Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt lis 18, 2025 0:51

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość
Czy uwaga:
Cytuj:
Powyższe odpowiedzi są przykładowe i inne również mogą zostać uznane za prawidłowe.

odnosi się także do odpowiedzi ostatniej tury ? ( etap XII, tura I )

jeden ? :hahaha: ( mogłam spytać przed ostatnią turą :D )

Pn paź 30, 2006 23:22
i coś tam znowu zapewne wymyślę - ale już nie tak czaso i pracochłonne jak ten konkurs :)

:-) Super. Wiadomo, że dziś wszyscy są już zmęczeni, ale za miesiąc bedzie nam się tęsknić, więc czekamy (o ile wolno mi to wyrazić w imieniu ogółu) na kolejny pomysł.

Pn paź 30, 2006 23:29

Będziecie się uczyć tekstu Biblii na pamięć na wyrywki :P:D

Komisja egzaminacyjna będzie objazdowa, żebyście nie musieli się męczyć i dodatkowo jeździć na Śląsk. Za to składki na koszty podróży dla egzaminujących mile widziane. O noclegu i wystawnym ugoszczeniu oczywiście wspominać nie trzeba, prawda? :-D

Czy wilki mogą egzaminować? :clever: :P To ja poproszę przeegzaminowanie Pędzi :D

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pn paź 30, 2006 23:44

” Gdy idziesz do urzędu ze swym przeciwnikiem, staraj się w drodze dojść z nim do zgody, by cię nie pociągnął do sędziego; a sędzia przekazałby cię dozorcy, dozorca zaś wtrąciłby cię do więzienia. Powiadam ci, nie wyjdziesz stamtąd, póki nie oddasz ostatniego pieniążka.” (Łk 12,58-59)
to jest czysciec czy odpust?

Wt paź 31, 2006 16:25

Wt paź 31, 2006 18:28

Będziecie się uczyć tekstu Biblii na pamięć na wyrywki :P:D

Komisja egzaminacyjna będzie objazdowa, żebyście nie musieli się męczyć i dodatkowo jeździć na Śląsk. Za to składki na koszty podróży dla egzaminujących mile widziane. O noclegu i wystawnym ugoszczeniu oczywiście wspominać nie trzeba, prawda? :-D

Czy wilki mogą egzaminować? :clever: :P To ja poproszę przeegzaminowanie Pędzi :D

Zastanawiam sie, skad mnie takie wyroznienie spotkalo, co ja takiego zrobilam, ze mam byc brana pod lupe :D:D:D:P:P:P
Wilczus, ja juz mam takich, co to mnie w polowie grudnia beda sprawdzac, ale mam nadzieje, ze dzieki konkursowi nie bedzie rzezi niewiniatek, a jak by co, to poprosze Saxona o jakies zaswiadczenie :D:D:D

Śr lis 01, 2006 5:17

Tylko i wyłącznie miejsce zamieszkania :P:P:P

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Śr lis 01, 2006 12:51

Ale cisza !! Ale cisza na tym forum ..... Więc ja się wyłamię .... i cos napiszę. :lol:

Pt lis 03, 2006 20:34

Cisza i tylko słychać szelest przewracanych kartek Pisma św. (w wersji dla staroświeckich) lub szum wentylatora i stukanie klawiatury (to dla modernistów). Jedno pewne - każdy szuka odpowiedzi :)

Pt lis 03, 2006 21:30

U mnie nie ma żadnego szumu kartek... Pauzuję. Mam teraz inne absorbujące zajęcia. Skoro można posłać odpowiedzi do środy, za szukanie wezmę się po niedzieli.
Wbrew chłodowi cieplutko pozdrawiam wszystkich Konkursowiczów. :D

Pt lis 03, 2006 22:32

Straszna ta cisza!! Nie było mnie dwa dni, myślałem, że będzie pełno postów do przeczytania, a tu... :zdziwko: pustki...

N lis 05, 2006 18:11

Bo ten okres, choc wypelniony po brzegi zajeciami, przynajmniej w moiom przypadku sluzy bardziej zadumie :) A jesli chodzi o ture z ubieglej niedzieli, to jeszcze pytan dobrze nie znam, wiem tyle, ze mamy czas do srody. Moze sie uda :D

N lis 05, 2006 19:52

Wczoraj miałem dziwny sen. Byłem w jakimś starym kościele na Mszy św. Po ogłoszeniach duszpasterskich na ambonę wyszedł Saxon i powiedział, że przeczyta teraz wyniki wszystkich tur XI etapu konkursu biblijnego. Zrobiło się strasznie cicho. Nagle jakiś ministrant wziął w ręce dzwonki i zaczął nimi energicznie potrząsać. Wszyscy wstali z ławek. Później... otworzyłem oczy i wyłączyłem budzik (dzwoniącego ministranta).
A tak pięknie się zapowiadało.

N lis 05, 2006 20:46

O, o! Mamy kolejne pytanka. W najbliższym tygodniu będzie się nam żylo po królewsku. :-D

Pn lis 06, 2006 11:36
Przepraszam, a gdzie się podziały stare ? :hahaha: Znaczy te do środy ? :D Może mi ktoś na PW podesłać ? :D:D

Pn lis 06, 2006 16:33
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 234  Następna strona