|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 wytwornia dla [...]
http://muzyka.onet.pl/mr,1228362,wiadomosci.html
Sony Music uruchomi wytwórnię dla gejów - podała "Gazeta Wyborcza" za serwisem Reutersa.
Pododdział Sony BMG dla gejów powstanie w USA. Firma wydawać będzie muzykę przeznaczoną specjalnie dla homoseksualistów. Wytwórnia otrzyma nazwę Music With A Twist.
Dla firmy albumy nagrywać będą artyści przyznający się do orientacji homoseksualnej, biseksualnej oraz będący transwestytami. Ich muzyka będzie adresowana do szerokiej publiczności. Reprezentowane mają być różne gatunki muzyczne.
Pierwsze krążki z logo Music With A Twist mają pojawić się w czerwcu 2006, podczas National Gay Pride Month.
Wśród artystów otwarcie przyznających się do swego homoseksualizmu są m.in. Elton John, George Michael czy Kanadyjka k.d lang.
apeluję o niekupowanie oryginalnych płyt wydawanych przez Sony i jej spółki zależne
<moderacja>Obraźliwe określenie z tematu zostało usunięte przez PTRqwerty</moderacja>
|
Cz sty 12, 2006 23:54 |
|
|
|
 |
Incognito
|
A to czemu? Zeby jakiś gej przypadkiem nie zarobił? Czy mamy Twój post rozumieć jako nawoływanie do piractwa?
Swoją drogą to idiotyczny pomysł - homoseksualiści sami sobie tworzą getto. Jeśli jeszcze do tego wspomnieć "łowców wirusa" (trend w pewnych środowiskach homoseksualnych do świadomego zarażania się HIV) można odnieść wrażenie że homoseksualiści są grupą autodestrukcyjną. Homokaust na własne życzenie?
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pt sty 13, 2006 1:38 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: Swoją drogą to idiotyczny pomysł Fakt, trochu bezsensu się odcinają, ale może to po prostu chwyt marketingowy, nastawiony na zwiększenie sprzedaży, bo homoseksualni piosenkarze, mogą być jazzy, więc jak się to uwypukli, to może ludzie się na to rzucą Cytuj: apeluję o niekupowanie oryginalnych płyt wydawanych przez Sony i jej spółki zależne
Swoją drogą to też idiotyczny pomysł:/
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pt sty 13, 2006 10:20 |
|
|
|
 |
nospheratu
|
 Re: wytwornia dla sodomitów
Crusader napisał(a): Wśród artystów otwarcie przyznających się do swego homoseksualizmu są m.in. Elton John, George Michael czy Kanadyjka k.d lang. No i co? Kiedy ludzie zaczna patrzeć na dokonania a nie poglądy/orientacje? Cytuj: apeluję o niekupowanie oryginalnych płyt wydawanych przez Sony i jej spółki zależne !
 To gdzie mam kupować płyty?
_________________ Mors dicit
|
Pt sty 13, 2006 10:59 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Crusader, nie wiedziałem że takim homofobem jesteś...
Osobiście lubię twórczość zarówno Georga Michaela, jak i Eltona Johna. I nie zamierzam przestać słuchać ich kawałków albo kupować płyty, bo Tobie się nie podoba, że są gejami. Ich sprawa. Mi się podoba tworzona przez nich muzyka.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt sty 13, 2006 15:09 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
 Re: wytwornia dla sodomitów
(...) Firma wydawać będzie muzykę przeznaczoną specjalnie dla homoseksualistów. (...)
(...) Ich muzyka będzie adresowana do szerokiej publiczności. (...)
Mało konsekwencji w tej strategii... Może piszący jest biseksualistą 
|
Pt sty 13, 2006 15:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
po prostu nie zamierzam kupować płyt konkretnej wytwórni, bo nie podobają mi się jej metody marketingowe:
"apeluję o niekupowanie oryginalnych płyt wydawanych przez Sony i jej spółki zależne"
jakoś przeżyję, że będę miał nowe płyty np. Judas Priest i - chyba - Aerosmith tylko na przegrywkach i mp3. Do tej pory kupowałem JPRIEST pomimo tego, że ich wokalista jest zdeklarowanym homoseksualistą. Dla mnie p. Rob Halford jest wspaniałym artystą i nic tego nie zmieni. Więc nie postrzegam sztuki przez pryzmat jej twórców
i'm still standing  (nb. teledysk do tego był zupełnie normalny)
|
Pt sty 13, 2006 16:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ciekawe jakie będą pierwsze płyty z tej serii wydawniczej. Chyba coś sobie kupię bo lubię Eltona Johna, a on pewnie coś tam wypuści.
|
Pt sty 13, 2006 22:31 |
|
 |
neutralny
|
Jak bardzo zaślepionym pogardą trzeba być żeby zatytułować ten wątek "wytwórnia dla sodomitów"????? I dlaczego żaden z miłujących porządek moderatorów nie zareagował? Tak bardzo nienawidzicie homoseksualistów że pozwalacie na jawne ich lżenie. A wg regulaminu posty obraźliwe miały być usuwane. Autorowi tematu polecam sprawdzenie w słowniku wyrazów obcych co oznacza słowo "sodomia" bo trochę z siebie głupka zrobił.
|
So sty 14, 2006 16:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
<moderacja> Słusznie. Machnąłem ręką na kolejny przykład sposobu uprawiania krytyki przez Crusadera, ale zarówno neutralny w swym liście, jak i Crosis w swym upomnieniu mnie mają najzupełniej rację. Postanowiłem więc ten temat zamknąć. Proszę Cię Crusaderze, jeśli chcesz korzystać z tego forum postaraj się nie obrażać tych, z którymi się nie zgadzasz.
Wszystkie komentarze, protesty lub głosy poparcia pod adresem tej decyzji proszę zamieszczać w dziale "Moderacja" przeznazonym do tegoż celu. Podaję linka: viewforum.php?f=18 </moderacja>
|
So sty 14, 2006 18:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|