Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 15, 2025 8:24

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 277 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Następna strona
 Czy to jeszcze moj kraj? 
Autor Wiadomość

Post Re: Czy to jeszcze moj kraj?
Przypominam, że ani "nauka" Mike29, ani żaden inny wyznawca gejizmu nadal nie podał takiej definicji choroby, która by objęła pedofilię i zoofilię, a równocześnie nie objęła homoseksualizmu. :roll:

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Śr lut 20, 2013 11:02
...i heteroseksualizmu.

Nie zpominaj się pseudonaukowcu pilastrze :glaszcze:

Śr lut 20, 2013 13:42
Moderator

Mike29 napisał(a):
...i heteroseksualizmu.

Nie zpominaj się pseudonaukowcu pilastrze :glaszcze:

Nie przyjmuję istnienia pojęcia "heteroseksualizm".
Istnieje tylko seksualizm w ramach gatunku, czyli zachowania płciowe, czyli zachowania z konieczności wymagające istnienia dwóch płci, co potocznie nazywane jest "heteroseksualizmem", a tak naprawdę jest seksualnym zachowaniem.
Pozostałe zachowania to nienormalne zachowania quasi-seksualne polegające na naśladowaniu zachowań seksualnych przez dwóch samców czy dwie samice.

Z tego powodu te quasi-seksualne zachowania Freud nazywał parafiliami i do parafilii zaliczał także małpowanie stosunku seksualnego przez dwie osoby tej samej płci.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia

Śr lut 20, 2013 14:36
Zobacz profil WWW
Mike29, widać jak usilnie próbujesz publicznie usprawiedliwiać tylko i wyłoncznie przed samym sobą swoje nienaturalne skłonności seksualne. Nie znam normalnego faceta, dla którego tylko kobieta jest pociągająca, który powiedziałby że dwóch facetów się całujących to jest normalne. Wzbudza to raczej obrzydzenie, więc nie oszukuj sam siebie że te anormalne zachowania seksualne są i będą społecznie akceptowalne. Pogódz się z tym że u większości normalnych męszczyzn wzbudza to niesmak i obrzydzenie. Widok dwóch całujących się facetów na mieście wzbudza takie samo obrzydzenie jakby w centrum handlowym zdjeli spodnie i za przeproszeniem na środku, między ludzmi oddali stolec. Więc daj se spokój i nie przekonuj innych że kupa w papierku to cukierek i ładnie pachnie. Jeżeli dla Ciebie tak, to ok, i daj se spokój z tymi swoimi bzdurami i przekonywaniem normalnych ludzi że kupa w papierku to cukierek i ładnie pachnie, skoro dla kogoś tak nie jest. Pogodz się z tym bo takim przekonywaniem tylko się ośmieszasz, a geje w ten sposób tylko wzbudzają do siebie większą niechęć społeczną.

Śr lut 20, 2013 15:13

faustynkas napisał(a):
Ponawiam pytania merytoryczne do homoseksualistów (@Mike29,@Vacarius).

Ja jestem biseksualistą. Jeśli nie znasz tego słowa to sobie sprawdź w encyklopedii.

pilaster napisał(a):
Przypominam, że ani "nauka" Mike29, ani żaden inny wyznawca gejizmu nadal nie podał takiej definicji choroby, która by objęła pedofilię i zoofilię, a równocześnie nie objęła homoseksualizmu. :roll:

Gwałt jest chorobą.

Ta krótka definicja obejmuje pedofilie i zoofilie a nie obejmuje homoseksualizmu.
Przyjąłeś tą definicje? Czy nadal będziesz mówić ze nikt ci takiej definicji nie podał?

Śr lut 20, 2013 15:14

Vacarius napisał(a):
Ja jestem biseksualistą. Jeśli nie znasz tego słowa to sobie sprawdź w encyklopedii.

Czyli także jesteś obarczony chorobą psychiczną - homoseksualizmem. I także tobie chcę wykazać, że to choroba, że nie jest dziedziczna i że możesz być w pełni zdrowy.

Śr lut 20, 2013 15:32

Nie wiem, czy jestem wyznawca geijzmu, bo nie wiem co to znaczy ale ja podałem.
„Nie ma naukowej definicji choroby. Ale zadaniem medycyny jest pomaganie ludziom, w ich bólu i cierpieniu, przedłużaniu życia.”, Pedofile są sprawcami cierpień dzieci. Proszę, żeby ktoś z homofobów wreszcie wyjaśnił jaki ma sens medyczny ma uznanie homoseksualizmu za chorobę (czy tez zaburzenie wszystko jedno)

Śr lut 20, 2013 15:43

Vacarius napisał(a):
pilaster napisał(a):

Gwałt jest chorobą.

Ta krótka definicja obejmuje pedofilie i zoofilie a nie obejmuje homoseksualizmu.

Acha. To i grypa to gwałt? A gruźlica powstaje w wyniku gwałtu? Bo chyba nie ogarniam :o

Grzegor

Cytuj:
Proszę, żeby ktoś z homofobów wreszcie wyjaśnił jaki ma sens medyczny ma uznanie homoseksualizmu za chorobę

Taki, że przywróci to ścisłość naukową i ułatwi badania nad ewentualnym leczeniem. :-(

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Śr lut 20, 2013 15:45
pilaster napisał(a):
Taki, że przywróci to ścisłość naukową i ułatwi badania nad ewentualnym leczeniem. :-(

Nie uznaje się za chorobę czegoś co nią nie jest, tylko dlatego, by tak się podoba pseudonaukowcowi pilastrowi w zgodzie z jego homofobicznymi odczuciami. W tej samej ideologii pilaster nie chce uznać heteroseksualizmu za chorobę, a konsekwentnie również powinien. Tym samym pilaster jest nielogiczny nawet w swoich własnych urojeniach.

Śr lut 20, 2013 17:31

Mike29 napisał(a):
...i heteroseksualizmu.

I posiadania mózgu.

Nie zapominaj o tym, homofobie Mike29

Vacarius napisał(a):
Gwałt jest chorobą.

Ta krótka definicja obejmuje pedofilie i zoofilie

Niby w jaki sposób?

A sama "definicja" jest absurdalna, gwałt jest czynnością, a nie cechą.

Śr lut 20, 2013 18:29
Mike29 napisał(a):
pilaster nie chce uznać heteroseksualizmu za chorobę
A jest jakaś definicja choroby, która by pozwalała heteroseksualizm uznać za takową?

Śr lut 20, 2013 18:42
Wg. pilastra jest to definicja pedofilii i zoofili.

Śr lut 20, 2013 18:47

Śr lut 20, 2013 18:47
Mike29 napisał(a):
Jakie "to"? Bełkoczesz coraz bardziej w swoim homofobicznym zacietrzewieniu. Na początku było to może jeszcze zabawne. Ale już nienawiść do homoseksualistów Ci mózg zalała i nie potrafisz nawet składnie argumentować.

Śr lut 20, 2013 18:52
Przytaczam tylko opinię twojego pseudonaukowego autorytetu :) Nie robi na mnie żadnego wrażenia odwracanie kotka ogonem i atak moimi własnymi argumentami. Homofob zefcio ma jeszcze lepsze fazy od pilastra :D Tak to jest jak homofob nie ma żadnych merytorycznych argumentów, posuwa się do ostateczności - nazwania geja homofobem :cojest:

Śr lut 20, 2013 19:03
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 277 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Następna strona