Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 19:11

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Ban na Czacie 
Autor Wiadomość

rzepaczku przed chwilką byłem na czacie... i widziałem jak obrażasz innych... a teraz popatrz:

[00:09:26] ~TlustyGrubasek: Trzymam w elektrowni swoją rękę na przelączniku na którym poisze ..Prąd dla Bezlizariusza"

[00:06:22] ~TlustyGrubasek: j słusznie zauważyliśmy, Lenka jest wredna
[00:06:26] ~TlustyGrubasek: jak......

[00:04:50] ~TlustyGrubasek: herlaki są do bani

i inne cytaty... mam cały zapis ale to dla tego kto jest odpowiedzialny za czat, czyli dla admina... następnym razem postaraj się o inne alibi...

mam nadzieję, że będziesz w końcu kiedyś persona in grata na tym czacie albo zaczniesz szanować innych... pozdrawiam

Pn cze 06, 2005 23:15
Prosze o wstawienie całego zapisu (jest krótki) do momentu wyrzucenia mnie i wytłuszczenie obelg Belazariusza po moim adresem oraz momentu, w którym mnie bez powodu wyrzycił. Niech świat zapłacze nad moją krzywdą ! Niech winni zostaną ukarani. Ten wybiurczy tekst to manipulacja. Wcześniej zamieściłem swój tekst z rzetelnym opisem.

Pn cze 06, 2005 23:29
poisze ..Prąd dla Bezlizariusza"

[00:06:22] ~TlustyGrubasek: j słusznie zauważyliśmy, Lenka jest wredna
[00:06:26] ~TlustyGrubasek: jak......

[00:04:50] ~TlustyGrubasek: herlaki są do bani

Podła manipulacja, zobaczcie jak manipuluje czasem !!! Na koniec dał tekst wypowiedziany dużo wcześniej . Tak sklejając tekst to można mi udowodnić wywołanie II wojny światwej... Czy ludzie zawsze byli tacy źli ?

Pn cze 06, 2005 23:35
On mnie jeszcze zabanował ! Ludzie, przecież to karygodne..........

Pn cze 06, 2005 23:39

Przed chwilą na chacie doszło do rzeczy bez precednsu. Otóż jako Tłusty Grubasek stwierdziłem / poddałem dyskusji - przynaję może nazbyt pochopnie postawioną - tezę, że niejaka Lenka jest wredna i poddałem ten problem dyskusji. W tym momencie niejaki Belazarisz, ze złowrogim uśmiechem. zasugerował mi zebym zamknął temat, co uczyniłem. Po tym jak radośnie odczuł swoją władzę, rozpoczął dalsze wycieczki pod moim adresem, wyśmiewając moją nadwagę (ludzie śa okrótni...). Przebilałem. Alke kiedy dalej to robił, to mu powiedziałem, ze tym razem mu daruję, ale natępnym razem wyłącze mu prąd i skończy sie ta jego zabawa. I co zrobił Belazariusz ? Wyrzucił mnie z chatu! Wg mnie zachował się niegodnie.
wyszydzony, odrzucony, wyśmiany, obolały Tłusty Grubasek

powyższy tekst został zamieszczony na forum o 0:24 jako początek nowego tematu - wobec tego uwaga:
1. proszę nie tworzyć nowych tematów skoro o tym samym rozmawia się już na forum
2. proszę nie zakładać wątków personalnych

Pn cze 06, 2005 23:44
,
powyższy tekst został zamieszczony na forum o 0:24 jako początek nowego tematu - wobec tego uwaga:
1. proszę nie tworzyć nowych tematów skoro o tym samym rozmawia się już na forum

W związku z powyższym wyjaśniam: Dopiero po napisaniu swojego tematu: ,,Balazariusz boi się, że mu wyłącze prąd" dostrzegłem tekst Worka - podłączony do innego tematu - odnoszący się do mojego krótkiego chatowania na ogólnym chacie, i stąd właśnie powstały dwa fronty dyskusyjne. Jednakże o ile - jak Pan słusznie podniósł - w tym wątku Work pisał na ten sam temat, to jednak - co rzuca sie w oczy - daleko jego wypowiedzi do pełnej naukowej precyzji, pogłębionej o rys psychologiczny, mojej relacji z tego wydarzenia, którą zapisałem w niedżałowanej pamięci wątku: ,,Balazariusz boi się, że mu wyłącze prąd" . Pragnę jednak podziekowac Panu za włożony trud moderacyjny.
saxon napisał(a):

2. proszę nie zakładać wątków personalnych

Wątek ,,Balazariusz boi się, że mu wyłącze prąd" zamieściłem wychodząc z założenia, że osoby pełniące funkcje publiczne, winny liczyć się z publiczną oceną ich czynów dokonanych w ramach pełnionych funkcji, z mandatu społecznego (wspólnoty netowej).
To, że Pan nie podziela mojego stanowiska stanowi dla mnie źródło naukowej inspiracji do osobistej rtefleksji nad świadomością obywatelską młodej inteligencji polskiej na początku XXI wieku.

