Ubiór kobiecy - jaki powinien być?
Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
monika001 napisał(a): To chyba nie wyjdzie ten rachunek, bo ja tak jak mateola spotkałam w życiu tylko jednego zboka, kiedyś w windzie, który zareklamował mi swoje rozmiary.
Wyjdzie, wyjdzie - jeszcze masz czas spotkać swojego drugiego zboka 
|
Śr wrz 12, 2007 20:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No okej, to każda kobitka spotkała jednego zboka- czyli 3,5 miliarda x 1 = 3,5 miliarda zboków co było do udowodnienia
Mnie też podobają się eleganccy faceci- najbardziej nie podoba mi się ubiór na tzw. studenciaka- szmaciaty plecak, przetarte sztruksy, flanela+ tłuste włosy 
|
Śr wrz 12, 2007 20:18 |
|
 |
olinka
|
Zencognito napisał(a): Zencognito napisał(a): na górę albo prosta bluza, albo gold Miało być oczywiście "golf" nie "gold" 
Jeśli golf nie jest złoty, to w porządku
Sądząc z opisu twoich ciuchów, to ubierasz się nieźle.
Ja też nie znoszę polarów, ale jedna z moich ulubionych bluz ma kaptur, bardzo przydatny dla kogoś, kto nie lubi czapek 
_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Śr wrz 12, 2007 23:33 |
|
|
|
 |
olinka
|
monika001 napisał(a): olinka napisał(a): A co z ubraniami dla mężczyzn? (...) Czy to kogoś wodzi na pokuszenie?
Widzisz, każdy ma inaczej. Mnie na pokuszenie wodzą przystojni, eleganccy, dobrze ubrani faceci. A jeszcze jak wyczuwam pewną nutę zapachową, którą uwielbiam, to już koniec. Czasem mąż mówi mi, żebym się nie oglądała, bo on nie jest gorszy. I ma rację! Inni mogą mnie wodzić na pokuszenie, ale i tak bym go nie zdradziła!  , nawet w wyobraźni! 
Też tak mam.
Według mnie dobrze ubierający się facet może mieć na sobie cokolwiek, byle pasowało do okoliczności i żeby kolory się nie gryzły
Jednak: precz z białą bluzą, precz z kapturem i dresik też precz.
Ostatnio widziałam naprawdę fajnie wyglądającego faceta ubranego w ciemne dzinsy, biały T-shirt z malutkim nadrukiem i sportowe buty (dużo ciemnej czerwieni i trochę białego).
aha, miał niezły zegarek, który dopełniał wizerunku.
 Niezły obrazek.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Śr wrz 12, 2007 23:46 |
|
 |
olinka
|
Zencognito napisał(a): monika001 napisał(a): To chyba nie wyjdzie ten rachunek, bo ja tak jak mateola spotkałam w życiu tylko jednego zboka, kiedyś w windzie, który zareklamował mi swoje rozmiary. Wyjdzie, wyjdzie - jeszcze masz czas spotkać swojego drugiego zboka 
Popsuję wam statystyki, chyba że można zaliczyć jednego chwalącego się, którego spotkałam mając ok. 10 lat?
Prawdę mówiąc, nie mam ochoty natrafić na przypadających mi pozostałych dwu. 
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Śr wrz 12, 2007 23:50 |
|
|
|
 |
monika001
|
Teresse napisał(a): No okej, to każda kobitka spotkała jednego zboka- czyli 3,5 miliarda x 1 = 3,5 miliarda zboków co było do udowodnienia
To chyba i taki nici z tego rachunku zważywszy na to, że jeden zbok atakuje x razy i kilka kobit, a nie każdy jedną i każdy inną. Wniosek taki Teresse, że zboków jest zdecydowanie mniej. 
|
Cz wrz 13, 2007 8:48 |
|
 |
monika001
|
olinka napisał(a): ... i dresik też precz.
Dresik dozwolony, gdy pan biega po parku.... dla zdrowia.
Są tacy, co nawet w dresiku wyglądają urzekająco.... zwłaszcza, gdy lekko rozepną bluzę. 
|
Cz wrz 13, 2007 8:56 |
|
 |
olinka
|
monika001 napisał(a): olinka napisał(a): ... i dresik też precz.
Dresik dozwolony, gdy pan biega po parku.... dla zdrowia. Są tacy, co nawet w dresiku wyglądają urzekająco.... zwłaszcza, gdy lekko rozepną bluzę. 
Monika!!!! ale to musi być DRES, a nie dresik
I zawartość się liczy, nie opakowanie 
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Cz wrz 13, 2007 9:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: To chyba i taki nici z tego rachunku zważywszy na to, że jeden zbok atakuje x razy i kilka kobit, a nie każdy jedną i każdy inną. Wniosek taki Teresse, że zboków jest zdecydowanie mniej.
Heh, wiem, ale zawsze byłam cienka z rachunku prawdopodobieństwa...
Co do dresów- to powinno się je ubierać jedynie do pracy fizycznej albo podczas uprawiania sportów...A już nigdy tych z tego świecącego materiału... 
|
Cz wrz 13, 2007 9:52 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
A mini kiedy się powinno ubierać?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz wrz 13, 2007 10:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja nie noszę mini, ale jak chcesz doradzić Twojej dziewczynie to Vitoria Beckham wydała książkę o modzie, gdzie pisze, co, jak, gdzie i kiedy... 
|
Cz wrz 13, 2007 10:45 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Akurat modę i wszelkie trendy to ja i moja dziewczyna mamy [cenzored] p ;P
Tak tylko pytałem bo może w ogóle nie powinno się mini nosić? :S
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz wrz 13, 2007 10:47 |
|
 |
SweetChild
|
 Re: Ubiór kobiecy - jaki powinien być?
monika001 napisał(a): Jaki powinien być damski strój, taki codzienny - aby kobieta nie prowokowała (nawet nieświadomie  i nie budziła pożądania wśród mężczyzn?
Taki, żeby do złudzenia przypominała mężczyznę. Ale i to nie zawsze zadziała 
|
Cz wrz 13, 2007 11:12 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Teresse napisał(a): Najbardziej nie podoba mi się ubiór na tzw. studenciaka- szmaciaty plecak, przetarte sztruksy, flanela+ tłuste włosy 
Hej Mówisz o mnie??????  :P:P:P Choć co do tłustych włosów - to nie ja.
Noszę, jak przystało na rockmana, długie włosy, ale nie mogę sobie pozwolić na to, aby były zaniedbane, tłuste i rozczochrane. Zawsze mam porządnie zaczesane i spięte w gumkę i nigdy nie noszę rozpuszczonych. Jestem typem czyściocha 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Cz wrz 13, 2007 14:30 |
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): przetarte sztruksy
Ja już chyba nigdy nie kupię sztruksów. Nie wiem czy teraz wszystkie produkują z takiego badziewnego materiału, ale te które kupowałem mimo iż wydawały się solidne, szybko się przecierały.
|
Cz wrz 13, 2007 14:37 |
|
|
|