Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 17, 2025 22:36

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość

Hej pozdrawiam wszystkich konkursowiczów :heej:

dawno nic nie pisałem na forum, ale tym razem nadarzyła się ku temu okazja:
otóż od środy do piątku piszę próbną maturę i chciałbym prosić o modlitwę
:nauka:

PS. to już co prawda koniec konkursu, ale wiem że startują w nim bądź startowały osoby jeszcze młodsze ode mnie. Nie jest więc prawdą, że sami studenci i starsi.
Mam więc propozycję: może niech przedstawi się najmłodsza osoba biorąca udział w tym konkursie :?: ;)

jeszcze raz wszystkich pozdrawiam, gratuluję :brawo: i dziękuje za wszystkie naprowadzenia do odpowiedzi umieszczane na tym forum :-)

Kamil

Pn lis 13, 2006 22:35

Kamilku! Dołączam Twoją osobę do porannej modlitwy w te trudne dla Ciebie dni :aniol:

Dwa lata temu przeżywałam maturę z moim synem (ale nie był on uczestnikiem Konkursu Biblijnego).

Pn lis 13, 2006 23:00

zdecydowanie tak. Nie jesteś tu najmłodszy. Znam dwie młodsze osoby. Jedna (ja_dia, jeśli się nie mylę) wiosną pisała tu o tym , że czeka ją gimnazjalny test kompetencji. Zatem w tej chwili pewno jest pierwszoklasistką w szkole ponadgimnazjalnej.

Z drugą gimnazjalistką utrzymuję stały kontakt. Nie mogę się nadziwić, że te młode osoby mają w sobie tyle zapału i nie przestraszyły się, że uczestniczą w konkursie wespół z dorosłymi, wykształconymi ludźmi: np. nauczycielami czy teologami nawet - i to z tytułem doktora!

W chwilach słabości, zmęczenia konkursem, gdy przychodziła pokusa, żeby się wycofać, to ta "moja" gimnazjalistka niejako podtrzymywała mnie na duchu. Jak to? Ona wytrwa, a ja nie? Wstyd! A kysz, pokuso, :boks: a kysz!!!!

Tym najmłodszym uczestnikom/uczestniczkom konkursu należą się największe gratulacje. :brawo: Ich zaangażowanie wlewa we mnie tyle nadziei... :comk2:

Pn lis 13, 2006 23:11

ale się zagapiłam i ominęły mnie tak ciekawe rozmowy....ale je sobie odczytałam z opóźnieniem... Wiem, że są już końcowe pytania i podziwiam Księdza Prowadzącego za zapał, cierpliwość i wytrzymałość :brawo:
Pozdrawiam wszystkich cieplutko, a Ciebie Halszko szczególnie za pamięć... :lol:

Wt lis 14, 2006 8:18

Wiesz Kamilku też własnie miałam(hmm....) na myśli żeby (hmm.....) no żeby uczestnicy podzielili się z innymi swoim wiekiem.
Ja szczerze mówiąc często zastanawiałam się nad tym właśnie jacy tak mniej wiecej(wiekiem) uczestnicy biorą udział w konkursie.
A więc w odpowiedzi na apel Kamila :D ja jestem uczennicą klasy III gimnazjum.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich konkursowiczów!!

I bardzo DZIEKUJE osobie, która co tu dużo mówić strasznie mi pomogla... :cmok1:!!

Wt lis 14, 2006 15:59

no dobra... niech wam będzie... podejrzewam, że to ja jestem najmłodszą osóbką w tym konkursie ;/ może się mylę... nie wiem ;) cóż. ja chodzę do 2 gimnazjum... może jednak jest ktoś młodszy ode mnie?? :clever:
pzdr

Wt lis 14, 2006 19:47

Kociątko dlaczego "niech wam będzie"?? To chyba fajnie, że jesteś najmłodsza..... Ja naprzykład osobiście bardzo cieszę się, że mogłam się "zmierzyć" z osobami starszymi ode mnie o kilka lub kilkanaście lat.
:D

Wt lis 14, 2006 21:19

Jest jeszcze ktoś młodszy ?? Jak tak to pisać!! Nie ma się czego wstydzić....
:-D
Czyli narazie(pod względem wieku) jestem na drugiej pozycji... :D (żartuję oczywiście) !!

Wt lis 14, 2006 21:26

Witam milutko po długiej nieobecności :-(
Halszka dzięki za pamięć .. :-D miło się robi na sercu wiedząc że pozostajemy w czyjejś pamięci ,jeszcze raz serdeczne dzięki :-D
Zawaliliśmy z synem aż dwie tury,no cóż tak wyszło.

