Re: Co z czystością przemałżeńską?
@nurhiaCytuj:
ja czasem tęsknię za swoim pierwszym chłopakiem i nie musiałam z nim spać by za nim tęsknić
Nie chodzi o to, czy musiałaś, ale o to czy rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce.
Bo jeżeli rzeczywiście byłaś ze swoim pierwszym i przez ten cały czas ani razu z nie nie współżyłaś, to wtedy można by się zastanawiać nad tym. W przeciwnym zaś razie, to, co napisałaś tj. te Twoje zapewnienia są bez sensu, mogłaś już nie pisać tego, gdyż wtedy i tak Tobie nie uwierzę.
Cytuj:
wierzylbys kobiecie ktora w wieku np.30 lat powiedzialaby Ci ze jest dziewicą?nie mialbys na to dowodu w postaci blonki.uwierzylbyś?
Nie wiem, jakby to było, po prostu nie wiem... Ale wiem, że błona miedzy nogami u kobiety, nie ma tu nic do rzeczy, bo błonę można po prostu stracić podczas zabiegu ginekologicznego, uprawiania sportu bądź nawet są kobiety będące dziewicami a nie posiadające takiej błony. Całkiem możliwe jest to, że taka kobieta nawet po stosunku może jeszcze posiadać taką błonę. Tak wiec błona bądź jej brak nie świadczy o żadnym dziewictwie. Jeśli ktoś twierdzi że dziewictwo to błona, ten rzeczywiście jest bardzo ograniczony.
Co więcej, kobieta która nie uprawiała klasycznego seksu, lecz uprawiała oralny bądź analny, też(przynajmniej dla mnie) NIE JEST JUŻ DZIEWICĄ.
Teraz druga sprawa...
Zakładając że rzeczywiście taka kobieta nie byłaby przedtem z nikim oraz byłaby dziewicą to wtedy byłaby to jedna, jedna, jedyna sytuacja w której zaakceptowałbym to, że kobieta ma już 30+ lat - przy założeniu że sam też miałbym czyste konto, lecz niezależnie od tego, ile miałbym lat.