Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
Johnny99 napisał(a): A jakie jest powtarzanie fraz Tuska o dinozaurach, Sikorskiego o watasze, Bartoszewskiego o bydle? Zamilknij wreszcie Alus i zrób jakiś rachunek sumienia. Ja już nie mam zamiaru z tobą gadać. Tylko proszę, nie zaśmiecaj więcej tego wątku majaczeniem o ZOMO i Piotrowskim, bo my tu piszemy o poważnych rzeczach. A o wywiadzie M. Kamińskiego ani mru, mru....Libickiego zapewne potraktujesz jako równie żałosnego....
|
So paź 22, 2011 14:27 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Jaaaasne, najważniejszą sprawą dla państwa są wywiady sfrustrowanych byłych pisowców. Nie jestem fanatykiem PO, więc nie zajmuje się bzdurami. Zostaw ten wątek w spokoju.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
So paź 22, 2011 14:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Jaaaasne, najważniejszą sprawą dla państwa są wywiady sfrustrowanych byłych pisowców. Nie jestem fanatykiem PO, więc nie zajmuje się bzdurami. Zostaw ten wątek w spokoju. Sfrustrowanych...którzy ustawili się w szeregi....a jeśli poza PiS to piszą, mówią jedynie bzdury Zostaw ten wątek w spokoju.....monopolizujemy, zawłaszczamy sobie wątki na forum?..... wolnoć Tomku w swoim domku 
|
So paź 22, 2011 14:56 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nie jest żle - zaserwowali nam nowicką na wicemarszałka teraz palikota na szefa komisji oświaty - same plusy .może jeszcze jakiegoś komedianta na rzecznika sejmu . i tusk może sobie pogratulować .tak trzymać platformowcy . serwujecie odpowiedzialne decyzje w ręce nieodpowiedzialnych ludzi . 
|
Cz lis 17, 2011 12:21 |
|
 |
Johnny99
|
Oj przestań, Tusko właśnie powiedział, że Gowin dostał resort, bo ma "pozytywną szajbę". Trzeba przyznać, że szajbniętych wokół Tusku nie brakuje, więc na braki kadrowe nie może narzekać  Jak przyznał Premieru, jeśli Gowin "nie da rady, poszukamy następnego". Kto wie, może ten następny da radę? W każdym razie nie ma co na razie robić z tego sprawy, był już taki jeden, co "chciał się sprawdzić w biznesie", więc dostał w prezencie radę nadzorczą, teraz Gowin pewnie chciał się sprawdzić w wymiarze sprawiedliwości i tyle.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz lis 17, 2011 17:28 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
A Dżoana Mucha oczywiście nie dostała żadnej tam ekonomiki medycznej, tylko.. sport. Wszechstronna kobieta! Sławek Nowak zaś nigdy w życiu nie miał nic wspólnego z transportem, ale w końcu ma taaakie sukcesy w transportowaniu Tuska do władzy (i to dwa razy! jest w końcu z wykształcenia politologiem), że należało mu się jak psu buda! Oto właśnie mamy rząd na trudne czasy, które bezustannie Tusku i s-ka zapowiadają. Rząd fachowców, silny, sprawny, który mocną ręką przeprowadzi nas przez katastrofę. Brawo PO! Brawo jej wyborcy!
|
Cz lis 17, 2011 18:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tajfun napisał(a): nie jest żle - zaserwowali nam nowicką na wicemarszałka teraz palikota na szefa komisji oświaty - same plusy .może jeszcze jakiegoś komedianta na rzecznika sejmu . i tusk może sobie pogratulować .tak trzymać platformowcy . serwujecie odpowiedzialne decyzje w ręce nieodpowiedzialnych ludzi .  Tak dobrzez żarło i zdechło...byłaby frajda gdy Palikot kierował komisją oświaty...
|
Cz lis 17, 2011 22:21 |
|
 |
Johnny99
|
No tak, Alus, tak, wmawiaj sobie, że nie jest tak źle, przecież to nie sam Palikot będzie tą komisją kierował, tylko ktoś z jego Ruchu, jakiś tam Bramora. Dasz radę jeszcze dłuuuugo się oszukiwać. Nie mam co do tego wątpliwości.
