Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 19, 2025 3:07

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość

Witam na jubileuszowej stronie nr 200! Trochę się nazbierało tych naszych pogaduszek.

Co do Padre Adama... Wiem, że w środę przed północą jeszcze żył. Sprawdzał maile z reklamacjami.
Wczoraj i dziś zapewne sporo siedział w konfesjonale itp, itd.
Ot, kapłańska dola...

Zaś co do więźniów... mam kilka przypuszczeń, ale pewności żadnej! Znów poślę na ryzyk-fizyk.

Pt paź 06, 2006 19:46
Jeśli chodzi o konkurs to ciekawe czy nastepna runda będzie dotyczyć uczynków miłosierdzia względem duszy :)

Oooooo... trafiłam :)
Czy jest przewidziana jakaś nagroda? ;)

N paź 08, 2006 16:50

I jak? Co z tym planowanym spotkanie? Będzie czy nie będzie bo nie wiem czy rezerwować czas, czy planować coś innego...??
Pozdrawiam Wszystkich

N paź 08, 2006 21:29

Przykro, że tym razem nie jestem w stanie odpisywać na reklamacje i uzasadniać swojego stanowiska. Dopadło mnie jakieś zmęczenie tym wszystkim - i sprawami bieżącymi i zaległościami konkusowymi. Na dodatek przeziębienie się przyplątało i głowa mi pęka.

Przepraszam zatem i proszę o modlitwę.

Odnośnie zaś spotkania pojawiły się głosy, że może lepiej byłoby je zrobić po konkursie - np. w styczniu. Wówczas więcej ludzi mogłoby zaplanować sobie czas i przyjechać. Muszę sobie to przemyśleć, a takżezorientować się czy nie dałoby się zrobić tego spotkania w Katowicach (łatwiej byłoby wówczas dojechać)

Pozdrawiam wszystkich

Pn paź 09, 2006 6:43

życzę zdrowia :) i pamiętam w modlitwie :)

Pn paź 09, 2006 7:01
Niech ksiądz szybko wraca do zdrowia :bukiet:

W modlitwie pamietam o księdzu.

Pn paź 09, 2006 7:40

Pamiętam w modlitwie

Pn paź 09, 2006 8:10

Życzę w takim razie powrotu do zdrowia i do sił. Teraz chyba wszędzie jakieś wirusy i bakterie, u nas nawet był szpital z tej okazji:(
A co do zmęczenia, to jest ono czasem gorsze niż choroba - przynajmniej w moim przypadku. W chorobie mam nadzieję na jej koniec, a w zmęczeniu tego końca nie widać:(
Co do spotkania, to ja już wiem, że ta ostatnia sobota października u mnie odpada, może w styczniu rzeczywiście byłoby łatwiej? Oczywiście o ile śnieg nas nei zasypie

Pn paź 09, 2006 9:04

to moze w styczniu gdzieś na nartach przy okazji :))))))))))))))))))
ale rzeczywiście zimą (oby nie w sesji) byłoby super : )

Pn paź 09, 2006 12:53
Zobacz profil WWW

A poważnie - marzę o sobocie, kiedy nigdzie nie będę musiała jechać i wstawać koło 5 rano :buja: - zmęczyłam się ciągłymi wyjazdami. Zimę natomiast lubię spędzać we własnym domku i raczej będę się z Wami łączyć duchowo :D:)

Pn paź 09, 2006 20:21

No co jest z Wami ?? Tak przejeliscie sie tym zjazdem z haldy, ze nic nie piszecie ?? :D

Cz paź 12, 2006 13:14
No co jest z Wami ?? Tak przejeliscie sie tym zjazdem z haldy, ze nic nie piszecie ?? :D

Ponieważ na razie w temacie konkursu nie mam nic do powiedzenia (jeszcze nie zaczęłam szukac odpowiedzi), a temat spotkania chyba został zawieszony na jakiś czas, to póki co mogę Ci napisać tylko:

Życzę miłego dnia :bukiet:

Cz paź 12, 2006 13:34

Pozdrawiam wszystkich po powrocie z Zakopanego! Piękne 4 dni.
Polecam Tatry w październiku! Pogoda była piękna, ludzi (jak na zakopiańskie warunki) mało, przyroda zachwycająca!
Giewont (i nie tylko) zdobyty! Teraz można wziąć się za szukanie uczynków miłosierdzia.

So paź 14, 2006 9:15

Ja też byłam wczoraj na wycieczce, podziwialam barwy jesieni. Szukam "uczynków", ale mam problem: chciałabym "wątpiącym dobrze radzić", ale sama nie mogę sobie poradzić z tym tematem. Szukałam wytrwale, ale do tej pory niczego nie znalazłam. Wątpię, czy doznam jakiegoś olśnienia. :hmmm: Czy wobec tego możecie dobrze poradzić wątpiącej? Proszę. :)

So paź 14, 2006 9:43

Tak chciałabym Ci coś poradzić, ale niestety sama też wątpię czy coś znajdę na ten uczynek, a jeszcze jestem w gorszej sytuacji bo mi nic nie przychodzi do głowy jak sobie poradzić z tymi urazami :cry:
Pozdrawiam serdecznie :-)

So paź 14, 2006 12:03
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 234  Następna strona