukcja dachu jest jedną z przyczyn takiego stanu rzeczy. Ci jw. nazywając to "karą Bożą" nie maja racji.
|
Pn gru 09, 2013 4:04 |
|
 |
WIST
|
Nie ma większego sensu zajmować się takimi wypowiedziami. Mówią je ludzie którzy znudzeni chcą wrzucić cokolwiek w komentarzach, nie koniecznie poważnie, nie koniecznie z przekonania. Jak to jednak często bywa, jest i druga ewentualność, ironia skierowana do ludzi, którzy chcą widzieć boże działanie we wszystkim, w tym usprawiedliwiają mordowanie, bo Bóg tak chce. I takich mamy też na tym forum. Trudno rozpoznać intencje, dlatego też na dłuższą metę pozostają domysły.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pn gru 09, 2013 10:41 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |