Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 06, 2025 20:31

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Ban na Czacie 
Autor Wiadomość

Ne wiem, czy to co napisałęś ma coś wspólnego z tematem? Prawdopodobnie "kiedy byłęś w moim wieku" nikt Ci nie powiedział, że obrzucanie kogoś epitetami nie jest miłym zjawiskiem? Naprawdę to opek korzystając ze swoich praw powinien Cię już zbanowac po pierwszym tego typu zachowaniu:

Cytuj:
Wg mnie lenka jest wredna

Takie opinie możesz głosić rozmawiając prywatnie z Lenką, a nie na ogóle.

Wt cze 07, 2005 12:30
Zobacz profil WWW

Nie przejmuj się i ciesz swa młodoscia.
Z rzepakiem sprawa gorsza.....on mimo dojrzałego wieku, zatrzymał sie chyba na etapie gimnazjum :D:D:D

Wt cze 07, 2005 12:33
Meg, zastanów się po jakiego grzyba napisałem ,,według mnie ...." - to wskazuje na to, że niekoniecznie mam rację, a raczej na to, że to tylko żart. Każde słowo ma znaczenie... To tyle wyjasnień.

Wt cze 07, 2005 12:36

Rezpak nawet jeśli był to tak jak piszesz żart, to musisz przyznać, że był mało śmieszny. Poza tym czy takie zachowania przystoją takiemu dojrzałęmu czlowiekowi jak Ty?

Wt cze 07, 2005 12:42
Zobacz profil WWW
No cóż, ja bym się nie obraził, gdyby ktoś napisał na chacie ,,Wg mnie Tłusty Grubasek jest wredny". Opowiedziałbym pewnie jakąś zabawną historyjke z dzieciństwa, która by to potwierdziła... No ale ty Meg chyba jesteś z innej ,,gliny" zrobiona. No cóż chyba, teraz jakich modeli ja już się nie projektuje...

Wt cze 07, 2005 12:53
No cóż, ja bym się nie obraził, gdyby ktoś napisał na chacie ,,Wg mnie Tłusty Grubasek jest wredny".

Hmmmmmm
Pamietasz co pisałes wczesniej....czy juz zapomniałeś ?

Ojjjjj......krecisz kolego, krecisz ogromnie.
Pozwól , ze ci przypomne:

Cytuj:
[00:06:45] Belizariusz: ty masz chyba nawet mózg przetłuszczony
znowu osobista obelga - do tej pory mam uraz psychiczny..

Chyba, ze należy rozumiec to inaczej.......ty sie nie obrazasz, tylko doznajesz "urazów psychicznych"

buhahahahahahahahahah

Wt cze 07, 2005 12:57

Ciesz sie, ze jesteś z lepszej gliny.
Zdrowiej sie obrażac...nizli ciagle cierpiec psychicznie :P:P:P:P:P

Wt cze 07, 2005 12:58

Rzepak od urazó psychicznych jak byś chciał to są specjalni lekarze, którzy napewno pomogą :D :D :D

Beli przypuszczam, że to napewno należy inaczej rozumieć, a jak to napewno się zaraz dowiemy ;-) :D

Wt cze 07, 2005 13:00
Zobacz profil WWW
Kiedy dwóch -jednych moich - rozmówców robi sobie wiewybredne wycieczki osobiste po moim adresem, wysyłając mnie dom psychiatry, opuszcza mnie dobry humor. Są pewne granice dobrego tonu / żartu. Pożegam się. Pa.

Ps. Belizariusz przygotuj na wieczór świeczki...albo skombinuj dłuuugi przedłużacz :D

Wt cze 07, 2005 13:11

Jednemu się tylko dziwię, Rzepak. Że ktoś w ogóle z tobą po pierwszym zdaniu (vide zapis czatu) rozmawiał - bo osobiście wywaliłabym Cię natychmiast.

Wt cze 07, 2005 14:45
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3