|
|
|
www.apostol.pl proszę o ocenę
www.apostol.pl proszę o ocenę
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie się podoba - dużo ciekawych materiałów 
|
Wt sty 03, 2006 19:46 |
|
|
|
 |
Apostoł
|
goose napisał(a): Mnie osobiście ta strona działa dobrze tylko w Operze i IE, gorzej jest z Firefoxem, którego używa ostatnio coraz więcej ludzi, więc dobrze byłoby chyba to jakoś naprawić. Problem chyba jest w szerokości lewego menu, spróbuj sprawdzić czy nie masz tam jakiegoś drobnego błędu w kodzie. Oglądając w IE czy Operze stronka mi sie podoba, dużo ciekawych materiałów, dość fajna grafika, ogólnie OK 
Problem jest taki: ja non-stop używam firefoxa i ten problem nie wystepuje... uwaga: firefox poniżej 1.5 miał jakiś problem z czytaniem właśnie pewnych plików css i stosowaniem ich... ale znów: nie wiem dlaczego tak się dzieje, bo gdy tworzyłem stronę, to była ona tworzona na firefoxie 1.07/1.05 + IE 6.0 i IE 5.0 + Opera (wersji nie pamiętam) wszystko dobrze działało... dlatego trudno mi powiedzieć dlaczeog tak się dzieje. Jaką masz wersję firefoxa?
_________________ Pozdrawiam!
Apostoł
www.apostol.pl <- Zapraszam!!!
|
Śr sty 04, 2006 20:14 |
|
 |
Apostoł
|
Prosiłbym o ponowną ocenę portalu, gdyż jakieś pół roku temu został wygląd zmieniony, dodano nowe działy, powiększono stare.
Apostoł
|
So lut 10, 2007 10:23 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Apostoł napisał(a): Zapraszam na największy katolicki portal z e-kartkami w sieci! Znajdziesz tutaj ponad 430 przeróżnych e-kartek pogrupowanych w aż 15 kategoriach (m.in. miłość, Bóg, aniołki, dzieci) www.kartki.apostol.pl
Post przeniesiony z innego wątku Bardzo proszę nie mnożyć bytów - tutaj masz cały wątek dla siebie więc nie ma potrzeby zakładania kolejnego tematu z linkiem do poddziału Twojego serwisu. Pozdrawiam moderator działu
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
So lut 10, 2007 10:38 |
|
 |
`Małgosia
|
U mnie Twoja stronka chodzi dobrze i wygląda coraz piękniej Apostołku,zawsze ją lubiłam ,wiem ile serce w nią wkładasz .
Pozdrawiam Ciebie cieplusieńko z pięknego Płocka-Małgosia. 
|
So lut 17, 2007 2:39 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Strona cąły czas się fajnie rozwija. Widać, że dużo pracy w jej tworzenie wkładasz. Gratuluję i oby tak dalej 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So lut 17, 2007 10:08 |
|
 |
Apostoł
|
Przepraszam drogi Moderatorze
A propo - mogę się mylić - ale więcej jest taki zdupikowanych bytów
Ale oczywiście nie będę "mnożyć" tematów.
Apostoł
|
Pn mar 19, 2007 23:17 |
|
|
|