Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
Mauger! A kto pisał, że PiS jest partią w pełni demokratyczną, no K T O ? ? ? Ja pisałam, że w Platformie jest większy zamordyzm niż w PiSie
|
Pt gru 09, 2011 0:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A dowody na to, że w PO zamordyzm jest większy niź w PiS-ie są takie jak napisałem powyżej, tak?
|
Pt gru 09, 2011 0:37 |
|
 |
Witold
|
gita napisał(a): Mauger! A kto pisał, że PiS jest partią w pełni demokratyczną, no K T O ? ? ? Ja pisałam, że w Platformie jest większy zamordyzm niż w PiSie To nie robi żadnej różnicy i Gita doskonale o tym wie. O tym, że w Platformie panuje większy zamordyzm niż w PiSie, świadczy to, że z Platformy nikogo jak dotąd nie wyrzucono za podskakiwanie Wodzowi, ani też nikt kto sam Platformę opuścił nie narzekał na żaden zamordyzm. Natomiast o tym, że w PiSie panuje mniejszy zamordyzm niż w Platormie, świadczy o tym, że w PiSie dzieje się to ciągle. A wystarczy i tylko odezwać się w obronie wykluczonych, żeby samemu wylecieć. Tak wygląda logika wg Gity.
Ostatnio edytowano Pt gru 09, 2011 0:43 przez Witold, łącznie edytowano 1 raz
|
Pt gru 09, 2011 0:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A Witold wie, że nic nie wie!
|
Pt gru 09, 2011 0:43 |
|
 |
Witold
|
gita napisał(a): A Witold wie, że nic nie wie! A Gity oczywiście nie stac na żadną lepszą odpowiedż, bo Gita wie że jej przewrotność rzeczywistości nie zmieni.
|
Pt gru 09, 2011 0:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Geniusz Witolda sięgnął zenitu i roztrzaskał się o dno w ostatnim komentarzu.
Polska zjednoczona Platforma Nieobywatelska i jej wyznawcy w postaci Witolda i innych Celińskich nazywaja tych co nie są wyznawcami tejże partii oszołomami moherami, przewrotnymi i idiotami. Już nie wiem z czego mam byc najbardziej dumna.
|
Pt gru 09, 2011 0:47 |
|
 |
Witold
|
gita napisał(a): Geniusz Witolda sięgnął zenitu i roztrzaskał się o dno w ostatnim komentarzu.
Polska zjednoczona Platforma Nieobywatelska i jej wyznawcy w postaci Witolda i innych Celińskich nazywaja tych co nie są wyznawcami tejże partii oszołomami moherami, przewrotnymi i idiotami. Już nie wiem z czego mam byc najbardziej dumna. Udzielenie odpowiedzi na ten post jest znacznie utrudnione, ze względu na całkowity brak treści w nim zawartej, szczególnie brak treści w jakikolwiek sposób merytorycznie odnoszącej się do omawianego zagadnienia. Odniosę się tylko do tego: Cytuj: Polska zjednoczona Platforma Nieobywatelska i jej wyznawcy w postaci Witolda Witold nie jest "wyznawcą" PO Oraz pytanie: niech Gita poda jakikowiek miarodajny "wskaźnik zamordyzmu" partyjnego, który by świadczył o tym, że większy panuje w Platformie. Bo jak narazie znane nam fakty są takie, że ich konfrontacja z tezą Gity może poskutkować tylko jej wyśmianiem. Ale Gita nie pierwszy raz przecież dowodzi, że podstawowy dogmat jej filozofii życiowej to całkowite ignorowanie faktów, gdy tylko przeczą jej uroje... znaczy poglądom. Gdybym to było zbyt skomplikowane, pytam Gitę o uzasadnienie jej poglądów na temat zamordyzmu w PO.
|
Pt gru 09, 2011 1:16 |
|
 |
vulkan
|
Kultury trochę ludzie do Partii rządzącej krajem. 
