Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 09, 2025 13:39

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 [b]Skandal na czacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b] 
Autor Wiadomość

Wracając do Bieli to myślę powinien mniej się irytować przy rozmowie i nie wyciągać pochopnych wniosków. No chyba że ma z tym problemy :lol: . Od synków to możesz wyzywać kolegów z gimnazjów chłopczyku,

Jotka "i zrobilismy mały topic" odnosiło się do Idndi i rzeczywiście padły tam ostre słowa czeko niezaprzeczam i za co nie zostałem zbanowany :-D. Natomiast nadal utrzymuje ze wyleciałem za 1 wyraz bez uzasadnienia 8) (ostro :lol: )

Śr paź 20, 2004 13:19

Ston a najtrudniej to zobaczyc belke we wlasnym oku. Obserwuje ta dyskusje i jak sie okazuje rzuciles kilka nieuzasadnionych pomowien, co wiecej udowodniono Ci, ze wprowadzasz w blad (niestety po tonie Twych wypowiedzi nalezy wnioskowac, ze jest to dzialanie swiadome i celowe). Ty nadal (po obaleniu Twych teorii spiskowych) pokretnie probujesz jakies dziwne tresci przemycic, nie masz zadnych konkretnych argumentow, a jedyna Twoja bronia jest dosc niskiej jakosci kpina. Ten temat od dluzszego czasu nic nie wnosi a mi sie cisznie na usta pytanie: Ston po coz tu przyszedles?

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Śr paź 20, 2004 14:09
Moderator

Dla ścisłości fragment zapisu poniedziałkowego czatu:

Cytuj:
<font color=#000000><b>botop</b></font>: <b><font color=#ff0000>Szczęść Boże, witam księdza serdecznie</font></b><br>
<font color=#000000><b>gocha2</b></font>: <b><font color=#ff00ff>z tobą :)</font></b><br>
<font color=#000000><b>~StworzenieBoze_Fiefiurka</b></font>: <b><font color=#ffaf00>nick - tylko krowa nie zmienia poglądów , co?</font></b><br>
<font color=#000000><b>~StworzenieBoze_Fiefiurka</b></font>: <b><font color=#ffaf00>wow pora znikać</font></b><br>
<font color=#000000><b>~Isia</b></font>: szczęść Boże:)<br>
<font color=#0000df><b>Kefas_Piotr</b></font>: <b><i><font color=#0000ff>Powitajmy prowadzącego Księdza_na_czacie_2</font></i></b><br>
<font color=#000000><b>~nickt</b></font>: ja nie zmieniam - czekolada byla jest i bedzie<br>
<font color=#000000><b>~StworzenieBoze_Fiefiurka</b></font>: <b><font color=#ffaf00>:)</font></b><br>
<font color=#ff0000><b>opik07</b></font>: <b><font color=#FF0000>szczęść Boże księdzu :)</font></b><br>

1. Zatem jednak opik07. Po co pisać o skandalu, skoro powołujemy się na nierzetelne argumenty.
2. Nasz czat jest czatem tematycznym, o czym od prawie dwóch lat wiadomo, bo jest zapisane w regulaminie. Temat jest proponowany przez księdza, a w poniedziałek dodatkowo rozmowa internautów jest relacjonowana na antenie Radia eM. Z zapisu rozmowy jasno wynika, że zapowiedziany w radio i portalu temat widocznie Stonesuor nie podobał się i chciał go koniecznie zmienić na pedofilię wśród księży, za co dostał bana. Ale nie od opika07, ani od opika2, który w tym czasie był w pracy, ale osobiście ode mnie, czyli od administratora czatu. Bo mie mogę pozwolić, by w trakcie trwania audycji czat stał się miejscem prymitywnym popisów i oskarżeń osób, których internauci nie widzieli na oczy, nie znają z zaangażowania w pracy duszpasterskiej i nie potrafią wskazać ich imienia i nazwiska.
3. Użyte zostało słowo komercja. Z tego, co wiem oznacza ono działanie dla osiągnięcia pewnego zysku materialnego. Zdaje się, że od obecnych na czacie opłat nie pobieramy, podobnie zresztą, jak za pocztę w domenie poczta.wiara.pl. To samo dotyczy księży o operatorów czatu. Wszyscy są wolontariuszami i nie pracują dla zysków.
4. Co do pedofilii - uważam, że o wiele bardziej aktualnym jest temat: psychopaci na czatach. Z moich prawie trzyletnich doświadczeń admina czatu wynika, że stanowią oni ok. 50% czatujących, więc przynajmniej połowa proponowanych tematów powinna dotyczyć tego właśnie zagadnienia.