|
Pt lis 18, 2011 0:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): No tak, Alus, tak, wmawiaj sobie, że nie jest tak źle, przecież to nie sam Palikot będzie tą komisją kierował, tylko ktoś z jego Ruchu, jakiś tam Bramora. Dasz radę jeszcze dłuuuugo się oszukiwać. Nie mam co do tego wątpliwości. To nie oszukiwanie - to proste prawo demokracji. Możesz sobie dowolnie używać na wyborcach RPP, ale mieli niezbywalne prawo tak głosować, a gremium posłów musi respektowac ten wybór i nie stosowac ostracyzmu wobec posłów. Wiem, że narodowców to niepomiernie wk*****a, ale poza wierzganiem i obrażaniem jakiś tam Bramora - czytaj kanalia nic innego wam nie pozostało.
|
Pt lis 18, 2011 9:07 |
|
 |
Johnny99
|
Co ty za głupoty gadasz. Jakiego ostracyzmu? Palikot dostał taką komisję, jaką mu pasowało. Mógł dostać inną, np. gospodarki (co powinno być naturalną decyzją, zgodną z deklaracjami PO o liberalizmie gospodarczym). A kto ją dostał? PiS. Naprawdę! Tusk pluje wam w twarz, a wy mówicie, że deszcz pada.
Ja o żadnej kanalii nie mówiłem, to ty mnie bez przerwy obrażasz takimi insynuacjami.
A Tusku właśnie zapowiada "zmiany w konkordacie" (na konkordat nawet SLD się nie porwało) i likwidację Funduszu Kościelnego. Coś w końcu musi Palikotowi zaoferować w podzięce, no nie?
|
Pt lis 18, 2011 13:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kolejna kompromitacja, a nawet skandal to wystąpienie MSZ-Sikorskiego , z którego wynika, że chce Polskę uczynić jeszcze bardziej podległą Niemcom. Dobrze, że mamy opozycję:PS i PiS, które nie chcą do tego dopuścić piętnując skandaliczne wystąpienie ministra, który onegdaj obiecał nas wyborców PiS dorżnąć. Czy to poddaństwo pod hegemonię niemiecką to kolejny etap dożynania? Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego na dzisiejszej konferencji prasowej: http://fakty.interia.pl/polska/news/kac ... ,3?f=pasek
|
Wt lis 29, 2011 15:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kaczyński albo nie zrozumiał wypowiedzi Sikorskiego - w co wątpię, po prostu w swoim stylu rżnie głupa strasząc hegemonią Niemiec. A w ramach rywalizacji następuje licytacja między PiS i SP w linczowaniau Sikorskiego 
|
Wt lis 29, 2011 16:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Kaczyński albo nie zrozumiał wypowiedzi Sikorskiego - w co wątpię, po prostu w swoim stylu rżnie głupa strasząc hegemonią Niemiec. A w ramach rywalizacji następuje licytacja między PiS i SP w linczowaniau Sikorskiego  Jak zwykle nasz wybitny "Mąż Stana" kompletnie nie zrozumiał wypowiedzi Sikorskiego....ostatnio mało co rozumie...Na dodatek jego "podnóżki" z partii jak zwykle grzmia, bija w dzwony i robia z siebie pajaców (chociaż Hoffman i Błaszczak to już robic nie muszą, oni nimi są). Wódz sobie ubzdurał - Partia przyjeła za Jedyną Prawdę Objawioną  W końcu Jarosław to Zbawiciel Polski 
|
Wt lis 29, 2011 19:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wasale, pachołki i targowiczanie byli są i będą i niestety zwykle w społecznościach stanowią większość, podobnie jak na tym forum. W Polsce doprowadzili do rozbiorów, do poddaństwa wobec sowietów, a teraz chcą doprowadzić do poddaństwa wobec Niemców.
|
Wt lis 29, 2011 20:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Wasale, pachołki i targowiczanie byli są i będą i niestety zwykle w społecznościach stanowią większość, podobnie jak na tym forum. W Polsce doprowadzili do rozbiorów, do poddaństwa wobec sowietów, a teraz chcą doprowadzić do poddaństwa wobec Niemców. Biora przykład z Naczelnego wasala Kaczyńskiego, syna bolszewika Zniszczyć Niemce i oddać hołd Rosji...a kaczor drugim Łukaszenką 
|
Wt lis 29, 2011 20:08 |
|
|
|