Wt cze 07, 2005 0:24

[00:03:19] ~TlustyGrubasek: Wg mnie lenka jest wredna
[00:03:29] ~TlustyGrubasek: ktoś możemnie poprzeć?

[00:03:53] Belizariusz: tak....Lenka moze i jest wredna......ale za to ładna, a tys tłuisty i paskudnie gruby

00:04:18] ~TlustyGrubasek: uroda przemija
[00:04:29] Belizariusz: tłustośc zabija

[00:04:54] ~TlustyGrubasek: herlaki są do bani

[00:06:03] ~TlustyGrubasek: chciałem zauwążyć,że odbiegliśmy od temtu

[00:06:12] Belizariusz: a jaki temat?

[00:06:24] ~TlustyGrubasek: j słusznie zauważyliśmy, Lenka jest wredna
[00:06:28] ~TlustyGrubasek: jak......

[00:06:45] Belizariusz: ty masz chyba nawet mózg przetłuszczony
[00:06:55] Belizariusz: wal sie synek od Lenki bo wylecisz

[00:07:34] ~TlustyGrubasek: Dobra, Belazariusz. mamdziś dobry humor
[00:07:54] ~TlustyGrubasek: ale następnym razem wyłącze ci prąd
[00:08:06] ~TlustyGrubasek: i będziesz musiał iśc spać

[00:08:33] Belizariusz: tlusty....jestes moim dozorca?
[00:09:30] ~TlustyGrubasek: Trzymam w elektrowni swoją rękę na przelączniku na którym poisze ..Prąd dla Bezlizariusza"

[00:09:44] ~TlustyGrubasek: jak się mi znudzi, to ci wyłącze

[00:09:59] Belizariusz: a mnie sie juz znudzilo

Ot CALUTKI zapis naszej rozmowy

Podobno zamknałes temat.....no cóz wróciłes do tematu Lenki i dziwnym trafem stwierdziłes, iz podobno MY zauwazyliśmy, ze "Lenka jest wredna".

Twoje wypociny na Forum sa przykładem typowej manipulacji....manipulacji, która zarzucasz wszystkim wokół tylko nie sobie......

Wt cze 07, 2005 8:21
[quote="Belizariusz"]Zapis od poczatku:
Wchodzę na czat ogólny:
[00:03:19] ~TlustyGrubasek: Wg mnie lenka jest wredna
[00:03:29] ~TlustyGrubasek: ktoś możemnie poprzeć?
Jak poprzednio przyznałem była to teza nazbyt pochopnie postawiona, jednak wyartykułowana nie jako jako kategoryczna lub jako zwykła obelga, lecz ,,do dyskusji".
[00:03:53] Belizariusz: tak....Lenka moze i jest wredna......ale za to ładna, a tys tłuisty i paskudnie gruby Belazariusz przyzaje mi rację, a następnie - jako opek - obraża mnie, ale nic to..., potem wyjasniam mu:

00:04:18] ~TlustyGrubasek: uroda przemija
Aby nie być posądzonym o chęć obrażenia kogoś pomiąłem drugą część tego słynnego pwiedzenia, które w całości grzmi:
,,Uroda przemija, głupota pozostaje"

[00:04:29] Belizariusz: tłustośc zabija
Belzariusz znowu wyśmiewa się z mojej nadwagi i z poważnej dyskusji na temat przemijalności człowieka, przechodzi do wycieczek osobistych, zatem sprowokowany bronię się :

[00:04:54] ~TlustyGrubasek: herlaki są do bani
[00:06:03] ~TlustyGrubasek: chciałem zauwążyć,że odbiegliśmy od temtu
[00:06:12] Belizariusz: a jaki temat?
No cóż zostałem niejako wywołany do powtórzenia mojej tezy, ale znowu czynię to w formie zaproszenia do dyskusji...:

[00:06:24] ~TlustyGrubasek: j słusznie zauważyliśmy, Lenka jest wredna
[00:06:28] ~TlustyGrubasek: jak......
[00:06:45] Belizariusz: ty masz chyba nawet mózg przetłuszczony
znowu osobista obelga - do tej pory mam uraz psychiczny..

