Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
I wczoraj Sikorski wyśmiał w czmbuł "uczone" wywody odkrywców braków w jego wykształceniu. http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/648 ... untow.htmlZabawne, że gdy Sikorski był ministrem w rzadzie PiS-owskim był baaaardzo wykształcony. Gdy przeszedł do PO już w 2008r poseł Karski złożył interpelację poselską w kwestii wykształcenia Sikorskiego. "Nasz" niewykształcony Sikorski to baaardzo wykształcony, ale "ich " wykształcony Sikroskie to kupił sobie dyplom.....zasada Kalego stale aktualna  A jeszcze zabawniejsze gdy odkrywa się coś, co jest powszechnie znanym.
Ostatnio edytowano So wrz 22, 2012 15:07 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So wrz 22, 2012 15:00 |
|
|
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Jakkolwiek, z której strony by nie patrzeć, to jest pan Sikorski słabo wykształcony, jedynie bachelor.  Pozostaje mu tylko nadrabiać braki w wykształceniu nerwowym śmiechem ...
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
So wrz 22, 2012 15:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Jakkolwiek, z której strony by nie patrzeć, to jest pan Sikorski słabo wykształcony, jedynie bachelor.  Pozostaje mu tylko nadrabiać braki w wykształceniu nerwowym śmiechem ... Nerwowy śmiech to pozostaje gamoniom, którzy nie znali procedur Oxfordu i "odkryli" oszustwo  :lol Wiedzę o tym zresztą można bez żadnych zabiegów uzyskać na google w biografii R. Sikorskieg, dział: wykształcenie i odpowiedź na interpelację Karskiego.
|
So wrz 22, 2012 15:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jakkolwiek, z której strony by nie patrzeć, to jest pan Sikorski słabo wykształcony, jedynie bachelor. Pozostaje mu tylko nadrabiać braki w wykształceniu nerwowym śmiechem ... Hmmmm.....zapmniał nasz kawiatuszek o czymś bardzo istotnym. Otóż Oksford to jedna z najlepszych uczelni na świecie, a już samo uzyskanie stopnia Bachelor of Arts umożliwia rozpoczęcie studiów doktoranckich . Tak to jednak jest gdy ktos ma fizia na punkcie tytulatury.... Na przykład taki poseł Karski....słyszałem, że ostatnio zrobił kolejny doktorat...obronił na 5 prace pt. "Wpływ niekonwencjonalnych własciwości paralitycznych, oraz nieliniowy magnetyzm C2H5OH wobec nadprzewodnictwa akumulatorowych wózków w powiazaniu z parlamentarnym reprezentactwem IV RP na cypryjskich polach golfowych" Promotorem pracy jest wybitny specjalista od etanoli i rewelacyjny mistrz kierownicy - Łukasz Zbonikowski
|
So wrz 22, 2012 20:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ranking uczelni powstał w oparciu o kilka czynników. Jego twórcy brali pod uwagę: -> reputację naukową placówki (40 proc. oceny), -> ocenę absolwentów uczelni przez ich pracodawców (10 proc.), -> liczbę cytowanych wypowiedzi osób z danego wydziału danej uczelni (20 proc.), -> stosunek liczby pracowników do liczby studentów (20 proc.), -> liczbę zatrudnionych zagranicznych wykładowców (5 proc.), -> liczbę studentów z innych krajów, którzy studiują na danej uczelni (5 proc.). Twierdzenie , że oksford jest jedna z najlepszych uczelni na świecie jest nieprawdą .Gdy spojrzę na fizjonomie sikorskiego teraz i gdy był w pis-ie - to tak na moje oko wyglada na człowieka który uległ nadmiernym , że tak powiem wpływom trunków mocnych . 
|
N wrz 23, 2012 11:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Twierdzenie , że oksford jest jedna z najlepszych uczelni na świecie jest nieprawdą Udowodnij swoja tezę..... Cytuj: Gdy spojrzę na fizjonomie sikorskiego teraz i gdy był w pis-ie - to tak na moje oko wyglada na człowieka który uległ nadmiernym , że tak powiem wpływom trunków mocnych . Jak na trupa to jesteś mistrzem klasyfikacji ludzi ze wzgledu na fizjonomie  Gdyby jednak pójśc Twoim tropem (trupem?) to ja bym określił, że taki macierewicz i Fotyga...to chyba zawsze są na prochach  O Kaczyńskim nie powiem...bo ten sie przyznał 
|
N wrz 23, 2012 11:55 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Jeśli patrzeć po owocach - vide Sikorski - to można by sądzić, że Oksford w zakresie studiów "Bachelor of Arts" jest uczelnią tragiczną. Oczy Polaków robiły się okrągłe ze zdziwienia gdy dowiedzieliśmy się co nasz sławny minister wygadywał będąc w gościnie w Wielkiej Brytanii. "Polska nie wesprze rozbijania UE przez brytyjskich eurosceptyków, ponieważ nie chce powrotu do polityki XX w., gdy była strefą buforową między Wschodem a Zachodem" Kuriozalna jest ta dyplomacja pooksfordzka  No chyba, ze to efekt używek, wcale bym się nie zdziwił.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
N wrz 23, 2012 12:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: "Polska nie wesprze rozbijania UE przez brytyjskich eurosceptyków, ponieważ nie chce powrotu do polityki XX w., gdy była strefą buforową między Wschodem a Zachodem"
Kuriozalna jest ta dyplomacja pooksfordzka No chyba, ze to efekt używek, wcale bym się nie zdziwił.
