Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Grzegorz Stopa napisał(a): Mam też propozyję/prośbę: gdy już minie gorący świąteczny okres może warto by było ustalić jakąś stałą porę na ogłaszanie wyników wstępnych.
Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Saxon ma duzo pracy na głowie: całą obsługę stronki internetowej z Biblią i naszym konkursem, czytaniem setek maili, wpisywaniem wynków, itp. To wszystko zajmuje bardzo dużo czasu i trzeba mu dać pracować w spokoju, bez stresowania się upływającym czasem.
|
Wt gru 20, 2005 11:15 |
|
|
|
 |
Grzegorz Stopa
|
Będę się bronił:
Nie sugeruję, by odpowiedzi pojawiały się w poniedziałek czy wtorek.
Wiedząc, że wstępne wyniki mają się pojawić np. w środę, uniknie się sytuacji, kiedy ktoś ujrzy komunikat o tym, że termin zgłaszania reklamacji już minął, ponieważ wyniki ukazały się już w poniedziałek wieczorem.
Znacie przysłowie o ręce w nocniku?
Moja propozycja zawierała też możliwość opóźnień.
Hej!
|
Wt gru 20, 2005 11:39 |
|
 |
Grzegorz Stopa
|
Nie chcę by ktoś był zmuszony do zaglądania codziennie na neta.
|
Wt gru 20, 2005 11:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dajmy wiec saxonowi luzzzz i czekajmy na wyniki TEJ tury do wtorku.
W swieta powinno sie siedziec z rodzina (ostatecznie z farorzem  ), objadac sie dobrociami....a nie siedziec i liczyc punkty
|
Wt gru 20, 2005 11:52 |
|
 |
Grzegorz Stopa
|
Belizariusz napisał(a): W swieta powinno sie siedziec z rodzina (ostatecznie z farorzem  ), objadac sie dobrociami....a nie siedziec i liczyc punkty
Niech więc tak będzie. Sam jestem pasibrzuch.
Wszystkim Wam życzę pięknych i spokojnych świąt.
Jescze tylko trochę nieśmiało i trochę natrętnie wtrącę, że gdybym zajrzał na newsy dopiero jutro, to straciłbym możliwość upomnienia się o dwa punkty. Każdemu z Was mogłoby być trochę szkoda.
Już milknę. Siedzę cicho. sza 
|
Wt gru 20, 2005 12:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Grzegorz Stopa napisał(a): Nie chcę by ktoś był zmuszony do zaglądania codziennie na neta.
Jak ktoś ma neta to i tak do niego zagląda
Poza tym.... chyba trochę przesadzasz - zaglądnięcie na stronkę to kwestia 15 sekund.
Proponuję zakończyć ten temat i pozwolic Saxonowi pracować w spokoju, a nie wymyślac kolejnych "ułatwień" 
|
Wt gru 20, 2005 12:11 |
|
 |
Grzegorz Stopa
|
Dobra. Kapiuluję.
Może rzeczywiście przesadzam i jestem przedrażliwiony.
Moja propozycja nie znalazła żadnego poparcia. Wycofuję ją.
a jednak nie każdy ma codziennie dostęp do neta 
|
Wt gru 20, 2005 12:51 |
|
 |
saxon
|
Ja akurat ją rozumiem.
Przecież poruszony problem nie polega na tym, żeby wyniki nie ukazywały się zbyt późno tylko odwrotnie - niespodziewanie WCZEŚNIEJ, bo wtedy ktoś może przegapić czas na ewentualną reklamację. Tyle tylko, że przecież i tak przy podawanych odpowiedziach informuję kiedy powinny pojawić się wyniki oraz o ewentualnych opóźnieniach jeśli sprawdzanie się przeciąga.
Możemy jednak założyć, że wynki nieoficjalne generalnie będą się ukazywały w poniedziałki późnym wieczorem, a o wyjątkach będę informował. Tak jak np już teraz informuję, że wyniki tej tury bedą dzień później - czyli we wtorek 27 grudnia.
Pozdrawiam
|
Wt gru 20, 2005 16:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wiecie co - naszła mnie refleksja ogólna  Tylko proszę bez śmiechu  - Cieszę się, że mam tylko 3 wydania Biblii w domku - bo co tłumaczenie, to inaczej
/ gdybyście szukali Matki Izraela - są za nią uważane Saloniki i Kraków  /
|
Wt gru 20, 2005 21:50 |
|
 |
Jacek56
|
Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników konkursu
Mam pytanie do pytania nr 1:
Czy wystarczy wykazać w każdym fragmencie jedną nieścisłość czy trzeba więcej?
|
Wt gru 20, 2005 22:11 |
|
 |
karher
|
"I jeszcze jedna uwaga - proszę podpisywać maile na początku lub na końcu"
yyyy a czego początku ? odpowiedzi?
|
Śr gru 21, 2005 8:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: yyyy a czego początku ? odpowiedzi?
yyyyy...nie....Swiata 
|
Śr gru 21, 2005 8:58 |
|
 |
mamalgosia
|
saxon napisał(a): Możemy jednak założyć, że wynki nieoficjalne generalnie będą się ukazywały w poniedziałki późnym wieczorem, a o wyjątkach będę informował. Tak jak np już teraz informuję, że wyniki tej tury bedą dzień później - czyli we wtorek 27 grudnia.
Pozdrawiam
Przepraszam, że się wtrącam. Akurat mam dostęp do netu codziennie (no, chyba że sa jakieś przeciwności losu, ale ich i tak nie sposób przewidzieć), więc mnie to niejako nie dotyczy. Ale kolega Grzegorz jest przekonywujący (chociaż KAPIULUJE:))) ).
Może po prostu umówić się, ze reklamacje będą przyjmowane do każdej środy do 23ciej i koniec.
A jak głupi mój pomysł, to wywalić tego posta.
|
Śr gru 21, 2005 9:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam pytanko odnosnie pytania 5.
Jaka jest granica bledu okreslajacego te odleglosc ?
Obiecuje, ze jak pojade do Izraela, to zmierze osobiscie (colsztokiem  ), ale na razie jeszcze nie bylem 
|
Śr gru 21, 2005 17:49 |
|
 |
saxon
|
Jacek56
Witamy również  W zasadzie jedna na cytat by wystarczyła, tyle że różnią się one "jakością" - jedne są drobne inne większe. Jeśli więc będzie podana ta najpoważniejsza - to wystarczy.
karher
maila oczywiście  kilka razy się zdarzyło, że podpis był między odpowiedziami
mamalgosia
Tyle, że nie zawsze w ten sam dzien będą się ukazywały wyniki - więc może się zdarzyć, że na reklamacje jest pół dnia tylko.
Beli
nie mogę podać - bo podpowiem odpowiedź - ale obiecuję być w miarę wyrozumiały 
|
Śr gru 21, 2005 19:08 |
|
|
|