Autor |
Wiadomość |
Witold
|
 Re: Czy to jeszcze moj kraj?
Nie, zefciu, przecież on jest bardzo konsekwentny. Obowiązujące Stanowisko Nauki (tj. Mike29) mówi przecież, że chorobą jest to co jest skorelowane z pedofilią. Zatem Mike29 pisząc: Mike29 napisał(a): Wg. pilastra jest to definicja pedofilii i zoofili. ...potwierdza tylko, że definicja pedofilii jest definicją choroby w ogóle. Perfekcyjnie logiczne, czyż nie?
Ostatnio edytowano Śr lut 20, 2013 19:13 przez Witold, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr lut 20, 2013 19:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witold włącz żesz raz myślenie i postaraj się zrozumieć słowa twojego mistrza pilastra, choć wiem, że to dla Ciebie ciężkie zadanie, podobnie jak dla zefcia  On eksludował w swoim pytaniu homoseksualizm. Przypomniałem mu tylko, żeby tez ekskludował heteroseksualizm. Logicznie rzecz ujmując (czyli coś z czym ma problem pilaster), jeśli mielibyśmy założyć, że nie ma takiej definicji choroby wyłączającej homo, to również nie ma takiej definicji choroby wyłączającej hetero. No i tutaj by się zgadzało, pilaster gola strzela do własnej brameczki sugerując wszystkim wszem i wobec, że jest człowiekiem chorym na heteroseksualizm  Pozostaje pytanie, czy pilaster szukał już pomocy u specjalisty (ale nie pseudonaukowca)?
|
Śr lut 20, 2013 19:13 |
|
 |
Witold
|
Mike29 napisał(a): Logicznie rzecz ujmując (czyli coś z czym ma problem pilaster), jeśli mielibyśmy założyć, że nie ma takiej definicji choroby wyłączającej homo, to również nie ma takiej definicji choroby wyłączającej hetero. I posiadanie mózgu...
|
Śr lut 20, 2013 19:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
...którego poza tym, że posiadać, to jeszcze trzeba umieć włączać Witoldzie 
|
Śr lut 20, 2013 19:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mike29 napisał(a): Witold włącz żesz raz myślenie i postaraj się zrozumieć słowa twojego mistrza pilastra, choć wiem, że to dla Ciebie ciężkie zadanie, podobnie jak dla zefcia  On eksludował w swoim pytaniu homoseksualizm. Przypomniałem mu tylko, żeby tez ekskludował heteroseksualizm. Logicznie rzecz ujmując (czyli coś z czym ma problem pilaster), jeśli mielibyśmy założyć, że nie ma takiej definicji choroby wyłączającej homo, to również nie ma takiej definicji choroby wyłączającej hetero. No i tutaj by się zgadzało, pilaster gola strzela do własnej brameczki sugerując wszystkim wszem i wobec, że jest człowiekiem chorym na heteroseksualizm  Pozostaje pytanie, czy pilaster szukał już pomocy u specjalisty (ale nie pseudonaukowca)? Aha - czyli homofob podający się za Mike'a po prostu dalej udaje, że homoseksualiści to idioci niezdolni do logicznego myślenia.
|
Śr lut 20, 2013 19:23 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
daj spokój Mike.... zaplątałeś się całkowicie. Naprawdę większość użytkowników tego forum ma z Ciebie niezły ubaw, a Ty dalej piszesz na poważnie
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Śr lut 20, 2013 20:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zamiast gej lepiej chyba używać słowa pedzio, to tak bardziej zdrobniale i sympatycznie. Gej jest za bardzo homofobiczne  .
|
Śr lut 20, 2013 20:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): daj spokój Mike.... zaplątałeś się całkowicie. Naprawdę większość użytkowników tego forum ma z Ciebie niezły ubaw, a Ty dalej piszesz na poważnie Nie widzę tej większości. Kilku frustratów to nie większość. Ja tu mam całkiem niezłe poparcie, z rytmu mnie nie wybijesz, ale sil się dalej, a najlepiej odpowiadaj merytorycznie, o ile masz cokolwiek takiego do powiedzenia, poza wylewaniem na forum swoich uprzedzeń i niewiedzy 
|
Śr lut 20, 2013 20:15 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Mike29 napisał(a): medieval_man napisał(a): daj spokój Mike.... zaplątałeś się całkowicie. Naprawdę większość użytkowników tego forum ma z Ciebie niezły ubaw, a Ty dalej piszesz na poważnie Nie widzę tej większości. Kilku frustratów to nie większość. Ja tu mam całkiem niezłe poparcie, z rytmu mnie nie wybijesz, ale sil się dalej, a najlepiej odpowiadaj merytorycznie, o ile masz cokolwiek takiego do powiedzenia, poza wylewaniem na forum swoich uprzedzeń i niewiedzy  nie dość, że poplątany to jeszcze ślepy. Ale nie krępuj się Alberciku... ośmieszaj się dalej
|
Śr lut 20, 2013 20:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@quas i @medieval_man @Mike29 interesuje się katolicyzmem i poświęca wolne chwile, aby z wypiekami na twarzy śledzić co w Watykanie piszczy, a nawet udziela się na chrześcijańskim forum w ramach swoich zainteresowań, a Wy kręcicie nosem, zamiast wykorzystać okazję do niesienia Dobrej Nowiny i kropienia wodą święconą tutejszych niewiernych, zanim zdążą w popłochu uciec. Ciężko wam dogodzić marudy  . PS.Jaki znowu Albert?
