|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Czy znacie jakies internetowe grupy modlitewne?
Autor |
Wiadomość |
poszukujaca81
|
 Czy znacie jakies internetowe grupy modlitewne?
Chciałabym przynależeć do jakejś grupy modlitewnej, natomiast niestety nie mam za bardzo mozliwosci uczestniczenia w takiej grupie na zywo (mieszkam w małej miejscowosci i do tego mam półroczne dziecko:)) . Czy znacie może jakies takie wspolnoty? Wiem, ze to nie to samo, co osobiste spotkania, ale czuje, ze jest mi to potrzebne, i chyba lepsza forma takiej wspólnoty niz zadnej.... Dziękuje za pomoc.
|
Śr mar 20, 2013 9:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy znacie jakies internetowe grupy modlitewne?
Forumowa grupa różańcowa  , t.zw. żywy różaniec, zapraszamy: viewtopic.php?f=24&t=32225
|
Śr mar 20, 2013 9:18 |
|
 |
patryk84
|
poszukująca81 również polecam naszą grupę różańcową którą zaproponowała Ci Mariel. Znajdziesz tam nie tylko modlitwę ale też wspaniałych ludzi 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Śr mar 20, 2013 9:40 |
|
|
|
 |
poszukujaca81
|
Rzeczywiscie dosyc fajna inicjatywa:) Przejrzałam pobieżnie ten wątek różańcowy i mam pytanie: Czy trzeba się modlić o konkretnej godzinie? (ja nie mam za bardzo takiej możliwosci - u mnie pewnie byłoby to w cały swiat, gdyż mam małe dziecko i za dwa tyg wracam do pracy, więc już w ogole nie wiem, jak to będzie z godzinami)?
|
Śr mar 20, 2013 11:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|