Wildstein - prezesem TVP?
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
 Wildstein - prezesem TVP?
Krótko, zwięźle. Bez komentarza.
Co myślicie o takiej decyzji 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz maja 11, 2006 18:59 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Jaka beka... Minuta później - a już na tej stronie pojawiło się kilka akapitów tekstu 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Cz maja 11, 2006 19:00 |
|
 |
Stanisław Adam
|
ToMu napisał(a): Jaka beka... Minuta później - a już na tej stronie pojawiło się kilka akapitów tekstu 
Napewno fachowcem jest. Ale ' objaśniacze rzeczywistości' zaraz nas oświecą, że jest to przebiegła zagrywka Reżymu kaczorów.
Cz maja 11, 2006 19:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem, nie dażę go sympatią. Ma poglądy wyrażnie "skrajnieprawicowe". Podpadł mi poglądami o gejach  Niech sobie będzie, wisi mi to, chyba, że coś złego nabroi
pozdr,
michał
|
Cz maja 11, 2006 19:39 |
|
 |
ToMu
|
Mnie zastanawiają jego metody. Mam wrażenie, że to człowiek dla którego cel uświęca środki - co pokazał przy okazji tzw. "listy Wildsteina".
|
Cz maja 11, 2006 21:08 |
|
|
|
 |
Oozie
|
Zasłużył się publikacją swojej listy to i odbiera nagrodę.
Wiernym pieskom musi coś się rzucić, nie?
_________________ We scare, because we care
|
Pt maja 12, 2006 9:50 |
|
 |
SweetChild
|
Stanisław Adam napisał(a): Napewno fachowcem jest. Ale 'objaśniacze rzeczywistości' zaraz nas oświecą, że jest to przebiegła zagrywka Reżymu kaczorów.
Tam zaraz przebiegła  Wildstein jest fachowcem oddanym sprawie, więc trudno Kaczyńskim o lepszego kandydata. Ja akurat mile go wspominam z czasów, kiedy pisywał dla Rzeczpospolitej i mam nadzieję, że przynajmniej nie będzie się płaszczył przed reżimem Kaczorów.
Sprawy "Listy Wildsteina" też nie oceniałbym aż tak jednoznacznie negatywnie. Wprawdzie wylał szambo wprost na ulice, ale już żaden terrorysta nie mógł starszyć, że wrzuci do niego granat.
|
Pt maja 12, 2006 10:01 |
|
 |
Marek Antoniusz
|
No to teraz jest niezbity dowód, że to nie tylko faszystowski, ale i masoński rząd
Założe się, że w Gazecie Judaszowej będzie coś o nowym prawicowym, albo nawet ultraprawicowym, prezesie TVP, którego wybrała zdominowana przez PiS (w domyśle niedemokratyczna) Rada Nadzorcza.
Gdyby taki Jacek Żakowski został prezesem TVP to byłby "niezależny" prezes... 
_________________ Bogu ducha winny
|
Pt maja 12, 2006 11:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MArku, to co piszesz jest parodią, a wiesz dlaczego? Bo gdyby odwrócić sytuację, gdyby to dizsiaj np SLD rzadziło i dało na prezsa ETVP kogoś o lewicowych pogladach, wszystkei prawicowe dzienniki grzmiałyby tak samo jak teraz przypuszczasz "Gazeta Judaszowa" będzi robiła. A ja po prostu się od tego odcinam, bo jedni są warci drugich, a ten sam scenariusz się powtarza co 4 lata.
pozdr,
michał
|
Pt maja 12, 2006 12:00 |
|
 |
Marek Antoniusz
|
Prawicowe gazety grzmiałyby wiedząc, że skończy się pluralizm wypowiedzi i będą lansowane jedynie słuszne poglądy.
Lewicowe gazety grzmią ponieważ domyślają się, że będzie pluralizm wypowiedzi i nie będą lansowane jedynie słuszne poglądy.
Prawie to samo, a jak wiemy prawie robi dużą różnicę 
|
Pt maja 12, 2006 12:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No i po prostu jesteś prawicowcem i tyle. Lewicowiec napisałby na dowrót te Twoja wypwowiedź. I się pogryźcie kto ma rację  A ja to podsumuję w ten sposób, zę obaj macie reację, czyli de facto jej nie macie
aha, jeszcze ceo do "jedyni słusznyche poglądów", łądnie żes odwróćił kota ogonem. Ja kaurat nie jestem po żadnej stronie, ale tutaj sie z Tobą stnaowczo nie zgodzę, ponieważ to właśnie skrjana prawica do spółki z wszelkimi fanatycko nacjonalistycznymi organizacjami o poglaach skrajnie klerykalnych, głosza anwjięcej "jedynie słusznych prawd" i to jest domena prawicy, a nie lewicy, jeśli już o tym mowa
pozdr,
michał
|
Pt maja 12, 2006 12:24 |
|
 |
Marek Antoniusz
|
No oczywiście, że nie jesteś po żadnej ze stron... To "widać"...
Lewicowiec mógłby tak napisać, ale nie napisze, chyba, że chce zaprzeczyć faktom. A to jest możliwe.
Co by nie mówic o poprzednim prezesie J.Dworaku, w jednym trzeba mu przyznać 100% rację. Powiedział on bowiem, że ekipa Kwiatkowskiego tak skrzywiła obraz telewizji, że pluralizm wypowiedzi na jej antenie może sprawiać wrażenie prawicowego.
Hehehe...
|
Pt maja 12, 2006 12:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie no serio nie jestem po żadnej stronie. Ja mam gdzieś polityków  Jak już się interesuję to dla polewki z ich idiotyzmu i absurdów  Można powiedzieć, że podobają mi się chęci programowe SLP i PD do legalziacji zwiazków homoseksualnych, a przez wypowiedzi przedstawicieli LPR'u i PIS'u o gejach ale nie tylko), wieszam psy na prawicy, ale to chyba za mało, aby móc się określać mianem "zwolennika lewicy".
pozdr,
michał
|
Pt maja 12, 2006 12:39 |
|
 |
Stanisław Adam
|
queer napisał(a): (...) wieszam psy na prawicy, ale to chyba za mało, aby móc się określać mianem "zwolennika lewicy".
Dla mnie wystarczające. Inaczej byłoby wbrew logice. A chyba się nią posługujesz.
Twoje poglądy określiłbym jako skrajnie lewicowe. Gdzieś w okolicach towarzyszki Sierakowskiej. Taka sama nienawiść do Kościoła, 'czarnych' i ludzi wierzących.
Pt maja 12, 2006 13:03 |
|
 |
SweetChild
|
Marek Antoniusz napisał(a): Lewicowe gazety grzmią ponieważ domyślają się, [b]że będzie pluralizm wypowiedzi i nie będą lansowane jedynie słuszne poglądy.[b]
Hallo Marku, pobudka, czas otworzyć oczy... Chyba, że przez pluralizm wypowiedzi rozumiesz plucie na tych, których wypowiedzi nie odpowiadają jedynie słusznej linii Czystego Dobra 
|
Pt maja 12, 2006 13:05 |
|
|
|