Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt lis 18, 2025 0:53

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość

zaraz będą wisiały na powrót

Przepraszam :)

Pn lis 06, 2006 17:25

Pozdrawiam :)

Wt lis 07, 2006 10:53

Ja własnie kiedy zniknęły pytania :? pomyślałam że poprostu może źle przeczytałam i wcale tam nie pisało że do środy można przesyłać odpowiedzi. Ale na szczęście jedna osoba :) mnie uspokoiła. :biggrin: Izaraz zabieram się za szukanie brakujących odpowiedzi :nauka: ( a brakuje ich wcale nie tak mało)

Serdecznie wszystkich pozdrawiam !!

Śr lis 08, 2006 14:23

Witam wszystkich i serdecznie na początku pozdrawiam.

Mam małe pytanko - czytso teoretyczne adotyczy ono pytania 2 : o tym, kiedy to nastąpi?? Czy mam podac ogolnie kiedy te wydarzenia nastąpią??? Czy musze podać kiedy nastąpi każde poszczegolne wydarzenie??

Śr lis 08, 2006 21:20
Te wszystkie wydarzenia nastąpią przy końcu świata ;) W pytaniu 2 chodzi właśnie o to, kiedy ten koniec będzie :)

Śr lis 08, 2006 21:26

Dziękuje bardzo za odpwoiedz. Jestescie na niezastapienie. Jestescie wszsycy super!

Śr lis 08, 2006 21:29

saxonie a jak ktoś nie umie rozeznać daty ? :))))))))))))

Śr lis 08, 2006 22:43
Zobacz profil WWW

Tomciu, dobrze, że się pojawileś na Forum. Już sie niepokoiłam, że coś u Ciebie nie tak.
W ogóle, gdzie się podziewa wiekszość towarzystwa?!!!!!!! Tak rzadko Was widać. Merunia, Wodanutka, itd, itd - co z Wami? Wzywam do apelu... ;)

Śr lis 08, 2006 22:47

koniec świata...
saxonie a jak ktoś nie umie rozeznać daty ? :))))))))))))

To chyba dobrze, że nie umie. :ok:

Śr lis 08, 2006 22:49

W ogóle, gdzie się podziewa wiekszość towarzystwa?!!!!!!! Tak rzadko Was widać. Merunia, Wodanutka, itd, itd - co z Wami? Wzywam do apelu... ;)

Cieszy mnie, że pojawiają się wyrazy troski o konkursowiczów. Chętnie włączyłbym się do poruszenia kilku kwestii, ale ostatnio mam duże trudności z :czas:. Odpowiedzi szukam późno w nocy, gdy rodzina już :spioch: . Na Forum też zbyt często ostatnio nie zaglądam.
W pracy aktualnie dużo :dres: po terenie i zostaje zbyt mało czasu dla siebie. Kierownictwo narzuciło krótkie terminy realizacji zadań.
Dziś i jutro będę na szkoleniu :nauka:, a że mam kilka minut do :tuptup: więc korzystam z okazji i staję do apelu.
Serdecznie :papa: ;) :heej: wszystkich szukających tytuły chrystologiczne.

Pax et Bonum

Cz lis 09, 2006 7:25

Pozdrawiam wszystkich zapracowanych, zauczonych i wszystkim którym brakuje czasu. Tych którym nie brakuje tez pozdrawiam :)

Od dzisiaj do niedzieli będę na Dniach Duchowości Biblijnej (temat przewodni: język miłości w Biblii) dlatego proszę o modlitwę - o dobre owoce tych rekolekcji. :)

Cz lis 09, 2006 9:13

Gośliniaku, Moniczko, Wasza obecność odfajkowana.
Fajnie tak jeździć na rekolekcje... Westchnę, Moniko, KU GÓRZE na okoliczność Twoich duchowych owoców.

A co u sachmett ( świeżo poślubionej), u goostafa (świeżo wymagistrzonego) :?: A rasta :?: Po jakich okolicac fruwasz :?: Utartym szlakiem li tylko? Strusiu-Pędziwietrze, z jakimi wyzwaniami się mierzysz :?:

Pod koniec konkursu rodzi się w sercu nostalgia. To już :?: Już nie będzie pogaduszek na Forum :?: Więcej: nawet teraz, przed końcem, nie wiadomo, co u kogo słychać. Szkoda! :(

Cz lis 09, 2006 10:35
Fajnie tak jeździć na rekolekcje... Westchnę, Moniko, KU GÓRZE na okoliczność Twoich duchowych owoców.

Dziękuję :przytul:

Halszka napisał(a):
Pod koniec konkursu rodzi się w sercu nostalgia. To już :?: Już nie będzie pogaduszek na Forum :?: Więcej: nawet teraz, przed końcem, nie wiadomo, co u kogo słychać. Szkoda! :(

Niestety :( Dlatego kiedy toczyła się dyskusja, czy nasze ewentualne spotkanie ma być w październiku czy w styczniu, byłam za terminem październikowym. W takich sprawach im później tym frekwencja niższa :(

Cz lis 09, 2006 10:42

Ostatnio jakoś mało czasu. Jesien idzie. Do tego Uroczystosci jak Wszystkich Świetych - duzo cazu zadumy. A na dodatek jescze milismy w rodzinie zjazd rodzinny ze strony mamy i spotaklismy sie w grupie 210 osób :) Fajnie od czasu do czasu tak sie spotkać. Dlatego tak tylko moge usprawiefliwic moją obecnosc na forum . A tak to miło mi ze ktos o mnie pamięta :)

Pozdrawiam wszsytkich ciepło. [/img]

Cz lis 09, 2006 11:38

zabrałem sie za poszukiwanie odpwoiedzi na nowe pytanka! i zaskoczyła mnie notka jkaą znazłem w jednym artykule ze jest około 50 tytułow chrystoilogicznych. (niestety nie były one podane :(. A ja mam problem znaleść chociaz 5 :( ale jeszcze sporo czasu do szukania! Mam nadzieję ze jesli jest ich naprawde 50 to mzoe mi sie uda znaleśc te min 11 . zycze wszsytkim powodzenia w poszkiwaniach. [/url]

Cz lis 09, 2006 12:11
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 234  Następna strona