|
Śr lut 20, 2013 20:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val Co prawda nie widać oczu, ale ładny nosek, uśmiech i to wystarczy żeby powiedzieć że kobiety są piękne i tylko kobieta pasuje do męszczyzny. Ja już nie wiem jak temu Mikowi co się wszystko poprzestawiało to wytłumaczyć. Może Ty spróbuj i Ci się to uda, jesteś kobietą, użyj swoich wdzięków na Mika  . Jemu wszystko się poprzestawiało i woli chłopców.
|
Śr lut 20, 2013 20:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pfff...wolę takiego Mike29 niż frotteurystę, który swego czasu mnie wykorzystał. @Mike29 przynajmniej w komunikacji miejskiej nie przekroczy mojej przestrzeni osobistej  . Jesteś pewny że chcesz mieć większą konkurencję w walce o kobiety?? 
|
Śr lut 20, 2013 20:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Val Co prawda nie widać oczu, ale ładny nosek, uśmiech i to wystarczy żeby powiedzieć że kobiety są piękne i tylko kobieta pasuje do męszczyzny. Ja już nie wiem jak temu Mikowi co się wszystko poprzestawiało to wytłumaczyć. Może Ty spróbuj i Ci się to uda, jesteś kobietą, użyj swoich wdzięków na Mika  . Jemu wszystko się poprzestawiało i woli chłopców. Nie, to Tobie się nie mieści w głowie, że są 3 orientacje seksualne. Akceptujesz tylko jedną, ale to tylko twoja ignorancja nauki i twój problem. To, że Ty lubisz dziewczyny to nie znaczy, że wszyscy faceci wkoło muszą twoje preferencje podzielać. Nie myśl tym co masz w spodniach tylko głową. Twoją poradę w kierunku Val odbieram jako wyjątkowo chamski przejaw seksizmu, w związku z tym analogicznie jakbym chciał zniżyć się do twojego poziomu, powinienem życzyć Ci, byś odwiedził klub gejowski i poddał się oddziaływaniu chłopaków, o ile rzecz jasna byś był cokolwiek apetycznym kąskiem 
|
Śr lut 20, 2013 21:08 |
|
 |
Vacarius
|
faustynkas napisał(a): Vacarius napisał(a): Ja jestem biseksualistą. Jeśli nie znasz tego słowa to sobie sprawdź w encyklopedii.
Czyli także jesteś obarczony chorobą psychiczną - homoseksualizmem. I także tobie chcę wykazać, że to choroba, że nie jest dziedziczna i że możesz być w pełni zdrowy. A jakież to argumenty masz na to ze biseksualizm to choroba? Chętnie posłucham. pilaster napisał(a): Vacarius napisał(a): pilaster napisał(a): Przypominam, że ani "nauka" Mike29, ani żaden inny wyznawca gejizmu nadal nie podał takiej definicji choroby, która by objęła pedofilię i zoofilię, a równocześnie nie objęła homoseksualizmu.  Gwałt jest chorobą. Ta krótka definicja obejmuje pedofilie i zoofilie a nie obejmuje homoseksualizmu. Acha. To i grypa to gwałt? A gruźlica powstaje w wyniku gwałtu? Bo chyba nie ogarniam  W pewnym sensie atak wirusa lub bakterii na czyjś organizm jest podobny do ataku gwałciciela. Wirusy, bakterie i gwałciciele nie pytają o zgodę. Witold napisał(a): A sama "definicja" jest absurdalna, gwałt jest czynnością, a nie cechą. Uważasz ze wszyscy ludzie są gwałcicielami? Ale się przed gwałceniem hamują gdyż boją się kary? Wielu ludzi nikogo by nie zgwałciło nawet gdyby nie było żadnych kar. Są ludzie którzy maja psychikę uformowaną w taki sposób ze biorą co chcą nie patrząc na cierpienia innych. To jest jak najbardziej choroba w naszym gatunku bo jesteśmy zwierzętami stadnymi. Musimy kierować się altruizmem dla dobra stada. Kto działa wbrew altruizmowi ten jest chorym zwierzęciem stadnym bo nie nadaje się do życia w stadzie. quas napisał(a): Zamiast gej lepiej chyba używać słowa pedzio, to tak bardziej zdrobniale i sympatycznie. Gej jest za bardzo homofobiczne  . Chcesz powiedzieć za ja i Mike to pedzie?
|
Cz lut 21, 2013 0:54 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Val napisał(a): PS.Jaki znowu Albert?
Tak mi się skojarzyło z "Seksmisją": Nie krępuj się, Albercik, usta-usta