| Autor |
Wiadomość |
|
saxon
|
eeeeeeee - Wy coś za bardzo domyślne jesteście
a jaco odpowiedział ale nie w IX Etapie tylko w Turze III Etapu X - a wyniki tego będą dopiero za jakiś czas
I nieoficjalne wyniki I Tury Etapu X już są
|
| N wrz 17, 2006 18:30 |
|
|
|
 |
|
sachmett
|
hahahahaha mi się pytania bardzo podobają
Dziękuję Księże Adamie 
_________________ Synuś już jest z nami:)
|
| N wrz 17, 2006 21:52 |
|
 |
|
karher
|
wyniki wynikami, a jakieś odpowiedzi ? 
_________________ "Bóg jest Miłością a tych których kocha On doświadcza" http://www.karola.alleluja.pl http://www.emaus.diecezja.gda.pl
|
| N wrz 17, 2006 22:01 |
|
|
|
 |
|
saxon
|
Witam
Odpowiedzi jakieś będą...  - dzisiaj, ale chyba wieczorem dopiero
Poza tym, ponieważ konkurs powoli zbliża się do konca, dobrze by było jakimś szczególnym, miłym akcentem załagodzić nadchodzącą chwilę "rozstania"  Może byśmy się spotkali? U mnie na parafii można by wypić kawę i zjeść coś dobrego  Proponuję, byście zastanowili się nad dwoma terminami: 1. 27-29.10 - podaję od piątku do niedzieli, bo nie wiem, jaki dzień najbardziej by pasował. Za tym terminem najbardziej przemawia to, że ja jeszcze nie zaczynam kolędy, więc miałbym czas na dłuższe posiedzenie z Wami i rozmowę 2. tutaj trudno mi podac dzień, bo mógłby to być termin już po zakończeniu konkursu, ale wtedy albo ja miałbym kolędy i miałbym mało czasu na posiedzenie sobie i rozmowę z Wami; albo byłoby to po mojej kolędzie, czyli dopiero w okolicach stycznia...
Proszę, napiszcie na forum, jak Wy patrzycie na tę inicjatywę  Wezmę Wasze głosy pod uwagę
Pozdrawiam  [/b]
|
| Pn wrz 18, 2006 7:05 |
|
 |
|
Kasia_b
|
Propozycja bardzo mi się podoba i wiem, że nie da się każdemu dogodzić... Niestety, w tym terminie nie mogę. U nas w diecezji jest kongres ruchów i stowarzyszeń katolickich, na którym muszę i chcę być. Jeśliby miał to być jakiś inny termin, to dla mnie tylko sobota, żebym z północy mogła dojechać  ...Szczerze jednak przyznam, że siebie widzę mało realnie... Strasznie daleko do Was na południe  Ale, z drugiej strony... dla chcącego...
|
| Pn wrz 18, 2006 7:24 |
|
|
|
 |
|
Zosiam
|
_________________ Zajmij się sprawami Pana Boga, a Pan Bóg zajmie się twoimi sprawami.
|
| Pn wrz 18, 2006 7:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): 1. 27-29.10 - podaję od piątku do niedzieli, bo nie wiem, jaki dzień najbardziej by pasował. Za tym terminem najbardziej przemawia to, że ja jeszcze nie zaczynam kolędy, więc miałbym czas na dłuższe posiedzenie z Wami i rozmowę
Ja chętnie
Z mojego punktu widzenia termin jak najbardziej pasujący  Tym bardziej, że i tak wybiorę się wtedy na Śląsk (dokładnie do Tychów) na imieniny do mojego dziadzia Tadeusza
Zdaje mi się, że najlepsza byłaby sobota. w piątek ludzie pracują i chodza do szkoły (choć ja akurat w tym terminie moge bez problemu wziąc urlop), a w niedzielę to pewnie Ksiądz ma różne obowiązki.
|
| Pn wrz 18, 2006 7:47 |
|
 |
|
saxon
|
Zosiam
Po jednym fragmencie do każdego pytania - czyli danego tematu:)
Tak więc w sumie, w całej Turze trzeba podać 7 fragmentów (choć oczywiście można więcej jak ktoś bardzo chce  )
|
| Pn wrz 18, 2006 8:03 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a):
Proponuję, byście zastanowili się nad dwoma terminami: 1. 27-29.10 - podaję od piątku do niedzieli, bo nie wiem, jaki dzień najbardziej by pasował. Za tym terminem najbardziej przemawia to, że ja jeszcze nie zaczynam kolędy, więc miałbym czas na dłuższe posiedzenie z Wami i rozmowę
Jestem w szoku  Udało się Księdzu trafić z terminem w mój jedyny ( oprócz 30.9, który już też zajęty  ) wolny wekeend  Jeśli nic się nie zmieni i nadal będzie wolny, to czemu nie .....
Też wolałabym sobotę. Piątki mam wolne, ale raczej należę do wyjątków - zresztą trzeba dojechać jakoś i wrócić 
|
| Pn wrz 18, 2006 8:05 |
|
 |
|
elka
|
ja również jestem za pierwszym terminem
pozdrawiam 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
| Pn wrz 18, 2006 8:46 |
|
 |
|
mamalgosia
|
W rodzinie trudno przewidzieć rozwój wydarzeń, na przykład: czy któreś dziecko nie zachoruje. Ale tak na pierwszy rzut oka, to mnie osobiście by ten termin pasował.
|
| Pn wrz 18, 2006 9:07 |
|
 |
|
karher
|
Sopot też by chciał  !!!!!!!!!!!!!!  )))))))))))))))
tylko nie wiem co mam zrobić z rozpoczęciem roku
ale 29.09 to jeszcze pasuje  !!!
a na tej parafii da się karimatę rozłożyć ? 
_________________ "Bóg jest Miłością a tych których kocha On doświadcza" http://www.karola.alleluja.pl http://www.emaus.diecezja.gda.pl
|
| Pn wrz 18, 2006 9:35 |
|
 |
|
goostaf
|
karher napisał(a): a na tej parafii da się karimatę rozłożyć ? 
A co na to wszystko powie gospodarz miejsca, przełożony Ojca Prowadzącego - farorz?
Inwazja stonkusa pasożytusa nie jest niczym przyjemnym.
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| Pn wrz 18, 2006 9:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
karher napisał(a): ale 29.09 to jeszcze pasuje  !!!
Ale to ewentualnie ma być 29.10, a nie 29.09.
|
| Pn wrz 18, 2006 10:39 |
|
 |
|
karher
|
jaka beczka
ano rzeczywiście  buhehee, dobre !
a to ja jeszcze nie wiem czy pasuje 
|
| Pn wrz 18, 2006 10:49 |
|
|
|