Jeżeli chodzi o wiek Kamilku jesteś rocznik 88 dokładnie jak mój syn, i to on bierze udział w konkusie,ja tylko pomagam :-D nick bart_bedi.
Jutro próbna matura więc już dzisiaj mocno trzymam kciuki .

Pozdrawiam wszystkich konkursowiczów ...w szczególności Ojca Generała
a dla Halszki i Moniki 75 :calus: :calus:

Wt lis 14, 2006 22:23

A wiesz że dziś też o Tobie myślałam? :) Takie mnie naszły wspomnienia z tego roku który własnie mija. Przyzwyczaiłam się do tego konkursu i wątku i choć ostatnie tygodnie dały mi nieźle w kość to teraz jak konkurs dobiegł końca to jakoś mi smutno :placze:

No cóż... wszystko się kiedyś kończy. Wielu osobom tu obecnym zawdzięczam dużo dobrego. Tak najcieplej to myślę o Tobie (i Twoim Synu), o Halszce, o Pędziwiaterku............ No i oczywiście o Ojcu Prowadzącycm. Dziękuję Wam wszystkim wymienionym i nie wymienionym :cmok1:

PS. A lat to mam.... można sobie policzyć (te cyferki w moim nicku to mój rok urodzenia). Nie mylić z moim wiekiem ;)

Wt lis 14, 2006 22:34

Słuchajcie, moi mili, jest mi ciepło, cieplutko i ciepluteńko. Dzięki za krzepiące słowa!
Jeden z moich tutejszych pupilków, czyli w.tomcio, powtarzał po wielekroć: Jesteście wszyscy kochani. Wie, co mówi!!!

Ja też polubiłam tu wiele osób. Jeśli kogoś długo nie ma na Forum, to się niepokoję. Czasem zaglądam do archiwum i żal mi, że tak dużo osób nie dotrwało do końca konkursowych zmagań. Niektórzy już byli "oswojeni" w moim sercu. Ot, choćby Wioletta - ta, która martwiła się chorobą synka , Michałka. Chyba już nie bierze udziału w konkursie... No, a ja nie wiem, czy Michałek jest całkiem zdrowy. Nie dowiem się pewno... :?:

Tym, że konkurs sie kończy, przestałam się martwić. Przecież już wiadomo, że szykuje się coś nowego - na dodatek mniej praco- i czasochłonnego. Więc pewno dam radę! Zostanę. Mam nadzieję, że nadal będziemy się spotykać. :calus: :-D

Wt lis 14, 2006 23:13

Aha! A co do wieku.... Świetnie, że zainteresowanie wzbudza jego dolna granica.
Jeśli zaś chodzi o mnie, to jestem młoda, wszak pisał Sztaudynger: "Czy jesteśmy młodzi, czy jesteśmy starzy - to kwestia charakteru, a nie kalendarzy". Ot co! :lol:

Wt lis 14, 2006 23:21

"Czy jesteśmy młodzi, czy jesteśmy starzy - to kwestia charakteru, a nie kalendarzy". Ot co! :lol:

Nie zmogly mnie sterty ksiazek, nie zmoglo mnie Morze Trzcin, (choc plywak ze mnie zaden) :D, dlatego zgadzam sie z Toba zupelnie, Halszko :lol: :okulary:
I zobaczcie, czy nie jest to wspaniale, dzieki konkursowi udalo nam sie zbudowac wspolnote i to nie tylko wirtualna, bo czesc z Was spotkala sie i spotyka sie w realu :) (moze i mnie sie w koncu uda dotrzec na ktores z tych spotkan :D
Moniko, jestes kochana :cmok1:
A w ogole to mysle, ze uprzedzilam jedno pytanie ostatniej tury i juz moglabym byc zwolniona z nadsylania odpowiedzi do tego pytania :D:P

Cytuj:
Mysle, ze Saxon nie zamknie nam watku po zakonczeniu konkursu (moze, gdy juz odetchnie, wymysli drugi cykl? :buja: )

Pozdrawiam serdecznie wszystkich :-D

Śr lis 15, 2006 5:03

Tak! Jest wspólnota - i to jest coś!!! A w tej wspólnocie Kamilek pisze dziś próbną maturę, a Stokrotka się "wymagistrza". Duchu Święty, przyjdź. Rozjaśnij im umysły.
Westchnienia ku Niebiosom ślę. 3majcie się!!!!! Będzie :ok: . i :-D .

Śr lis 15, 2006 8:03

:cry: :cry: :-( :placze::placze::placze::placze:

Śr lis 15, 2006 12:54
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 234  Następna strona