|
Pt gru 09, 2011 7:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus! O PiSie są dwa tematy, ten temat dotyczy Platformy, a więc pisz na temat!  Przedstawiasz iluzoryczny obraz szczęsl;iwości w PiS kontra zamordyzmu w PO - to jak sobie wyobrażasz kontrargumeny ? Kobieto - wbijanie goli do jednej bramki nie jest meczem, jednogłośne walenie w jedną partie/osobe nigdy nie jest dyskusją. 21 lat upłynęło od czasów gdy w systemie jedynie słusznym, gdy "dyskusja" PZPR i satelitów polegała na dyskredytowaniem opozycji. A wiarygodnym dla Ciebie źródłem informacji o zamordyźmie w PO są zapewne wypowiedzi Palikota......i N. Rokity 
|
Pt gru 09, 2011 8:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zamordyzm w Platformie zapanował już w czasie, gdy partię musieli opuścić ś.p.Płażyński i Olechowski o Piskorskim i Gilowskiej nie wspomnę. Zamordyzm w partii rządzącej przenosi się na zamordyzma w Polsce co widać gołym okiem. Jeśli dotyczyłby tylko partii to mało ważne, ale dotyczy nas Polaków i kto tego nie widzi jest idiotą/onośnie idioty posługuję się słownictwem Celiskiego z wczorajszego programu Pospieszalskiego/ Dla mnie to jest tak jasne jak 2+2 i nie wiem, czy nie będę poniżać Witolda, jeżeli będę pokazywać tak proste przykłady zamordyzmu w Platformie. Są ludzie mądrzejsi ode mnie, którzy o tym piszą, oczywiście nie można o tym mówić w "publicznmych mediach", gdyz w "publcznych mediach" na skutek zamordyzmu w Polsce jest tylko 0,5% wolności o czym napisałam notkę w salonie 24. Na temat zamordyzmu w Platformie oraz w Polsce można znaleźć wiele w internecie, wystarczy wpisać odpowiednie hasło w wyszukiwarce. Oto jeden z wielu przykładó dotyczący niedalekiej przeszłości: http://www.pardon.pl/artykul/8880/_/4#komentarz_1911858
|
Pt gru 09, 2011 9:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aleś podała źródło  .....dywagacje dziennikarskie - podobnych felietonów o konkretnym zdarzeniu znajdziesz w róznym, diametrialnie różnym tonie, wersji, fuul. Dorzuciłaś jeszcze do Palikota Piskorskiego i Z. Gilowską "Donald bracie"....baaardzo wiarygodni oboje.
|
Pt gru 09, 2011 9:18 |
|
 |
Elbrus
|
gita napisał(a): Zamordyzm w Platformie zapanował już w czasie, gdy partię musieli opuścić ś.p.Płażyński i Olechowski o Piskorskim i Gilowskiej nie wspomnę. I nie wspominaj, bo Zyta i Piskorski nie wylecieli za krytykę Tuska, a Płażyński i Olechowski sami odeszli (ten ostatni m.in. dlatego, żeby startować na prezydenta z partii Piskorskiego, bo trochę dziwnym by było, gdyby z PO startowało dwóch kandydatów). Politycy opuszczają partię nie tylko dlatego, że panuje w nich zamordyzm, nawet jeśli nierealizację własnych pomysłów za takowy uważają. Realizować pomysłu na partię proponowaną przez każdego jej członka fizycznie się nie da. ~LEJBA KOHNE 18:25 [13.06.2009] JA ROZWALILEM KOMUNE
I DECYDUJE:
PIEKNA PITERA
NA PREZYDENTA!!!!!!!
I NIE JESTEM I NIE BYLEM
BOLKIEM JESTEM:
LEJBA KOHNECo ma wspólnego ten Żyd z zamordyzmem w Platformie? Czy zainstalował tam może swoją lożę i steruje władzami centralnymi PZPO z Tel Awiwu?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Pt gru 09, 2011 9:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Aleś podała źródło  .....dywagacje dziennikarskie - podobnych felietonów o konkretnym zdarzeniu znajdziesz w róznym, diametrialnie różnym tonie, wersji, fuul. Dorzuciłaś jeszcze do Palikota Piskorskiego i Z. Gilowską "Donald bracie"....baaardzo wiarygodni oboje. Faktycznie mogłam podać inne źródło. Zalinkowałam jedno z wielu.
|
Pt gru 09, 2011 10:01 |
|
 |
Witold
|
gita napisał(a): Dla mnie to jest tak jasne jak 2+2 i nie wiem, czy nie będę poniżać Witolda, jeżeli będę pokazywać tak proste przykłady zamordyzmu w Platformie.
I dlatego Gita nadal żadnych konkretnych przykładów nie podała 
|
Pt gru 09, 2011 10:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witold napisał(a): gita napisał(a): Dla mnie to jest tak jasne jak 2+2 i nie wiem, czy nie będę poniżać Witolda, jeżeli będę pokazywać tak proste przykłady zamordyzmu w Platformie.
I dlatego Gita nadal żadnych konkretnych przykładów nie podała  Pytania za tysiąc złotych:Dlaczego Witold jest upierdliwy? P.S. Mogę się domyśleć, że donosiciel doniesie do moderacji i otrzymam ostrzeżenie za "upierdliwy", tak właśnie działają prowokatorzy, pomimo wyłożenia kawy na ławą, udają, że nie było odpowiedzi i liczą na wyprowadzenie z równowagi adwerszarza. Ponieważ nie jestem DONOSICIELEM zdarza mi się, że padam ofiarą takowych.
|
Pt gru 09, 2011 11:14 |
|
|
|