|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
ancia_nancia
|
 Witajcie!!
Papież Jan Paweł II był wspaniałym i nadzwyczajnym człowiekiem. Na zawsze pozostanie w naszych sercach jako pielgrzym pokoju i wspaniały następca Świętego Piotra. Z dnia na dzień obserwowalismy jak Polacy i nie tylko oni przemieniali swoje serca na lepsze i razem jednoczyli się w tych ciężkich chwilach. Oby tak jak najdłużej pozostało.Świat bez naszego wielkiego Papieża nie będzie już taki sam,ale my sami możemy go zmienić naśladując Jego postawy i czyny jakże piękne i wartościowe. Kierujmy się słowami Papieża "TOTUS TUSS" i idźmy za przykładem Jezusa.
_________________ Anka
|
| Pn kwi 11, 2005 18:06 |
|
|
|
 |
|
Tess
|
Pieknie napisane Anka.Dla mnie papoez to Wielki Syn polskiego narodu i jestem dumny, ze urodzilem sie na polskiej ziemi i jestem Polakiem.
W wiecznosci zobaczymy sie z naszym kochanym Ojcem Swietym w warunkach doskonalosci gdzie Bog otrze z oczu wszelka lze.
_________________ Duchu Swiety daj zasluge mestwa, daj wieniec zwyciestwa, daj szczescie bez miary.
Pozdrawiam
|
| Pn kwi 11, 2005 23:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|