| Autor |
Wiadomość |
|
Halszka
|
Witam na jubileuszowej stronie nr 200! Trochę się nazbierało tych naszych pogaduszek.
Co do Padre Adama... Wiem, że w środę przed północą jeszcze żył. Sprawdzał maile z reklamacjami.
Wczoraj i dziś zapewne sporo siedział w konfesjonale itp, itd.
Ot, kapłańska dola...
Zaś co do więźniów... mam kilka przypuszczeń, ale pewności żadnej! Znów poślę na ryzyk-fizyk.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
| Pt paź 06, 2006 19:46 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Monika75 napisał(a): Jeśli chodzi o konkurs to ciekawe czy nastepna runda będzie dotyczyć uczynków miłosierdzia względem duszy 
Oooooo... trafiłam
Czy jest przewidziana jakaś nagroda? 
|
| N paź 08, 2006 16:50 |
|
 |
|
Petitfourmi
|
I jak? Co z tym planowanym spotkanie? Będzie czy nie będzie bo nie wiem czy rezerwować czas, czy planować coś innego...
Pozdrawiam Wszystkich
_________________ ~IERI~OGGI~DOMANI~
|
| N paź 08, 2006 21:29 |
|
|
|
 |
|
saxon
|
Witam
Przykro, że tym razem nie jestem w stanie odpisywać na reklamacje i uzasadniać swojego stanowiska. Dopadło mnie jakieś zmęczenie tym wszystkim - i sprawami bieżącymi i zaległościami konkusowymi. Na dodatek przeziębienie się przyplątało i głowa mi pęka.
Przepraszam zatem i proszę o modlitwę.
Odnośnie zaś spotkania pojawiły się głosy, że może lepiej byłoby je zrobić po konkursie - np. w styczniu. Wówczas więcej ludzi mogłoby zaplanować sobie czas i przyjechać. Muszę sobie to przemyśleć, a takżezorientować się czy nie dałoby się zrobić tego spotkania w Katowicach (łatwiej byłoby wówczas dojechać)
Pozdrawiam wszystkich
|
| Pn paź 09, 2006 6:43 |
|
 |
|
elka
|
życzę zdrowia  i pamiętam w modlitwie 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
| Pn paź 09, 2006 7:01 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Niech ksiądz szybko wraca do zdrowia
W modlitwie pamietam o księdzu.
|
| Pn paź 09, 2006 7:40 |
|
 |
|
Petitfourmi
|
To zdrowiej nam Padre, zdrowiej
Pamiętam w modlitwie
_________________ ~IERI~OGGI~DOMANI~
|
| Pn paź 09, 2006 8:10 |
|
 |
|
mamalgosia
|
Życzę w takim razie powrotu do zdrowia i do sił. Teraz chyba wszędzie jakieś wirusy i bakterie, u nas nawet był szpital z tej okazji:(
A co do zmęczenia, to jest ono czasem gorsze niż choroba - przynajmniej w moim przypadku. W chorobie mam nadzieję na jej koniec, a w zmęczeniu tego końca nie widać:(
Co do spotkania, to ja już wiem, że ta ostatnia sobota października u mnie odpada, może w styczniu rzeczywiście byłoby łatwiej? Oczywiście o ile śnieg nas nei zasypie
|
| Pn paź 09, 2006 9:04 |
|
 |
|
karher
|
to moze w styczniu gdzieś na nartach przy okazji  ))))))))))))))))
ale rzeczywiście zimą (oby nie w sesji) byłoby super : )
_________________ "Bóg jest Miłością a tych których kocha On doświadcza" http://www.karola.alleluja.pl http://www.emaus.diecezja.gda.pl
|
| Pn paź 09, 2006 12:53 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
haha- zjazd na nartach z hałdy
A poważnie - marzę o sobocie, kiedy nigdzie nie będę musiała jechać i wstawać koło 5 rano  - zmęczyłam się ciągłymi wyjazdami. Zimę natomiast lubię spędzać we własnym domku i raczej będę się z Wami łączyć duchowo  :)
|
| Pn paź 09, 2006 20:21 |
|
 |
|
MaSt
|
No co jest z Wami  Tak przejeliscie sie tym zjazdem z haldy, ze nic nie piszecie 
|
| Cz paź 12, 2006 13:14 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
MaSt napisał(a): No co jest z Wami  Tak przejeliscie sie tym zjazdem z haldy, ze nic nie piszecie 
Ponieważ na razie w temacie konkursu nie mam nic do powiedzenia (jeszcze nie zaczęłam szukac odpowiedzi), a temat spotkania chyba został zawieszony na jakiś czas, to póki co mogę Ci napisać tylko:
Życzę miłego dnia 
|
| Cz paź 12, 2006 13:34 |
|
 |
|
goostaf
|
Pozdrawiam wszystkich po powrocie z Zakopanego! Piękne 4 dni.
Polecam Tatry w październiku! Pogoda była piękna, ludzi (jak na zakopiańskie warunki) mało, przyroda zachwycająca!
Giewont (i nie tylko) zdobyty! Teraz można wziąć się za szukanie uczynków miłosierdzia.
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| So paź 14, 2006 9:15 |
|
 |
|
Halszka
|
Ja też byłam wczoraj na wycieczce, podziwialam barwy jesieni. Szukam "uczynków", ale mam problem: chciałabym "wątpiącym dobrze radzić", ale sama nie mogę sobie poradzić z tym tematem. Szukałam wytrwale, ale do tej pory niczego nie znalazłam. Wątpię, czy doznam jakiegoś olśnienia.  Czy wobec tego możecie dobrze poradzić wątpiącej? Proszę. 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
| So paź 14, 2006 9:43 |
|
 |
|
Wodanutka
|
Witaj Halszka!
Tak chciałabym Ci coś poradzić, ale niestety sama też wątpię czy coś znajdę na ten uczynek, a jeszcze jestem w gorszej sytuacji bo mi nic nie przychodzi do głowy jak sobie poradzić z tymi urazami
Pozdrawiam serdecznie 
|
| So paź 14, 2006 12:03 |
|
|
|