Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 9:26

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Czy moderatorzy katolickiego forum muszą słuchac Papieża ? 
Autor Wiadomość

Wt lip 05, 2005 13:00
Nie Rzepaku to tak nie działa.
Mogliśmy sobie polemizować i było miło, ale jeśli Ty sprowadzasz dyskusję do argumentu: "Ci, którzy się ze mną nie zgadzają, działają na szkodę Kościoła, bo tworzą podziały i dlatego powinni się ze mną zgadzać", a dalej próbujesz grozić, to ja Ciebie bardzo proszę albo zrealizuj swe groźby albo zacznij dyskutować akceptując, że druga strona niekoniecznie się z Tobą zgodzi.
Swego czasu powstały dwa tematy o Radiu Maryja i trudno - są jakie są, ale nie ma powodu zakłdać tematów kolejnych. I tyle - gdybyś to Ty inicjował tematykę o RM tutaj, może by się inaczej nazywało. Ale jest jak jest.
Podtrzymuję, że moderatorzy nie powinni ingerować w listy i tematy tylko dlatego, że się z nimi katolicyzm, lub część katolików, nie zgadza. To by była niedopuszczalna ingerencja tylko z uwagi na czyjś światopogląd.
Ale po cóż ja dyskutuję, skoro Ty zacząłeś grozić.

Wt lip 05, 2005 13:03
Ja kończę. Macie moi drodzy 3-y dni na powrót do pełnej jedności ze Stolicą Apostolską, potem trzeba będzie coś zrobić z tą herezją/schizmą/nieposłuszeństewm i powiadomiony zostanie Episkopat Polski.

Wt lip 05, 2005 13:05

wątek kim jest heretyk, przeczytaj i nie opowiadaj więcje głupot http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=3989

Wt lip 05, 2005 13:10
Zobacz profil WWW
Po raz wtóry odsyłam Cię do listu:
Jan Paweł II
LIST APOSTOLSKI MOTU PROPRIO AD TUENDAM FIDEM
wprowadzający pewne przepisy do Kodeksu Prawa Kanonicznego i Kodeksu Kanonów Kościołów Wschodnich
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/W/WP ... endam.html

KONIEC

Wt lip 05, 2005 13:16

tylko nie możesz pojąc że w tym liście nie na nic powtarzam NIC na temat radia Mayrja

Wt lip 05, 2005 13:19
Zobacz profil WWW

Rzepaku, jeśli jesteś przekonany o swoich racjach, to powiadamiaj Komisję. Ja przejrzałem wątki dotyczące Radia Maryja i nie mogę zgodzić się z Twoimi zarzutami. Wobec tego nie będę łączyć się z Tobą w donosach, bo byłoby to fałszywe świadectwo przeciw moim bliźnim.
Mam nadzieję, że przyjmiesz tę argumentację i nie wykluczysz mnie z jedności ze Stolica Apostolską ;-)

Wt lip 05, 2005 13:26

oj raczej Cię wykluczy, mnie już to zrobił dawno mimo, zze bardo lubię naszego Papę :) :D

Wt lip 05, 2005 13:35
Zobacz profil WWW

Ja kończę. Macie moi drodzy 3-y dni na powrót do pełnej jedności ze Stolicą Apostolską, potem trzeba będzie coś zrobić z tą herezją/schizmą/nieposłuszeństewm i powiadomiony zostanie Episkopat Polski.

:o :o :o
czytam czytam i zastanawiam sie kto tu rozbija jedność i miłość w naszej małej wspólnocie:)
pozatym polecam 3 dni poczytać Ewangelie i zrozumieć czym jest miłość, wiara a nei przez 3 dni straszyć nas nie wiadomo czym, krzyeczeć, oskarżać.
wcale nie musimy słuchać Radia Maryja ani zgadzać sie z prezentowanym tam swiatopoglądem, wystarcza nam sluchanie Słowa Bożego :)

Wt lip 05, 2005 13:41

Po za tym Papa Benedykt ma owiele ciekawsze zajęcia niż zajmowanie się rzepakowymi głupotami :)

Wt lip 05, 2005 13:51
Zobacz profil WWW

Post Re: Czy moderatorzy katolickiego forum muszą słuchac Papież
Rzepak napisał(a):
Saxon to wyciął w dziale moderacja (bez śladu...), ale nie przewidział, że mam kopię. Prawdę nie tak łatwo ,,wyciąć". Tu temat pasuje równie dobrze.

Temat zostaje zablokowany.

Wt lip 05, 2005 15:58
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2