[00:06:55] Belizariusz: wal sie synek od Lenki bo wylecisz
Belaizariusz oznajmia mi, że jest moim ojcem (no cóż sukces ma wielu ojców, klęska jest porażką, ale dziekuję, pozstanę przy rodzicach naturalnych) - i ostrzega mnie po raz pierwszy, że nalezy skończyć temat Lenki, bo zostanę wyrzucony z chatu ...

[00:07:34] ~TlustyGrubasek: Dobra, Belizariusz. mam dziś dobry humor
[00:07:54] ~TlustyGrubasek: ale następnym razem wyłącze ci prąd
[00:08:06] ~TlustyGrubasek: i będziesz musiał iśc spać
I tymi prostymi słowami, odpowiedziałem na mało kulturalną wypowiedź (lub jak kto woli - obraźliwą) Belizariusza - oficjalnego opka, ,,pana na chacie"; można powiedzieć, że zostałem sprowokowany do pokazania ostrza mojego poczucia humoru
...

[00:08:33] Belizariusz: tlusty....jestes moim dozorca?
BelIzariusz próbuje również jak widać swojego dowcipu...

[00:09:30] ~TlustyGrubasek: Trzymam w elektrowni swoją rękę na przelączniku na którym poisze ..Prąd dla Bezlizariusza"
[00:09:44] ~TlustyGrubasek: jak się mi znudzi, to ci wyłącze
Powyższą piękną ripostą odpieram atak. ,,Upokorzony" Belazariusz wyrzuca mnie z chatu i z zakazem powrotu (blokada IP) :
[00:09:59] Belizariusz: a mnie sie juz znudzilo

I KO TU MANIPULUJE FAKTAMI ?!
PROSZĘ ZAUWAZYĆ, ŻE ZAMKNĄŁEM TEMAT LENKI ZARAZ PO UPMNIENIU PRZEZ BELIZARIUSZA, TZN. OSTATNI RAZ PADŁO Z MOJEJ STRONY POŁĄCZENIE SŁOW ,,LENKA" I ,,WREDNA" W 6 MINUCIE I 24 SEKUNDZIE CHATU. POTEM NIE POWIEDZIAŁEM NIC, CO MOŻNABY UZNAC ZA OBELGĘ. NATOMIAST BEZILAZRIUSZ WYRZUCA MNIE Z CHATU W 10 MINUCIE ROZMOWY, CZYLI PO 3,5 MINUTY ODPOWIEDNIEGO ZACHOWYWANIA SIĘ - PO WYMIANIE ZDAŃ NA TEMTAT MOICH MOZLIWOŚCI WYŁĄCZENIA MU PRĄDU :D . PRZECIEŻ TO SMIESZNE . OPEK NIE MOŻE SIE TAK ZACHOWYWAĆ...

ŻEBY BYĆ OPKIEM NA CHACIE POPTRZEBA 3-ch RZECZY:
1. POCZUCIA CHUMORU,
2. DOJRZAŁOŚCI, w tym EMOCJONALNEJ,
3. POCZUCIA, ŻE JEST TO SŁUZBA, A NIE WŁADZA, NA KTÓREJ BUDUJE SIĘ SWOJĄ POZYCJE.
BEZ KOMENTARZA

Wt cze 07, 2005 11:09

Rzepaku, ja dostaje bana przeważnie na dwa dni, a óźniej jest zdjęty, więc po co się kłucić i robić zamieszanie?

Wt cze 07, 2005 11:28
Zobacz profil WWW
Meg, ludzi trzeba wychowywać, a świat zmieniać.... dlatego.

Wt cze 07, 2005 11:32

Cytuj:
Jak poprzednio przyznałem była to teza nazbyt pochopnie postawiona, jednak wyartykułowana nie jako jako kategoryczna lub jako zwykła obelga, lecz ,,do dyskusji".

..co znaczy teza o czyjejs wrednosci? Czy taka teze poddaje sie pod ogólna dyskusje?
Cytuj:
Belazariusz przyzaje mi rację, a następnie - jako opek - obraża mnie, ale nic to..., potem wyjasniam mu:

Radziłbym zrozumieć to zdanie w odpowiednim kontekscie. To nie było przyznanie racji, a jedynie ironia. Czy mam wytłumaczyc czym jest "ironia"?

