taa metale to sekta motocyklisci to sekta osoby jezdzace na nartach to tez sekta ...
hehe i wyjdzie ze wszyscy jesteśmy sekciarzami
Pozdro
_________________ Jade jade na motorze....włosy mi rozwiewa wiatr :D.....
So cze 18, 2005 10:42
Stratovirus
Cytuj:
specyficzni ludzie
czy ja wiem, ludzie jak ludzie...
Cytuj:
czy uwazacie ich za rodzaj sekty??
nie. niby dlaczego?
Cytuj:
i co w ogole o nich myslicie
chciałabym usłuszeć/ przeczytać Twoje zdanie
So cze 18, 2005 12:56
Gość
Yamaha napisał(a):
taa metale to sekta motocyklisci to sekta osoby jezdzace na nartach to tez sekta ...
hehe i wyjdzie ze wszyscy jesteśmy sekciarzami
Pozdro
Widzisz ty nie wierzysz w Boga (przynajmniej tak masz napisane w podpisie). Natomiast ja uważam, ze metale to zlo ! Szatanisci! Na stos z nimi !
ps. Smutne, ze niektorzy chrzescijanie naprawde tak mysla...
So cze 18, 2005 15:34
Anonim (konto usunięte)
Czy każda grupa ludzi, która nie odnosi się pozytywnie lub nie odnosi się wcale do nauki kościoła musi być od razy sekciarska??
Czy chodzi o myzykę czy o sposób odżywiania- jak coś jest inne musi od razu być złe?
So cze 18, 2005 15:55
Anonim (konto usunięte)
A ja ponownie odsyłam do tematu, do którego link podałam wyżej Jest tam szeroko omówiony wpływ muzyki metalowej na odbiorców , a także zachowania wykonawców i ich związki z satanizmem. Żeby nie powielać tematów, ten zamykam. Jeśli autor wątku zapozna się z całością argumentacji tam przedstawionej i mimo to uzna, że chce rozmawiać o czymś innym, odblokuję.