Ty w ogóle rozumiesz co piszesz? Nieeee....tu juz woda świecona nie pomoże. Ty sobie podaj ręke z Natankiem, pasujesz do jego wyznawców jak ulał 
|
N wrz 23, 2012 12:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
trup napisał(a): Twierdzenie , że oksford jest jedna z najlepszych uczelni na świecie jest nieprawdą . Na tzw. liście szanghajskiej - akademickim rankingu uniwersytetów świata opublikowanej w tym roku, Uniwersytet w Oxfordzie zajmuje 10 miejsce na świecie i drugie w Europie. http://www.shanghairanking.com/ARWU2012.html
|
N wrz 23, 2012 12:32 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Z pewnością profesorowie i inni absolwenci uczelni Oxfordzkiej byli zachwyceni "dyplomatycznymi" wypowiedziami absolwenta Sikorskiego w trakcie jego służbowej wizyty w Wielkiej Brytanii.
Służbowej, czyli na koszt podatników, w tym koszt mój i Twój...
|
N wrz 23, 2012 13:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Z pewnością profesorowie i inni absolwenci uczelni Oxfordzkiej byli zachwyceni "dyplomatycznymi" wypowiedziami absolwenta Sikorskiego w trakcie jego służbowej wizyty w Wielkiej Brytanii.
Służbowej, czyli na koszt podatników, w tym koszt mój i Twój... Nie widze w tej wypowiedzi niczego szkodliwego dla Polski. Natomiast nie jestem zachwycony pijackimi wyczynami posłów PiS-u podczas służbowego wyjazdu na Cypr. Żarli gorzałe za moje i Twoje pieniądze....Prawi i Sprawiedliwi vel Pijani i Smrodliwi (Karski i Zbonikowski ).
|
N wrz 23, 2012 13:36 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Kolejny przykład mistrzowskiej pooksfordzkiej dyplomacji ministra Sikorskiego: - Condolences to the US, the families, on the murder of ambassador to Libia. Guilty must be punished, supporting freedom is still worth it – napisał w lakonicznym komunikacie na Twitterze Sikorski. Szef resortu spraw zagranicznych po raz kolejny udowadnia, że Twitter to jego podstawowe, o ile nie jedyne narzędzie pracy i komunikowania się ze społeczeństwem. Ambasador USA w Libii Christopher Stevens oraz trzech innych pracowników amerykańskiej placówki dyplomatycznej zginęło w ataku rakietowym w Bengazi. Ambasador Christopher Stevens zginął, gdy wraz z grupą pracowników ambasady przybył do zaatakowanego konsulatu w celu ewakuowania personelu. http://niezalezna.pl/32803-sikorski-zlo ... -twitterzeDla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi: Twitter to taka jakby międzynarodowa nasza klasa.
|
N wrz 23, 2012 14:03 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Przejaw zmasowanego ataku na Kościół w wykonaniu prorządowych mediów głównego nurtu: Cytuj: "Homoseksualizm w Kościele od zawsze był tematem tabu. Podobnie jak pedofilia" - czytamy w "Newsweeku". Według gazety polskim Kościołem katolickim rządzi homoseksualne lobby.
"To nawet nie skandal, ale otwarty atak na katolików. Kościół został ukazany, jak dom publiczny, w którym ma miejsce pogańska orgia" - czytamy na stronie fronda.pl, w komentarzu dotyczącym nowej okładki "Newsweeka", na której pojawia się dwóch księży, którzy się całują. "Niestety, określenie seks po bożemu, jak również Kościół potępia gejów, ale toleruje homoksięży jest po prostu nieprawdziwe i nosi znamiona oszczerstwa, które jest niezgodne z prawem. Oczywiście polski Episkopat powinien się sprawą okładki nowego "Newsweeka" natychmiast zająć" - dodają autorzy artykułu. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/szokujac ... omosc.html
|
N wrz 23, 2012 15:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Atak rozpoczął red Terlikowski i ks Isakiewicz Zalewski książką "Chodzi mi tylko o prawdę". Dowodzą w niej, że polskim Kościołem rządzi homoseksualne lobby. Inne media powołują sie tylko na ocenę obu panów, znawców tematu.
|
N wrz 23, 2012 16:16 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Człowiek uczciwy rozróżnia między pojęciami "prawda" i "atak". Ja nie widzę w ogóle związku. Atak na Papieża Benedykta XVI nastąpił, gdy Papież podjął trud ujawnienia prawdy o problemie pedofilii w Kościele, po to by ten problem rozwiązać i się z nim uporać na przyszłość. Media głównego nurtu zaatakowały wówczas papieża, tak, jakby On był pedofilem i propagował pedofilię. Ohydne kłamstwo i diabelskie zakłamanie nigdy nie będzie prawdą. Króluj nam Chryste 
|
N wrz 23, 2012 18:39 |
|
|
|