| Autor |
Wiadomość |
|
Meg
|
Ne wiem, czy to co napisałęś ma coś wspólnego z tematem? Prawdopodobnie "kiedy byłęś w moim wieku" nikt Ci nie powiedział, że obrzucanie kogoś epitetami nie jest miłym zjawiskiem? Naprawdę to opek korzystając ze swoich praw powinien Cię już zbanowac po pierwszym tego typu zachowaniu:
Cytuj: Wg mnie lenka jest wredna
Takie opinie możesz głosić rozmawiając prywatnie z Lenką, a nie na ogóle.
|
| Wt cze 07, 2005 12:30 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Meg
Nie przejmuj się i ciesz swa młodoscia.
Z rzepakiem sprawa gorsza.....on mimo dojrzałego wieku, zatrzymał sie chyba na etapie gimnazjum  :D:D
|
| Wt cze 07, 2005 12:33 |
|
 |
|
Gość
|
Meg, zastanów się po jakiego grzyba napisałem ,,według mnie ...." - to wskazuje na to, że niekoniecznie mam rację, a raczej na to, że to tylko żart. Każde słowo ma znaczenie... To tyle wyjasnień.
|
| Wt cze 07, 2005 12:36 |
|
|
|
 |
|
Meg
|
Beli nie przejmuje się
Rezpak nawet jeśli był to tak jak piszesz żart, to musisz przyznać, że był mało śmieszny. Poza tym czy takie zachowania przystoją takiemu dojrzałęmu czlowiekowi jak Ty?
|
| Wt cze 07, 2005 12:42 |
|
 |
|
Gość
|
No cóż, ja bym się nie obraził, gdyby ktoś napisał na chacie ,,Wg mnie Tłusty Grubasek jest wredny". Opowiedziałbym pewnie jakąś zabawną historyjke z dzieciństwa, która by to potwierdziła... No ale ty Meg chyba jesteś z innej ,,gliny" zrobiona. No cóż chyba, teraz jakich modeli ja już się nie projektuje...
|
| Wt cze 07, 2005 12:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: No cóż, ja bym się nie obraził, gdyby ktoś napisał na chacie ,,Wg mnie Tłusty Grubasek jest wredny". Hmmmmmm Pamietasz co pisałes wczesniej....czy juz zapomniałeś ? Ojjjjj......krecisz kolego, krecisz ogromnie. Pozwól , ze ci przypomne: Cytuj: [00:06:45] Belizariusz: ty masz chyba nawet mózg przetłuszczony znowu osobista obelga - do tej pory mam uraz psychiczny..
Chyba, ze należy rozumiec to inaczej.......ty sie nie obrazasz, tylko doznajesz "urazów psychicznych"
buhahahahahahahahahah
|
| Wt cze 07, 2005 12:57 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Meg
Ciesz sie, ze jesteś z lepszej gliny.
Zdrowiej sie obrażac...nizli ciagle cierpiec psychicznie  :P:P:P:P
|
| Wt cze 07, 2005 12:58 |
|
 |
|
Meg
|
|
| Wt cze 07, 2005 13:00 |
|
 |
|
Gość
|
Kiedy dwóch -jednych moich - rozmówców robi sobie wiewybredne wycieczki osobiste po moim adresem, wysyłając mnie dom psychiatry, opuszcza mnie dobry humor. Są pewne granice dobrego tonu / żartu. Pożegam się. Pa.
Ps. Belizariusz przygotuj na wieczór świeczki...albo skombinuj dłuuugi przedłużacz 
|
| Wt cze 07, 2005 13:11 |
|
 |
|
jo_tka
|
Myslę że wystarczy.
Jednemu się tylko dziwię, Rzepak. Że ktoś w ogóle z tobą po pierwszym zdaniu (vide zapis czatu) rozmawiał - bo osobiście wywaliłabym Cię natychmiast.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
| Wt cze 07, 2005 14:45 |
|
|
|