admin czatu Wiara.pl

Śr paź 20, 2004 18:25
Wracając do Bieli to myślę

Naucz sie najpierw cytac i pisac....a potem zacznij myslec o wyzszych sprawach.
Cienka z Ciebie stonka (ziemniaczana)

Śr paź 20, 2004 19:53

1.Sęk w tym że temet na czacie (jak widac po cytacie) wogóle się nie kleił...

<font color=#000000>botop</font>: <font color=#ff0000>Szczęść Boże, witam księdza serdecznie</font><br>
<font color=#000000>gocha2</font>: <font color=#ff00ff>z tobą </font><br>
<font color=#000000>~StworzenieBoze_Fiefiurka</font>: <font color=#ffaf00>nick - tylko krowa nie zmienia poglądów , co?</font><br>
<font color=#000000>~StworzenieBoze_Fiefiurka</font>: <font color=#ffaf00>wow pora znikać</font><br>
<font color=#000000>~Isia</font>: szczęść Boże<br>
<font color=#0000df>Kefas_Piotr</font>: <font color=#0000ff>Powitajmy prowadzącego Księdza_na_czacie_2</font><br>
<font color=#000000>~nickt</font>: ja nie zmieniam - czekolada byla jest i bedzie<br>
<font color=#000000>~StworzenieBoze_Fiefiurka</font>: <font color=#ffaf00></font><br>
<font color=#ff0000>opik07</font>: <font color=#FF0000>szczęść Boże księdzu </font><br>

Wręcz się prosi o zmiane tematu.

2.Co do kopania to raczej kulturalnie upraszą się agrumentować za co się to robi no chyba że edukacje się na seminarium poprzestało.

3.Nie uwierze w to że siedzi ksiądz przy kompie za frajer...

4.Czy moge w przyszłości tego użyć jako dowodu
Cytuj:
psychopaci na czatach... stanowią oni ok. 50% czatujących
:lol: ... (o ile 50% stanowią psychopaci w sutannach) 8)

5.Jakimś dziwnym mało się dzieje w kierunku debat nad trudnymi tematami jeżeli już byłeś łaskawy o nich wspomieć.

6.Jestem w stanie zrozumieć wkład pracy szanownych duszpasterzy i postaram się być bardzie taktowny ale na przyszłośc chciałbym być informowany za co lece i dlaczego... przynajmniej zawsze tak było aż do wczoraj 8)

Śr paź 20, 2004 19:59

Śr paź 20, 2004 20:03

Śr paź 20, 2004 20:10

Stonesour, zostawiam wszystkie Twoje posty abyś przypadkiem nie posądził mnie o cenzurę! Niech wszyscy zobaczą jaką wyjątkową kulturą i taktem się odznaczasz. Uważam tę dyskusję za zakończoną, gdyż zupełnie nie przyjmujesz faktów, przeinaczasz wypowiedzi i nie potrafisz dyskutować. Twoje argumenty nie mają racji bytu ponieważ zarówno Admin czata jak i Opiki udowodniły, że nie miałeś racji.

Ze swej strony mogę Cię zapewnić, że Twoje wypowiedzi na czacie będą pod szczególną obserwacją. Regulamin czata będzie wyjatkowo restrykcyjnie przestrzegany jeśli chodzi o Twoją osobę. W końcu musimy wspólnie przestrzegać pewnych zasad.

Pozdrawiam i życzę obiektywnego spojrzenia na własne działania.

Śr paź 20, 2004 20:13

Mufka "Bo gdzie jest twoj skarb, tam bedzie i serce twoje" :lol:

Śr paź 20, 2004 20:14
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2