|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
 Re: Proszę, pomóżcie mi...
Silva, za to kochanie się w księdzu jest bardzo chrześcijańskie ... Katowanie swego ciała, aby nie podobało się temu księdzu, żeby grzechu nie było - jeszcze bardziej chrześcijańskie ... Oj Silva, Silva ... 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
| N lip 11, 2010 22:35 |
|
|
|
 |
|
Silva
|
Cytuj: Silva, za to kochanie się w księdzu jest bardzo chrześcijańskie ... Katowanie swego ciała, aby nie podobało się temu księdzu, żeby grzechu nie było - jeszcze bardziej chrześcijańskie ... Nie sądzę, ale jeśli ty tak uważasz...
_________________ "Niech przeto ten, komu się zdaje, że stoi, baczy, aby nie upadł." (1 Kor 10, 12)
|
| Pn lip 12, 2010 8:10 |
|
 |
|
Angela
|
wiem ,że moje postępowanie nie jest właściwe zdaję sobie z tego sprawę,nie miałabym tez odwagi sprowadzać ks. na drogę grzechu bez obaw jednak mam natrętne myśli w tym temacie i muszę zająć się czymś innym bo inaczej stanie się nieszczęście a jak mniemam rozmowa na ten temat to połowa sukcesu.
|
| Pn lip 12, 2010 16:51 |
|
|
|
|
|