Cytuj:
Aby nie być posądzonym o chęć obrażenia kogoś pomiąłem drugą część tego słynnego pwiedzenia, które w całości grzmi:
,,Uroda przemija, głupota pozostaje"

Chec obrażenia "kogoś" zakwitła w Tobie w momencie gdy wyraziłes swoja "teze" o Lence.......nie tylko ty znasz to przysłowie.

Cytuj:
Belzariusz znowu wyśmiewa się z mojej nadwagi i z poważnej dyskusji na temat przemijalności człowieka, przechodzi do wycieczek osobistych, zatem sprowokowany bronię się :

Pomyliłes zycie realne z czatem. Nie moge wysmiewac Twojej tuszy bom nigdy cie nie widział. Wysmiewam zatem Twój nick......w dodatku nick z tylda, a wiec tymczasowy. Poza tym dobrze sie zrymowało.

Cytuj:
No cóż zostałem niejako wywołany do powtórzenia mojej tezy, ale znowu czynię to w formie zaproszenia do dyskusji...:

no tak....kolejny raz ktos kto uważa sie za wyjatkowo kulturalnego, chce dyskutowac o czyjejs wrednosci......typowy objaw chamstwa.

Cytuj:
znowu osobista obelga - do tej pory mam uraz psychiczny..

biedactwo, az sie popłakałem........mam dla Ciebie rade - nie wchodz wiecej na czat i nie narazaj sie na ciezka depresje. Postaram ci sie pomóc...podaj maila wynajde ci adres dobrego psychoterapeuty.....

Cytuj:
Belaizariusz oznajmia mi, że jest moim ojcem (no cóż sukces ma wielu ojców, klęska jest porażką, ale dziekuję, pozstanę przy rodzicach naturalnych) - i ostrzega mnie po raz pierwszy, że nalezy skończyć temat Lenki, bo zostanę wyrzucony z chatu ...

Hmmmm......wyrażenie "synek" nie jest przyznaniem sie do ojcostwa. Zreszta nigdy bym tak fatalnego błedu nie zrobił.......az mnie ciarki przeszły na mysl o takim synu...brrrrrr.

Cytuj:
I tymi prostymi słowami, odpowiedziałem na mało kulturalną wypowiedź (lub jak kto woli - obraźliwą) Belizariusza - oficjalnego opka, ,,pana na chacie"; można powiedzieć, że zostałem sprowokowany do pokazania ostrza mojego poczucia humoru

Odpowiedziałem tylko chamstwem na chamskie zagrywki w stosunku do kogos kogo cenie na tym czacie (Lenki). Pod nickiem Belizariusz wchodzi osoba prywatna i nick ten nie posiada uprawnien opa......bład.
"Ostrze " Twojego poczucia humoru.....nieco stepiało.....

Cytuj:
BelIzariusz próbuje również jak widać swojego dowcipu...

Na kiepski humor, kiepska odpowiedz....szkoda sie wysilac.
Cytuj:
Powyższą piękną ripostą odpieram atak. ,,Upokorzony" Belazariusz wyrzuca mnie z chatu i z zakazem powrotu (blokada IP) :

Teraz zabłysnałes humorem (moze ci sie chwilowo wyostrzył)...."upokorzony" ....dobre...naprawde dobre....buhahahahahahahahah

Wt cze 07, 2005 11:34

Tak tzreba wychowywać, ale żeby móc trzeba najpierw również zachowywać się właściwie. Uważasz, że twoje zachowanie takie było? Bo ja jednak myślę, że nie. Widzieć drzazgę w oku bliźniego, a w swoim belki nie widzieć? Jeśli sam nie będzies zrobił tego typu prowokacji nikt nie będzie Ciebie wyrzucał, a jeśli chcesz takie prowokacje robić to nastaw się na bana, takie są zasady.

Wt cze 07, 2005 11:37
Zobacz profil WWW
Ależ meg, przecież to od poczatku było żartem i to zakończonym na ,,życzenie" opka. Nie było żadnych powodów do wyrzucania... Żyjesz chyba wśród smutnych ludzi.

Wt cze 07, 2005 11:57

Cóz smutne jest dla mnie to, że dla Ciebie jest zabawne nazywanie kogoś "wrednym". Ubolewam... :(

Wt cze 07, 2005 12:00
Zobacz profil WWW
Meg, lubię takie pewne swego zdania 19-22 latki. To uroczy wiek. Nie skomentuję. Przypominasz mi mnie, gdy byłem w Twoim wieku...

Wt cze 07, 2005 12:20
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona